Solarier: Tanning Sikkerhedstips

Øjenbeskyttelse Mens Tanning

Du bør altid bære beskyttelsesbriller over dine øjne, når garvning i en garvning seng. Food and Drug Administration gøre iført øjenbeskyttelse obligatorisk og vil bede om at se din beskyttelse, før de giver dig i sengen.

De gode nyheder saloner vil tilbyde, enten gratis eller salg, forskellige former for øjenbeskyttelse. Solbruningssaloner ofte også tilbyde forskellige designs, så du kan vælge den type, du ønsker. Mange mennesker kan ikke lide at bære beskyttelsesbriller med en elastik, fordi de forårsager tan linjer. Brillerne uden en elastisk er fine til ved fastlæggelsen af ​​i en seng, selvom nogle mennesker stadig generet af tan linje, der kunne forekomme på tværs af deres næser. En mulighed for at rette op på dette er kloden formet beskyttelsesbriller, som er to separate skålformet linser, som du placerer over dine øjne, fjerne alle chance for tan linjer.

Pas på saloner, der hævder deres senge er så nyskabende, at du ikke behøver øjenbeskyttelse. Også, lukker øjnene, iført solbriller, eller placere vatkugler over dine øjne bør aldrig erstatte garvning beskyttelse seng øje.

Indstilling af timer

Hvis du ejer en salon og køber en kommerciel garvning seng, så prøv dit bedste for at købe en med den bedste automatisk timer-system muligt. Der er mange innovative kommercielle solarier, der har nøjagtig og garanteret timer-systemer. Også, som en medarbejder på et solcenter, gør dit bedste for at være opmærksom på hvem der er i hver bås og på hvilket tidspunkt de kom ind.

Lægeerklæring Før Tanning

Det er altid en god idé at få en lægeerklæring fra din læge, før du bruger en garvning seng. Der er mange forhold, der kan blive påvirket negativt af garvning, så du skal sørge for du er alle klar til at undgå nogle potentielle problemer.

Betingelser som lupus, diabetes og herpes kan forværres med anvendelse af en garvning seng. Din læge kan også være i stand til at give dig råd om, hvor ofte du skal garvning og hvor længe. Det er dog sandsynligt, at din læge vil anbefale, at du ikke tan overhovedet. Taler med ham eller hende om potentielle problemer, garvning kan føre til, er aldrig en dårlig idé.

Mange solcentre vil også gøre dig underskrive en dispensation om, at du kender til de risici, før du får lov til at bruge solarier.

Maksimal eksponering Times

Lad dig ikke narre til at tro, at solarier med længere maksimale eksponeringstid vil give dig mulighed for at få mere tan. Som en generel regel, at jo højere den maksimale eksponeringstid, jo lavere magt garvning seng. Så hvis du ønsker at spare tid, når garvning, vælge en garvning seng med en højere effekt og lavere maksimal eksponering tid.

Sanitizing garvning senge

Efter en garvning seng er blevet brugt, vil det sandsynligvis være dækket med bakterier og sved. Du ønsker ikke at ligge i det rod, at en anden kunde har efterladt. Solariet salon medarbejdere vil gå ind i lokalet og desinficere senge efter hver kunde. De bør også sterilisere senge første om morgenen, og ved udgangen af ​​dagen.

Men selv om de ansatte i salonen gøre desinficere sengen, kan de ikke gøre et godt stykke arbejde, eller du måske ønsker sengen rengøres mere grundigt. Derfor er mange saloner også efterlade en flaske sanitizer i hvert værelse med en seng. De skal give dig adgang til så mange håndklæder som du har brug for. Hvis du ikke kan se nogen desinfektionsmiddel i rummet, bør du spørge salon medarbejdere, hvis du kan bruge nogle. Tør ned sengen helt, før og efter du bruger det.

Hvis du bruger øjenbeskyttelse, som du låner fra salonen, bør du også sørge for, at den er blevet steriliseret.

Tanning Bed Sikkerhed

Er solarier sikre? Hvis du nyde solarium, sikkerhed under garvning proces er sandsynligvis noget, du har hørt om. Tanning sikkerhed er vigtig, så her er nogle råd fra en garvning seng forhandler:

 • Saloner bør holde dig informeret om watt for hver kabine. Hvis du er en erfaren garver, sørge for, at solariet lamper er udstyret med nye pærer. Nye pærer er stærkere og kan forårsage forbrændinger, hvis du har lys hud.
 • Garvning kabiner skal rengøres grundigt efter brug. Hvis du tror, ​​din kabine er ikke ren, finde en ledsager til at håndtere problemet. Hvis du ikke føler tilfreds, skal du kontakte din lokale sundhedsmyndigheder afdeling.
 • Saloner er forpligtet ved lov til at tilbyde øjenbeskyttelse. Det er bedst at købe dine egne beskyttelsesbriller for at undgå smitsomme sygdomme. Må ikke tan uden beskyttelsesbriller.
 • Alle garvning kabiner skal være udstyret med en sikkerheds- slukning funktion. Vide, hvor kontakten er placeret, før du begynder din session.
 • Hvis du begynder at føle dig svimmel, svag, brændt, eller syg, stop garvning øjeblikkeligt.
 • Hvis du har en ansigtsbruner, solarium, eller baldakin garvning seng hjemme, så husk, at du bruger et elektrisk apparat. Vær sikker på at følge producentens advarsler og sikkerhedsanbefalinger til ethvert hjem apparat.

Maksimal eksponering Times

Det er altid vigtigt at følge reglerne for maksimal eksponering tid, når du garvning. Hvis du garvning på en salon, vil de normalt har regler og vil fortælle dig den maksimale mængde tid du kan bo i en seng. Hvis du garvning i din egen seng, er det også meget vigtigt, at du ikke bo i det længere, end du bliver bedt om at. Du kan finde maksimal eksponering tid noteret på solariet selv.

Solariet Sikkerhed fra FDA

Er solarier sikkert for din hud? Sikkerheden ved solarier afhænger af din vilje til at tage forholdsregler. Hvis du har nogen solariet sikkerhedsproblemer, læse disse tips fra USA Food and Drug Administration:

 • Indendørs garvning salon er vigtig. Burns fra garvning seng lamper kan føre til modermærkekræft.
 • Brug beskyttelsesbriller, der passer sikkert. Sørg beskyttelsesbriller er ikke brudt eller revnede.
 • Byg din tan langsomt over tid.
 • Under dit første solariet session, ikke bo i for hele sessionen for at undgå forbrændinger.
 • Kun tan en gang om ugen til Solarium sikkerhed. En tan eller brænde kan tage seks til 48 timer til at blive vist på din hud.

Hold dig opdateret om garvning

Du bør altid være på udkig efter nye regler, retningslinjer og sikkerhedsmæssige fakta, når du, hvis du bruger solarier. Opholder sig orienteret om de vigtige spørgsmål er den eneste måde at vide, hvad der foregår, og for at sikre du er på toppen af ​​tingene, hvilket reducerer dit niveau af fare.

Hvorvidt nyheder er kommet ud om en ny type øjenbeskyttelse eller en ny medicin, der forårsager lysfølsomhed, hvis du betaler opmærksomhed på branchen, vil du blive informeret. Da folk i det medicinske område er konstant søger efter beviser på effekten af ​​garvning, er nyheder ofte frigivet.

Garvning i Nude

Indendørs garvning giver mulighed for privatliv. Folk tan i nøgen at undgå tan linjer. Din normalt ikke eksponerede hud kan være følsomme. Disse dele skal erhverve en tan langsomt.

Skær ned eksponeringstiden på normalt ueksponerede områder til 1/3 eller mindre af den samlede tid, som anbefales af din garvning professionel. Når du ikke kan se nogen tan linjer på din krop på alle, det er sikkert at afsløre, at huden på samme tid, som resten af ​​kroppen.

Følg alle garvning salon regler, som nogle ikke kan tillade nøgen garvning.

Indendørs Tanning forordning

Food and Drug Administration og regler i dit land bestemme eksponeringstider i en garvning seng. De bestemme en eksponering Oversigten er baseret på intensiteten af ​​hver enkelt model af højfjeldssol og udstyr.

Kontakt din garvning fabrikant før der træffes beslutning om en eksponeringstid. De kan hjælpe dig med at tage din hudtype og garvning historie i betragtning. De fleste regler garvning er lavet til din sikkerhed. Husk det, når de forsøger at bestemme din garvning tid.

Medicin, der kan forårsage komplikationer, når Garvning

Der er mange medikamenter, som kan have negative reaktioner, hvis du bruger en garvning seng, mens på dem. Den medicin kan forårsage lysfølsomhed, hvilket betyder, at du vil have en øget følsomhed over for UV-lys. Medicin, der kan fremkalde lysfølsomhed omfatte nogle fødsel kontrol, antihistaminer, og mange flere.

Du skal være opmærksom på, hvad medicin du tager og hvorvidt de vil blive påvirket af en garvning seng. Saloner bør også sende en liste over medicin, der forårsager lysfølsomhed, så du kan fordoble kontrol før det bliver i en garvning seng.

Tanning Sikkerhed vs. Risk

Gennem historien, folk søgte den gyldne glød af en suntan som et symbol på rigdom, skønhed, magt og viden. I løbet af de sidste fyrre år har en debat været under opsejling over sikkerheden i garvning. De ønsker at afgøre, om garvning udendørs eller indendørs ved hjælp af en garvning seng. Fortalere for garvning sige, at mådehold, garvning giver en følelse af velvære og faktisk giver lindring fra visse sundhedsmæssige betingelser. Modstanderne advarer om, at garvning fører til hudkræft og muligvis død.

Sandheden er, at begge parter har ret. Gøres rigtigt, garvning eller udsætte dig selv for UV-A og UV-B lys, kan give kosmetiske fordele for de fleste mennesker og sundhedsmæssige fordele til nogle specifikke sundhedsmæssige forhold. Gjort forkert, kan garvning medføre hudskader lige fra solskoldning til hudkræft. Nøglen til garvning sikkert er at vide, din hudtype og kontrollere din udsættelse for UV-A og UV-B.

Solbad Varighed

Der er ingen fast tid, som en person skal tan. Når garvning indendørs, varigheden af ​​din indendørs garvning session afhænger af din hudtype, hvor længe du har været garvning, og om du bruger et hjem garvning seng eller garvning baldakin eller en kommerciel garvning seng eller kabine.

At tan korrekt, skal du indstille en garvning tidsplan med hjælp fra solcenter ledsager. Hvis du bruger et hjem garvning seng, skal du følge producentens anbefalinger indgår i instruktionsbogen. Hvis du er ny til garvning, husk, mindre er bedst. Garvning tid kan være så lidt som fem minutter for dit første forsøg.

Hvem bør ikke Tan

Selvom det kan virke som et dumt spørgsmål, sandheden er, at ikke alle bør tan. Den amerikanske Food & Drug Administration sammen med American Academy of Dermatology har udviklet en hudtype diagram, der omfatter seks forskellige hudtyper. De hudtyper er baseret på graden af ​​sol-følsomhed og hudfarve. P

eople med hudtype I og II er de letteste flået, mest sol-følsomme typer. Ifølge FDA og AAD skal disse mennesker undgå udendørs garvning. Selv indendørs garvning, med sin tidsindstillet eksponering i et kontrolleret indstilling, er nok noget, der bør undgås for hudtyper I og II.

Enhver, der fortsætter med at blive udsat udendørs normalt til arbejde eller leg bør overveje, at de sandsynligvis ikke behøver at bruge ekstra tid udendørs eller i et solarium til gulbrun.

Desuden bør man tage medicin rådføre sig med deres læge for at se, om garvning er okay. Visse medikamenter øger sol-følsomhed, således at en person, der ville ellers tan måtte modtage en ubehagelig brænde. Der er andre medicinske tilstande, der sætter folk i risiko for at udvikle komplikationer fra garvning. Hvis du er i tvivl, så spørg din læge.

Garvning mens du er gravid

Det er stærkt anbefales, at du holde sig væk fra solarier, når du er gravid. Mens de ultraviolette stråler ikke kan være mere skadeligt for dig, kan de være yderst skadeligt for dit ufødte barn.

Først og fremmest, at hæve din kropstemperatur over 102 grader Fahrenheit, når gravide kan skade det ufødte barn. Når gravid, er det heller ikke en god idé at ligge på ryggen i længere tid, da dette kan nedsætte blodtilførslen til hjertet, som også kan påvirke barnet.

Når garvning, splotching på huden, der kan forekomme, mens gravid kan forværre.

Den nederste linje er, at du bør holde sig væk fra solarier, mens gravid.

Garvet med en kendt medicinsk tilstand

Mange mennesker med visse medicinske tilstande kan tan indendørs sikkert. Men er det ikke anbefales til folk med medicinske tilstande, der påvirkes af UV-stråler eller sollys.

Hvis du har en kendt medicinsk tilstand og ønsker at begynde garvning ved hjælp af enten et hjem garvning seng, garvning lampe eller i solarium, skal du kontakte din læge. Sørg for, at din tilstand eller medicin er sikkert for at være under solen eller UV-stråler. En læge kan endda tilskynde få regelmæssig sol eller garvning i en garvning seng for nogle forhold.

Nogle medikamenter for betingelser kan indeholde en fotosensibiliserende middel. Hvis dette er tilfældet, bør du undgå sollys eller garvning.

Garvning seng Lamper

Den Photobiology forskningsmiljø fastslår, at de fleste hudkræft er relateret til en stærk mønster af intermitterende udsættelse for ultraviolet lys. De mennesker er genetisk prædisponerer til hudkræft. Det er ikke fra eksponering alene.

Arvelighed og et mønster af gentagne sunburning er hvad forårsager hudkræft, ikke garvning. For at undgå at brænde endnu stadig nyde godt af solen, som alle har brug for, indendørs garvning tilbyder et sikkert alternativ. Det er også godt at tan da det hjælper huden til at forebygge risikoen for hudkræft. Den slags forebyggelse er præcis, hvad den indendørs garvning industri klarer effektivt. Sikker udsættelse for UV-stråler gennem garvning seng lamper og indendørs solarier undgå intermitterende eksponering. Solarier giver dig ekstra kontrol for at forhindre solskoldning!

Når ikke at Tan

Du bør ikke tan, hvis du har nogen af ​​følgende betingelser:

· Hvis du er gravid eller ammer et spædbarn, garvning kan ikke anbefales. Det kan være nødvendigt at konsultere en læge, inden de udsættes for solen i længere tid.

· Hvis du har garvet tidligere i mindre end 24 timer. Vent mindst 24-48 timer før garvning igen.

· Hvis du er på visse typer af medicin, ikke tan uden at tale med din læge. Visse lægemidler er lysfølsomme og kan forårsage dig til at brænde eller have uforudsigelige hud misfarvninger. Medicin lister er tilgængelige for dig at gennemgå på hver af vores lokationer. Hvis usikker du altid bør spørge din læge eller på apoteket.

Selv når det er i orden, kan det være bedst at bruge solarier på et solcenter. Dette hjælper med at regulere, hvor meget UV-lys, du får.

Udvikling af en Base Tan

Melanin er det pigment, der giver din hud sin garvet udseende. Melanin produceres af melanocytter, celler, der findes i det indre lag af huden kaldet dermis. De melanocytter produktion af melanin er udløst af udsættelse for ultraviolet lys. For meget eksponering for ultraviolet lys ved dermis kan resultere i langsigtet hudskader.

Det er, hvor melanin kommer i. Gradvis udsættelse for ultraviolet lys resulterer i progressiv produktion af melanin. Melanin derefter fungerer som et filter ved at absorbere noget af ultraviolet lys og forhindrer det i at nå dermis. Dette forhindrer brændende og langsigtet hudskader, som måske ikke er synlige indtil år senere.

Under en base tan hjælper huden til at forhindre afbrænding af yderligere eksponering for solen eller UV-stråler. En god måde at udvikle en base tan er at bruge en indendørs garvning seng på en gradvis eksponering tidsplan.

Minimering Tanning Risici

Garvning på en professionel facilitet i dag minimerer risikoen for at få solforbrændinger. Dette skyldes, at regeringen regulerer kommerciel solcentre i USA og i de fleste canadiske provinser.

I USA er eksponeringstider for hver garvning session afledt af en tidsplan til stede på hvert stykke udstyr, der tager hensyn til Tanner hudtype og intensiteten af ​​udstyret. En ledsager er altid til rådighed med viden om garvning og hvordan du bruger solariet.

Reguleret af Food and Drug Administration, tidsplanen tager også hensyn til, hvor længe en person har været garvning, stigende eksponeringstider gradvist for at minimere muligheden for forbrændinger. Den slags kontrol er umulige udendørs, hvor variabler, herunder sæsonudsving, tidspunkt på dagen, vejrforhold, reflekterende overflader og højde. Disse faktorer gør udendørs garvning en tilfældig handling og solskoldning forebyggelse vanskeligere.

For virkelig at regulere en tan, korte regelmæssige mellemrum i en garvning seng fungerer bedst.

Indstilling af timer

Du bør altid have en timer er forbundet til din garvning seng for at være sikker lukker sengen automatisk, når dit solbad er færdig. Det er også en god idé at have en back-up timer i tilfælde af første funktionsfejl. Hvis du er til at falde i søvn i solariet, kan der være katastrofale resultater, hvis sengen ikke slukke efter den regulerede mængde tid.

Hvis du bruger en garvning seng på en salon, skal du indstille din egen personlige alarm på et ur eller en mobiltelefon, hvis din seng ikke slukkes, og salon medarbejdere ikke klar du stadig derinde.

Det er også smart for dig at spille noget musik eller en bog på bånd i baggrunden for at afskrække dig fra helt at falde i søvn i sengen.

Tanning & Lupus

Lupus erythematosus er en autoimmun sygdom. Det betyder, at kroppen vender sig selv, det samme er det formodes at være at beskytte. Der er ingen kendt kur mod Lupus.

En af betingelserne med lupus er følsomheden for sollys. Hvis du ved, du har lupus, bør du ikke bruge solarier eller tan ud i solen. En garvning seng udsender de samme UV-stråler, som solen udsender. Hvis du har lupus, skal du ikke bruge en garvning seng, medmindre du har tilladelse fra din læge.

Altid konsultere en læge, hvis du er uklart, om du kan eller ikke tan.

Forståelse Lysfølsomhed

Fotosensibiliserende midler omfatter noget, der kan øge din følsomhed over for ultraviolet lys. Der er medicin, allergier, sygdomme, cremer, lotioner og anden kosmetik, der kan fungere som et fotosensibiliserende middel. Ved hjælp af en hvilken som helst af disse produkter, der har en fotosensibiliserende middel kan skade dig eller skade din hud i forbindelse med UV-lys udledere. Det kan være fra solen eller solarier.

Fotosensibiliserende midler øge din risiko for forbrænding, når de udsættes for ultraviolet lys. Hvis du er bekymret for, at nogle af dine medicin kan indeholde et fotosensibiliserende middel, skal du kontakte din læge og undgå garvning eller være ude i solen for længe.

Bestemmelse hudtype

At kende din hudtype er det vigtigste, du kan gøre for at sikre en sund tan. Hvis du besøger en indendørs garvning salon, bør salonen ledsager kunne hjælpe dig med at bestemme din hudtype hjælp et diagram udviklet af den amerikanske Food & Drug Administration sammen med American Academy of Dermatology.

Diagrammet, som omfatter seks kategorier, er enkel at bruge og giver eksempler. Hvis du ikke har adgang til en garvning salon ledsager, kan du finde diagrammet ved at besøge American Academy of Dermatology hjemmeside (www.aad.org) og søge efter hudtype.

Hvem bør Tan Slet

Du bør overveje at garvning, hvis du bruger det meste af din tid indendørs. Det er bedst at få nogle solen to til tre gange om ugen, hvis du kan. Bare fem minutter, du tilbringer i solen på vej til og fra din bil er ikke nok.

Hvis du finder du ikke får nok sol, prøv at besøge en garvning salon på regelmæssig basis. Regelmæssig garvning seng sessioner kan gøre du føler dig bedre og se bedre ud. Kom UV-stråler på en regelmæssig basis giver dig en sund teint og D-vitamin D-vitamin hjælper dine muskler og du nerver fungerer som de skal.

Garvning Risici

Uanset om du tan på en indendørs garvning salon anvendelse af et kommercielt solariet eller indendørs solarium eller du tan udenfor, er der risiko for, at du skal være opmærksom på. Ultraviolet A (UV-A) lys trænger de dybeste hudlag. For meget eksponering kan fremme tidlig aldring, herunder tør hud og rynker. Ultraviolet B (UV-B) lys påvirker de yderste overflader af huden og er mest ansvarlige for at frembringe en tan.

Som med UV-A, kan UV-B til overskydende resultere i hudskader - solskoldning. På grund af miljøskader på ozonlaget, er flere og flere UV-A og UV-B stråler trænge ind i atmosfæren og nå Jordens overflade. Dette gør kontrolleret udendørs eksponering vanskelig. Hjem solarier og kommercielle solarier både udsender UV-A og UV-B lys på en mere kontrolleret måde. Mennesker bliver uddannet om ordentlig garvning teknik minimere risiciene. Ved at garvning kan du yderligere forhindre solforbrændinger og problemer med huden.