Solarier: Seasonal Affective Disorder Tips

Om Seasonal Affective Disorder

Seasonal Affective Disorder (SAD) er en stemning lidelse karakteriseret ved depression, der kommer fra variationerne af lys med de skiftende årstider. Ændringen påvirker personens døgnrytmen. Døgnrytme refererer til regelmæssige rytmer vækst og aktivitet, der normalt forekommer på en 24-timers mønster.

Med SAD, døgnrytme er et internt ur, der regulerer kroppens cyklus af biologiske processer. Mennesker, der lider af SAD oplever symptomer på depression i vintermånederne, og symptomerne svinder eller aftager i forårs- og sommermånederne. SAD kaldes også vinterdepression.

Seasonal Affective Disorder

Her er nogle Seasonal Affective Disorder fakta og information:

  • Hvad er årsagen til vinterdepressioner? Det er blevet teoretiseret, at de kortere dage om vinteren og nedsatte niveauer af udsættelse for sollys øger melatonin niveauer i mennesker.
  • Symptomerne på sæsonbetinget affektiv lidelse kan være følelsesmæssigt, fysisk og psykisk ødelæggende.
  • Symptomerne omfatter sløvhed, øget lyst til at sove, kulhydrat cravings, humørsvingninger, sociale problemer, angst og depression.
  • Udsættelse for ultraviolet (UV) stråler kan lindre symptomer på sæsonbetinget affektiv lidelse.
  • Seasonal Affective Disorder behandling er givet ved hjælp af Seasonal Affective Disorder lamper. Lysterapi for Seasonal Affective Disorder (lysbehandling) indebærer sidder foran en speciel lampe, eller lyskasse, for at skabe en biokemisk forandring i hjernen til at normalisere melatonin niveauer.
  • Mange mennesker finder lindring ved jævnligt med hjem eller salon garvning senge.
  • Altid konsultere din læge, hvis du tror, ​​du kan have vinterdepressioner eller enhver anden form for lidelse.

Behandlingsmuligheder

Forskerne har ikke afgørende studier af effektiviteten af ​​at kurere vinterdepressioner med lysterapi - også kaldet heliotherapy eller lysbehandling. Der er mange konti ved patienter, læger og terapeuter vidner til lysterapi og dens anvendelighed i behandling af vinterdepressioner (SAD).

Lys terapi er anvendelse af hele spektret lys, som den, der udsendes fra solen eller solarier, at inhibere produktionen af ​​melatonin i hjernen. For nogle lys terapi er behandling nok. For dem, der ikke reagerer på lys terapi, en alternativ Seasonal Affective Disorder behandling er brugen af ​​antidepressiva, der anvendes under tilsyn af en læge.

Årsager til Seasonal Affective Disorder

Årsagen til vinterdepressioner (SAD) er i navnet. Der er mindre dagslys i efteråret og vinteren. Den manglende sollys forårsager SAD. Med mangel på sollys, huden reagerer med overskud melatonin. En søvnrelaterede hormon, der udskilles af pinealkirtlen i hjernen, melatonin forårsager symptomer på depression. Det producerer i større mængder i perioder med mørke. Når dagene er kortere og nætter er længere, kroppen producerer mere melatonin resulterer i SAD symptomer.

Symptomer på Seasonal Affective Disorder

Seasonal Affective Disorder eller SAD, er forårsaget af en ændring i sollys kroppen modtager. Det forårsager depression hos personer, som måske ikke er klar over, hvad der præcist ændret deres humør. Det kaldes ofte vinterdepression.

Symptomerne omfatter typiske tegn på depression. Dette omfatter:

· Overspisning

· Sleeping mere end normalt (en ændring i flere timer mere end sædvanligt)

· Vægtøgning

· Følelser af håbløshed

· Irritabel eller følelse af at være vred, uden nogen underliggende årsag

De vigtigste symptom på Seasonal Affective Disorder (SAD) er, når symptomerne vises. Symptomerne opstår i vintermånederne og aftager i løbet af foråret og sommeren. De fleste mennesker, der er officielt diagnosticeret med SAD har symptomer i mindst to vintre i træk og har langt færre eller ingen symptomer i sommermånederne.

Diagnosticering Seasonal Affective Disorder

Tilstedeværelsen af ​​triste følelser i vintermånederne er ikke nok til at retfærdiggøre en diagnose af Seasonal Affective Disorder (SAD). Post-ferie kreditkort bill stød eller kabine feber symptomer er nok til at udløse en blå dag eller to i løbet af vinteren. Der er klare kliniske indikatorer, der skal være til stede for at diagnosticere en person med SAD. Personen skal vise symptomer på klinisk depression og skal have gjort det i mindst to på hinanden følgende vintre.

En person med SAD ændringer i løbet af foråret og sommermånederne som symptomer forsvinder, eller næsten. Hvis du tror, ​​du eller en du holder af, kan have SAD, skal du kontakte din læge eller dit lokalsamfund psykiatriske center. Du kan finde en liste over de lokale psykiatriske foreninger på National Mental Health Association hjemmeside (www.nmha.org).