Solarier: Skin Types Tips

Forståelse garveprocessen

Melanocytter er specialiserede celler, der er ansvarlige for at producere melanin. Når melanocytter udsættes for ultraviolet lys (UV), reagerer de ved at producere mere melanin, hvilket farver huden.

Melanin absorberer UV-lys, så når en base melanin niveau udvikler, det giver beskyttelse mod overeksponering for UV.

Afhængigt af hvor meget lys du får, din hud reagerer og fik mørkere. Hvis for meget sol er udsat, og din hud kan ikke håndtere det, vil din hud brænde. Det er derfor, det er så vigtigt at kende din hudtype og regulere, hvor længe du er i en garvning seng.

Garvning senge og lys hud

Garvning virkninger på forskellige hudtyper har varieret resultater. Hvis du har bleg eller lys hud, og du tænker på at bruge salon eller hjemme solarier, er der nogle ting, du behøver at vide om garvning med lys hud:

 • Garvning virkninger på huden kan være forskellige, afhængigt af hudtyper. De klassificeres i seks kategorier, fra I - VI. Hvis du har hudtype I, den letteste type hud, du er den mest tilbøjelige til forbrændinger, mens garvning.
 • Brusebad før garvning. Makeup og parfume kan få din hud til at være mere tilbøjelige til at brænde.
 • Hvis du garvning lys hud, bære en solcreme, der indeholder et minimum af SPF 20 til 30 for at hjælpe huden tan uden at brænde. Garvning for lys hud kan være farligt, hvis du ikke tager forholdsregler.
 • Brug salon eller forhandler anbefalede fugtighedscreme specielt til indendørs garvning, før og efter garvning. De er specielt udviklet til at holde din hud sund med indendørs garvning.
 • Indendørs garvning lotion er beregnet til indendørs senge, da de ikke indeholder farlige UVC stråler. Brug ikke indendørs lotion til udendørs garvning.
 • Bær UV beskyttende læbepomade til at holde dine læber fra at blive overeksponeret.
 • Bær altid beskyttelsesbriller.
 • For bleg hud, sikker garvning indebærer at udsætte huden for meget korte mængder af tid i første omgang. Afhængigt af hvordan din hud reagerer, øge mængden af ​​tid, lidt efter lidt - indtil du kommer til den maksimale tid session. Gør dette over en lang span tid og være tålmodig.
 • Lad 24 til 72 timer passere, før garvning igen. Det vil tage tid for din tan at udvikle - ikke haste processen. For meget garvning og aldrende hud er nært beslægtede.
 • Hvis du planlægger at tan nøgen, kun tan dine følsomme områder på kroppen for halvdelen af ​​mængden af ​​tid, for de første tre eller fire sessioner.
 • Hvis du udvikler et udslæt, kløe eller andre hudproblemer efter garvning, konsultere en læge.

Garvning og Moisturizing

Fugten og tilsætningsstoffer i de professionelle garvning lotion til at reducere rynker, udtørring af huden, for tidlig ældning af huden, og brændende forårsaget af UV-stråler. Desuden garvning lotion hjælpe din hud til at producere den mørke tan alle craves.

Generiske mærker af lotion typisk ikke indeholde ingredienser, der vil producere en kvalitet tan eller beskyttelse fra de uønskede stråler, der producerer mange uønskede bivirkninger. Regelmæssig hud lotion til at indføre fugtighedscreme ikke er beregnet til garvning bør være forbeholdt efter du har fuldført du garvning session. Spørg en professionel om anbefalede garvning lotion.

Om hudtyper

Den amerikanske Food and Drug Administration og American Academy of Dermatology har udviklet seks hudtyper. Klassificering i de forskellige hudtyper er baseret på to årsager: en persons følsomhed over for ultraviolet (UV) lys fra solen eller solarier og personens hudfarve.

De seks typer er:

I - Hvid hud, let brænder, aldrig tans.
II - Følsom lys hud, sjældent tans, brænder oftere
III - Lys hud, tans mere, brænder lige så
IV - Lys mørk hud, tans mere end forbrændinger
V - Mørkere hud, sjældent brænder, tans darkly
VI - mørk hud, aldrig brænder, mørke selv tans

Om Skin

Der er to lag til huden: epidermis og dermis. Epidermis er det yderste lag af huden, den du kan røre og der rører alt. Det dermis er det indre lag af huden under epidermis. Forskellen mellem dem er epidermis består af døde celler, og dermis har levende celler. Det dermis indeholder melanocytter, som er ansvarlige for at producere melanin, pigmentering, der giver din hud sin farve.

Så når du sidder i solen eller i en garvning seng, din hud reagerer på solens stråler. For at beskytte sig selv, det producerer mere melanin. Hvis der kommer for meget sollys når huden, det brænder. Du er nødt til at beskytte din hud og forhindre forbrændinger. Det er også sundt at få nok sol til en dejlig tan. For at få en bedre balance, kan solarier være nyttige i at kontrollere, hvor meget UV-lys, du får.

Forståelse hudtyper

Hudtype refererer til den kategori, der anvendes af den amerikanske Food and Drug Administration (FDA) og American Academy of Dermatology (AAD). Grupperne udvikler hudtype klassifikationssystemer baseret på følsomhed over for ultraviolet lys og hudfarve.

FDA og ALD anbefaler kende din hudtype og planlægge udsættelse for ultraviolet lys fra enten solen eller en indendørs garvning seng. Planlæg derfor at undgå hudskader. For eksempel hudtype II tans i en mindre mængde tid end hudtype III.

Hudtype & indendørs garvning

Hvis du ønsker at tan indendørs på et solcenter, vil en ledsager spørge dig, hvad din hudtype er. Hvis du ikke kender, vil ledsager gå igennem en proces for at forklare, hvad en hudtype er, og hvorfor det er vigtigt at vide. Du skal vide, hvad din hudtype er, før du tan. Dette hjælper plukke en ordentlig garvning tid til dig.

Nogen med en hudtype I, lys hvid hud, vil ikke tan og vil sandsynligvis brænde under UV-stråler i en garvning seng, hvis i det længere end et par minutter. Dette er blot et eksempel, der viser, hvor vigtigt det er at kende din hvad din hudtype er, før du begynder at tan.

Om hudtype I

Skin type I er den letteste og mest burn-hud type i henhold til hudtype klassifikationssystem. Mennesker med hudtype jeg brænder let, aldrig tan, og har ekstremt følsom hud.

Huden selv er meget lys i farven. Huden kan fregne når de udsættes for en smule sol, i stedet for garvning. Mennesker med hudtype I advares mod overeksponering for ultraviolet lys enten fra solen eller en indendørs garvning seng.

Effekt af hudtype på Tanning

Forskellen mellem hudtyper er mængden af ​​melanin produceret af melanocytterne. Albinoer, som ville blive betragtet hudtype I, ikke producerer nogen melanin og er dermed i stor fare for at brænde og lidelse langsigtet hudskader. De bør derfor ikke være ude i solen for længe uden beskyttelse.

Mennesker med mørkere hudfarve har en hudtype enten V eller VI. Afroamerikanere eller dem af Middelhavsområdet afstamning er konstant producerer en vis mængde af melanin og så er mindre tilbøjelige til at brænde.

Alle i mellem I og VI hudtyper tan på forskellige intervaller. At kende din hudtype er med til at bestemme, hvor længe du kan holde i solariet.

Kend din hudtype

Der er seks forskellige hudtyper ifølge Food and Drug Administration og American Academy of Dermatology. Den mest følsomme art, hudtype I, er bleg og ikke tan, men forbrænding under for meget eksponering for UV-stråler. Hudtype VI er mørkt og kun bliver mørkere under lys og brænder ikke.

Folk mellem de to typer kan brænde eller brun i forskellige intervaller. Dette er vigtigt at vide, når du forsøger at bruge solarier eller tan udenfor i solen. Det vil bestemme forskel på, hvor længe du skal sidde under UV-stråler.