Solarier: solariet Parts & udstyr Tips

Elektroniske ballaster

Mens mange vil hævde, at elektroniske ballaster er de bedste, mest pålidelige forkoblinger til solarier, er de ikke bruges som almindeligt som choker forkoblinger. Ofte er solarier ikke udviklet til at anvende elektronisk ballast gør det vanskeligt at installere dem.

Elektronisk ballast faktisk omfatte flere typer af forkoblinger, som er elektronisk i naturen. Med senge manipuleret til at anvende disse ballaster, de er den enkleste at installere og er også temmelig omkostningseffektive, fordi de bruger den mindste mængde af elektricitet.

En af de store ulemper til elektronisk ballast er, at de vil have meget dårlige resultater, hvis de er ukorrekt installeret, eller at systemet ikke er lige ret for dem.

Solariet Parts & puder

Nogle garvning seng dele, der ofte har brug for at erstatte er lampeholdere. Du vil vide, når du har brug for at erstatte disse garvning seng dele, når en af ​​dine lygter ikke fungerer, og det synes ikke at være et problem med din starter. Lampefatninger er stikkene i hver ende af solariet, at dine lamper tilsluttes. Du skal erstatte disse solariet dele, hvis de synes at være sort, løs, smeltet, eller har en løs ledning. Du kan også købe fatninger med en indbygget lampe starter.

Garvning seng Reservedele

Uanset hvor god kvaliteten af ​​dine solarier, chancerne er du nødt til at købe reservedele til dem på et tidspunkt. Men, jo bedre kvalitet din seng, jo mindre ofte vil du sandsynligvis nødt til at udskifte dele. Så nogle gange er det betaler sig at bruge lidt ekstra på sengen, når du faktor i omkostningerne til reservedele, du kan få brug for senere.

Det er normalt bedst at købe dine reservedele fra producenten fra hvem du har købt dine solarier. Men der findes også mange nyttige virksomheder, der leverer garvning udskiftning seng reservedele. Mange af disse virksomheder har hjemmesider og tilbyde telefonnumre, hvor du kan tale med en ekspert og sørg for du køber den bedste reservedel til din solarier.

Få dine garvning seng dele og udstyr fra en velrenommeret forhandler

Kørsel af en garvning salon er big business disse dage, og som har en anerkendt leverandør af solariet pærer og dele til solarier kan gøre eller bryde din fortjeneste. Selv hvis du ejer en garvning seng i dit hjem, går uden solarium pærer og dele kan koste dig besvær og frustration. Her er nogle tips til at håndtere garvning seng dele og udstyr:

  • Overvej at have en kilde til alle garvning seng dele og tilbehør for at spare dig tid, forsendelsesomkostninger og forvirring.
  • Vær sikker på at du tænker, før dit køb noget for din virksomhed, herunder solarier. Hvis du køber en SunQuest garvning seng, så sørg for din forhandler tilbyder en garanti på SunQuest garvning seng dele og garvning seng akryl.
  • Du forhandler vil vide, hvilke typer af solariet rengøringsmidler er bedst for din specifikke enhed. Brug kun anbefalede produkter.
  • Industri fagfolk kender virksomheden. Der er efterlignere, der gør "Wolff" garvning seng dele, der ikke opfylder standarderne for en ægte Wolff-system.
  • Sørg for at beskæftige sig med en velrenommeret virksomhed, hvis du køber solarier eller leverancer og undgå at købe fra ikke-kilder i industrien. Federal lov mandater specifikke sikkerhedskrav til solarier. Køb fra en ikke-industri kilde kan koste dig sikkerhed og din virksomhed licens.
  • Brug en velrenommeret forhandler, du kan stole på. Du ønsker ikke sjuskede dele, ligesom en defekt garvning seng timer eller brudt solariet fan, fra en cut-rate forhandler.

Magnetiske ballaster

Magnetiske ballaster er meget lettere at bruge med dine solarier og bruge mindst elektricitet, men også fungerer værst af alle typer forkoblinger. Magnetiske ballaster er let genkendelig som de store, tunge mursten-formede bokse, der forbinder til to lamper hver. De er ikke brugt meget ofte i dag, men tilbage i deres dag, blev de betragtet som state of the art. I dag er de stadig bruges med nogle ældre senge. Magnetiske ballaster menes meget af på grund af det faktum, at de er næsten uovervindelig. Magnetics har store tolerancer for indgående spændinger, så du ikke behøver at bekymre sig så meget om at have for høj en spænding eller for lav en spænding. Også, hvis du laver en fejl i ledninger det, vil du ikke løbe ind i så mange spørgsmål, som du ville gøre med en anden type ballast.

Når Buck Boosters Transformers er nødvendige

Et stykke garvning udstyr, der kan være meget nyttig for kvaliteten af ​​din salon er en UVA / UVB meter. Disse målere vil måle output af den samlede strålingsenergi fra solarier 'lamper hurtigt og nemt. Med dette udstyr, vil du ikke nødt til at gætte, når det er tid til at skifte din senge 'lamper og endnu bedre, vil du ikke få nogen klager fra kunder, der hævder, at de ikke får den optimale tan i din senge.

Choke Reaktorer

Solarier normalt bruge en af ​​de tre tilgængelige typer forkoblinger til magten deres lamper: choker, magnetisk eller elektronisk.

Choke stil forkoblinger er den mest almindelige, findes i 90% af 24 + lampe solarier, primært fordi de er de billigste. Choke ballaster kun tillade en vis mængde af elektroniske strøm gennem; de tillader kondensatorer til filtrering og lampe startere til forvarmning lamperne. Choke stil ballaster tendens til at have komplekse ledningsnet og kan være vanskeligt at gøre reparationer på.

Spændinger skal være fra 220VAC til 230VAC på grund af det faktum, at de alle er lavet i Europa. Med en spænding lavere end dette lamperne vil ikke antænde, og en højere spænding kan forårsage skade på lamperne. Ofte vil du nødt til at købe en sorteper boost transformer til at arbejde med dine choker forkoblinger.

Garvning seng Reservedele

Hvis du ejer en salon, kan det være en god ide for dig at holde en bestand af garvning udskiftning forsyning reservedele på hånden. På denne måde vil du altid være i stand til at håndtere strømmen af ​​dine kunder og vil ikke have at smække en "ude af rækkefølge" tegn på en af ​​dine senge, potentielt miste dig penge, fordi du ikke har de rigtige garvning levering dele . Det er klart, at de vigtigste udskiftning garvning forsyning dele har på hånden er lamper, da disse skal udskiftes det oftest. Fans, timere og rengøringsmidler er også vigtige garvning leverancer altid at have status over.

Interne ventilatorer

Interne ventilatorer er meget vigtige for vedligeholdelsen af ​​din seng. Disse fans normalt kommer allerede er installeret i de nyere modeller af kommercielle solarier. Interne ventilatorer sprede den varme, der opbygges inde i garvning sengen på grund af UV-lys. Mindre varme i solariet gør garvning oplevelsen mere behagelig for brugerne og gør et renere og sundere solariet.

Hvis en af ​​de interne ventilatorer i din seng pauser, skal du være sikker på at erstatte det med det samme. Spørg kunder, hvis de er komfortable i sengene. Hvis de hævder de føler for varmt, chancerne er, en af ​​de interne ventilatorer er brudt.

Solariet Parts & puder

Solariet puder er en vigtig del af din solariet. Hvis du ejer en garvning salon, skal du sikre, at dine kunder er komfortable, mens du ligger i din senge. Og hvis du har din egen garvning seng, vil du ønsker noget at hvile dit hoved, mens garvning.

Der er mange forskellige typer af garvning seng puder, men de faste skum puder synes at være den mest komfortable og vare længst. Disse puder vugge brugernes hoveder og ikke glider eller glide på sengen overflade. På grund af konturerne af puden, selvom brugeren falder i søvn hans eller hendes hoved ikke vil vippe til siden. Dette resulterer i en jævn farve uden at brugerne skulle bekymre dig, hvis de ønsker at tage en afslappende lur, mens i sengen. De faste skum puder er også meget lettere at rengøre end stof omfattet puder er. En desinficerende opløsning kan simpelthen sprøjtes på og tørres.

Når Buck Boosters Transformers er nødvendige

Det kan være nødvendigt at købe og bruge en sorteper booster transformer for at drive nogle af dine solarier. Denne enhed er dybest set for at træde op eller ned spændingen, til en fast-forhold sats.

For at afgøre, hvilken slags sorteper booster transformer du får brug for, og hvis du har brug for en på alle, skal du måle spændingen på din salon eller garvning seng placering. Når du måler, huske på, at hvis du kører flere solarier på samme tid, vil du opleve et fald i spænding på omkring 2V til 6V. Som hovedregel bør du forsøge at få en spænding på 235V med din transformer, så hvis flere maskiner kører, vil det i det mindste være på 230V.

Mange mennesker tror, ​​sorteper boostere justere til solariet behov. De mener, at spændingen fra sorteper booster vil gå op og ned som spændingsændringer. Men det er ikke sandt. Hvis en sorteper booster er designet til at hæve din spænding et vist beløb, vil det altid tage det op et bestemt beløb.

Et tegn på, at du har brug for en sorteper booster transformer er at lamperne på din senge ikke lys eller lys langsommere end de burde. Buck booster transformere er vigtigt at købe, hvis nødvendigt, fordi du kan skade dine solarier og annullere din garanti, hvis du ikke køre dem på den korrekte spænding.

Multipel Brug Tidsrelæer

Solariet timere er ekstremt vigtigt for solarier, for at sikre, at brugerne ikke opholder sig i sengen for længe. Men et stykke udstyr, der vil blive endnu mere gavnligt for din salon er flere anvendelser kontrol timer.

Disse timere, også kendt som receptionen timere, kan hjælpe dig med at styre mange forskellige aspekter af din salon gennem én enhed og din salon PC. Nogle af disse timere kan styre session længder op til 64 senge på én gang. De vil automatisk stoppe hver seng, når sessionen er slut. Timerne også holde styr på session tæller, lampe timer, og bed timer.

I nogle tilfælde er det også muligt at købe flere timere, så du kan forbinde dem sammen og læg en i solariet værelse. På denne måde kan kunderne se, hvor længe deres session er indstillet til, se deres forsinkelse, og tryk på start eller stop for at slå sengen til eller fra. De vil dog ikke være i stand til at ændre deres session gange, da dette vil blive kontrolleret af timeren i receptionen.

Nogle af de mest populære typer af multiple brug kontrol timere er T-Max, CCs, TanTime, FST, og database.