Solarier: Spray Tanning Tips

Typiske omkostninger ved et Spray Tanning Session

En session i en spray garvning booth typisk koster mere end garvning i en seng, men mange mennesker tror, ​​at de højere omkostninger er det værd på grund af de sikkerhedsmæssige fordele. En spray solarium session normalt koster omkring $ 25 til $ 45. Hvis spray tan påføres i hånden, vil det koste omkring $ 25 til $ 50. Mange gange vil du være i stand til at få en pakkeløsning så du kan modtage en rabat, hvis du køber et antal sessioner på samme tid. Saloner også nogle gange giver tilbud, hvis du henvise venner til dem.

Sådan Forbered dig på en Spray Tan, der varer

For at opretholde din tan, er det vigtigt, at du holder din hud fugtet efter din session i en spray garvning booth. Moisturizing vil holde din hud hydreret og vil holde din tan holder længere. Du kan også købe mange forskellige typer af tan strækker fugtighedscreme. For at bevare din tan så længe som muligt, bør du undgå at tage lange varme bade og sidder i spas. Undgå også at huden eksfolierende produkter. Generelt spray tan normalt vare omkring 4-12 dage, men vil vare længere, hvis du sørger for at fugte.

Sådan Forbered dig på en Spray Tan, der varer

Før du gå for at få en spray tan, bør du sikre dig, at din hud i rent. Brusebad før din session og bruge en ikke-fugtgivende mild sæbe. Også forsøge ikke at bruge nogen fugtighedscreme, lotion eller makeup før en spray tan, da disse kan blokere dine porer og forhindre garvning løsning fra at interagere med din hud. Det er altid en god ide at bruge en exfoliator på din hud før de går til en spray garvning booth.

Air Brush Tanning

Spray på garvning (eller luft børste garvning) er en fantastisk måde at opnå en gylden glød uden at bekymre sig om huden skader fra solen. Historien om spray garvning begyndte i 1960'erne, sammen med fremkomsten af ​​solarier, da hudkræft blev opdaget at være et resultat af overeksponering for solen. Airbrush garvning systemer kan findes på din lokale Solariet forhandler, eller du kan gå til at sprøjte solcentre at få en jævn, naturlig tan. Hjem sunless garvning lotion og spray er en anden måde at se tan, men de kræver længere tid at tørre, og selv ansøgning er sværere end hvad du får med en spray garvning maskine. Air brush tans har også den fordel, at de mindre "hands on", hvilket betyder at du ikke behøver at bekymre sig om at skjule pletter fra sunless garvning lotion på dine hænder eller tøj. I spray garvning kabiner, er garvning løsning anvendt til din krop og tørrer meget hurtigt. Airbrush spray garvning varer mellem fem og syv dage. Din tan vil vare længere, hvis du bruger den anbefalede fugtighedscreme til rådighed fra din salon eller garvning forsyning forhandler. Du kan også bruge spray garvning i forbindelse med garvning kabiner for at opnå en ubekymret tan. Hvis du er på udkig efter spray garvning systemer til at købe til dit hjem eller salon, konsultere en velrenommeret forhandler af solcenter udstyr og produkter. Følg altid anbefalede sikkerhedsforskrifter, når ved hjælp af spray på garvning udstyr og / eller garvning kabiner.

Længe Spray Tan Session

Den tid det tager at anvende din spray tan, afhænger af den type udstyr, der bliver brugt. Sprayen solarium tager typisk kun et minut til at anvende, men airbrush garvning kan tage alt fra 12 til 15 minutter. Sørg også for at faktor i en tørretid på mellem tre til 10 minutter, når spray garvning er færdig. Du skal tillade tan fuldt tørre, før du lægger tøj på din hud.

Hvad skal Wear til en Spray Tanning Session

For din spray garvning session bør du bære løstsiddende tøj. Prøv også at bære sandaler eller flip-flops, snarere end sko og strømper. Under din tur i spray solarium, kan du bære en gammel badedragt eller gamle mørke farvede undertøj. Opløsningen skal let tørre det meste tøj, men nogle spray garvning virksomheder tilbyder engangs beklædningsgenstande. Men det er vigtigt, at du bære tøj, der vil tillade dig at få de tan linjer, du ønsker.

Staying Safe Under Spray Tanning Sessions

Selvom undersøgelser hidtil har vist spray garvning for at være sikker, skal du stadig maksimere din sikkerhed mens de deltager i et møde i en spray garvning booth. DHA er blevet godkendt af FDA som sikkert for huden, men det betyder ikke, det er sikkert for øjnene eller skal inhaleres. Hold altid dine øjne lukkede i løbet af sessionen, og holde vejret, forsøger dit bedste for ikke at inhalere. Du kan bede om, eller medbringe din egen, næse stik, beskyttelsesbriller og læbepomade.

Hvad gør man umiddelbart efter en Spray Tan

Du skal sørge for ikke at brusebad i 8-12 timer efter din tur i spray solarium. Ud over dette, bør du prøve på ikke at træne eller deltage i aktiviteter, der vil resultere i overdreven sveden. Du kan også vælge at begrænse din tid brugt svømning som klor i pools og saltvand i havet kan tørre din hud og få din tan til at falme. Må ikke bekymre dig, hvis du ser nogle farve afvaskning efter din første bruser. Dette er normalt, og det er kun den kosmetiske bronzer, der afvaskning. Gnid ikke din hud med et håndklæde efter brusebad; pat det tørre i stedet.

Hvad er Spray Tanning

Spray garvning, også kendt som airbrush garvning, er et sikkert alternativ til at få en rigtig tan. I stedet for at blive at blive udsat for UV-stråler, vil en tekniker eller spray solarium anvende en garvning løsning til din krop. Løsningen aktive ingrediens er Dihydroxyacetone (DHA), som reagerer med din ydre lag af huden til at producere en gylden brun farve. DHA er blevet godkendt af FDA til kosmetiske anvendelser. Hvis du vil have en dyb, gylden tan, men ønsker ikke at forårsage nogen skade på din hud, kan en spray tan være den rigtige løsning for dig.