Solarier: indendørs garvning Tips

Kosmetik og indendørs garvning

Parfume og kosmetik kan gøre dig se og lugter godt, men du bør ikke bruge dem i en garvning seng. Produkterne har en fotosensibiliserende effekt på din hud, der forårsager uventede resultater. Resultater spænder fra ujævn garvning til udslæt.

Vask væk kosmetik før garvning. En parfume forårsager udslæt eller brændende fornemmelser, når den bæres i solariet. Det er bedst at vaske væk enhver parfume eller kosmetik før garvning i en garvning seng eller ude i solen.

Tips om indendørs garvning fra American Tanning Institute

Ønsker du at købe en indendørs garvning seng, eller har du overvejet at lave en aftale til at bruge indendørs solarier på en salon? Her er nogle vigtige indendørs garvning tips fra den amerikanske Tanning Institute (ATI):

  • En undersøgelse foretaget af ATI bekræfter, at den korrekte anvendelse af indendørs garvning lotion forbedrer effektiviteten af ​​garvning. Virkningerne af indendørs garvning når der anvendes lotion er sundere hud og en længerevarende tan.
  • Indendørs garvning leverancer og produkter skal ikke købes gennem ikke-garvning forretninger, loppemarkeder, eller andre virksomheder, der ikke er relateret til garvning. Produkter kan være out-of-date eller beskadigede, hvis de ikke er solgt af en indendørs garvning seng forretning eller forhandler.
  • Hvad er risikoen for indendørs garvning? Deres er færre end den udendørs oplevelse på grund af den kontrol forbrugeren har over kommercielle indendørs solarier. Tidsindstillede sessioner, beskyttende øje slid og temperatur kontrol er blandt de professionelle til indendørs garvning.
  • Da har vist overeksponering for garvning at forårsage melanom, har historien om indendørs garvning været præget af regulering for at beskytte forbrugerne. FDA har mandat til at offentliggøre indendørs garvning fakta for at reducere overeksponering. Din salon skal gøre dig opmærksom på det nødvendige indendørs garvning oplysninger til at holde din hud sund, mens garvning.
  • Din salon operatør er forpligtet til at sikre, at du bære beskyttende øje slid, mens garvning at beskytte dine øjne mod overeksponering. Bær altid anbefalede beskyttelsesbriller at beskytte mod hornhinde solskoldning.
  • Hvis du er forsker indendørs solarier med den hensigt at købe, bør du modtage detaljerede oplysninger fra producenten om sikker brug.

Indendørs Tanning Påklædning

Der er mange mennesker, der spekulerer på, hvad at bære i en garvning seng. De fleste garvning steder tilbyder private værelser. Du kunne bære noget som en badedragt, hvis du ønsker. Nogle mennesker simpelthen bære deres egen undertøj. Andre foretrækker at være helt nøgen for en naturlig, alle selv tan.

Du kan bære, hvad du kan lide, bare huske at fjerne ting som ure eller smykker eller nogen form for tøj på steder, du ønsker at tan. Band-aids, hvis det er muligt, bør fjernes for at undgå hvide pletter.

For at beskytte dine øjne, men husk at bære en form for beskyttelse. Du bør ikke se på UV-lys og det direkte lys kan skade dine øjne, selv når med lukkede øjne. De fleste garvning kurbade tilbyde en form for øjenbeskyttelse, der er sikkert at bruge.

Kom godt i gang med Tanning

På trods af hvad antages af de fleste mennesker, der er nye til indendørs garvning, en tan er noget, der arbejdes på. Folk, der får tans ikke får dem på den første farten. De har brug for at bygge videre på en tan langsomt og regelmæssigt. En garvning seng er nyttigt at få den perfekte tan i den helt rigtige mængde tid.

Hvis du går for længe, ​​før dit næste besøg til en garvning seng, tan du har kan begynde at falme. Det anbefales at vente mindst 48 timer men før du går til din næste session. Hvis du kan vente lidt længere, er det bedre, da det hjælper din tan udvikle ind under huden. Dette kan variere med hver person så være klar over dette og tale med en professionel før gå tilbage til solariet for tidligt.

I begyndelsen, kan du gå til solariet på et professionelt garvning sted tre gange om ugen. Når du har udviklet en tan, kan du bevare den ved at gå tilbage i to gange om ugen.

Sådan Tan effektivt fra Start

De fleste mennesker forbinder indendørs garvning som det samme som udendørs garvning. I så forventer de at være ude i en halv time eller mere bare for at få en anstændig tan. Garvning for længe, ​​i ethvert miljø, kan være farlige. At få nogle sunde sollys eller en dejlig tan er godt for dig, men overeksponering kan føre til solforbrændinger eller værre, hudkræft.

Hvis du vil være ekstra forsigtig, starte med at tale med en professionel. De fleste vil fortælle dig, at mens indendørs garvning er generelt sikrere end garvning udenfor, bør du ikke være i solariet i mere end 12 minutter. For en person første gang, anbefales det du prøver for kun fem minutter af garvning tid og kun stigning, når det anbefales. Det burde være nok til at give dig en sund, jævn farve uden at blive for mørk eller endda rød.

Kom godt i en Hurtigere Tan

Der er ikke sådan noget som â € ~ den hurtigere tan '. Der er kun at være i overensstemmelse med din garvning tidsplan og en af ​​de bedste måder at gøre dette på er at bruge solarier. Garvning udenfor tager længere tid og din tan kan være inkonsekvent.

Start med kun fem minutter til din første tan og se hvad der sker. Følg anvisningerne fra en garvning professionel. Vær sikker på at følge alle retninger. Hvis du er konsekvent, vil du have en tan i en kort tid, kortere end at få en tan ud i solen.

Du kan prøve garvning spray, hvis du har brug for et hurtigt fix, men det kan være bedre at prøve at forberede dig ved at besøge en garvning salon først, hvis du kan. Garvning sprays eller lotion kan efterlade striber, hvis du ikke gør det rigtigt. Du kan også bede en garvning professionel i salonen om garvning spray, som de anbefaler, hvis du skal.

Kom godt i gang med indendørs garvning

Indendørs garvning adskiller sig fra udendørs garvning. Du kan ikke bruge timer i en garvning seng arbejde på din tan. Udenfor direkte andre objekter sollys væk fra dig, og det er let at tilbringe en time i solen. Med en garvning seng, direkte UV-lys har ingen steder at gå, men til din hud.

Du bør ikke være i en garvning seng i mere end 10-12 minutter. Kun øge den tid, hvis en professionel anbefaler det. Tag en timer med dig, hvis du har brug for. En god garvning professionelle ure din tid for dig og giver dig besked, hvis du har været i solariet for lang.

Indendørs garvning og ultraviolet lys

Solarier og kabiner udsender ultraviolette stråler, ligesom solen. UV-stråler hjælper din hud til gulbrun, men kan også være farligt, hvis du får for meget sollys. Der er endda forskellige kategorier af UV-stråler. Kendskab til forskellen mellem strålerne kan være nyttige for dig.

Solens tre typer af UV-stråler er UV-C, UV-B og UV-A. De fleste af forskellene er i solens stråler bølgelængder. UV-C-stråler er den korteste, mens UV-A er længst. UV-C-stråler er den mest skadelige for din hud. Det meste af dette, heldigvis, absorberes gennem ozonlaget eller gennem forurening i luften. UV-B starter du garvning, mens UV-A-strålerne fuldføre din garvning.

Garvning omgange i solarier bruger kun UV-A eller UV-B stråler. Dette forhindrer for meget overeksponering og er ideel til garvning. Dog kan du være opmærksom på, at selv for meget garvning i en garvning seng stadig kan være skadelige. Følg instruktionerne fra en professionel, før du prøver en garvning seng.

Indendørs Tanning Industri

Hvad betyder den professionelle indendørs garvning industri sige om udsættelse for ultraviolette stråler?

Det fremgår, at de tror på moderat garvning. Det synes at være bedre fra de fleste individer at gøre små mængder hver en i et stykke tid. Det minimerer risikoen ved sollys. Ligesom man siger, for meget af noget er ikke en god ting. For meget sol, eller endda for lidt, er dårligt for dig. Hvis du ønsker en sundere måde at tan dog end at sidde i solen, du kunne prøve indendørs garvning under nogle garvning lamper. Dette er en fantastisk måde at regulere hvor mørk du tan.

Styring af din Tan

Når du tan ved hjælp af en garvning seng eller kabine, din hud bruner på samme måde, det gør, når du ligger i solen: via ultraviolet (UV) stråler. Der er en stor forskel, men mellem at være i en garvning seng og at være ude i solen. Når du er uden for at få en tan, atmosfæren påvirker UV-stråler. Der er ingen reel måde at fortælle, hvor meget UV-lys, du får.

Indendørs garvning er en måde at regulere mængden af ​​UV-lys, du er udsat for, fordi det er et kontrolleret miljø. Du øger din eksponering tid til at sikre, at du vil ikke få skadelige solforbrændinger på din hud. Dette kontrolleret miljø hjælper med at få en jævn farve på kroppen i mindre end en halv time om dagen.

Kend din hudtype

Vidste du, at du har en hudtype? Du gør, og afhængigt af, hvad det er, skal du være opmærksom på det, før du hovedet ud til solariet i salonen. For eksempel, hvis du har følsom hvid hud, eller albino hud, ville du være hudtype 1. Hvis du har mørk hud, har du en hudtype 5.

Hvis du går ind i en garvning salon, vil du være i stand til at fortælle, hvis ledsageren er en professionel eller ikke som han eller hun vil spørge dig, hvad hudtype du har. Hvis nogen ikke spørge, du skal. Det vil afgøre, hvor ofte du skal tan og hvor længe. Hvis du har meget lys hud, påtager du kan bare tan længere tid at se resultater. Det virker ikke sådan. Hvis du har en følsom hudtype, kan det være farligt.

Hvordan garvning senge arbejde?

Solarier udsender UV-stråler, ligesom solen gør. Solarier bruge garvning lamper, der udsender disse stråler kun UV-A eller UV-B-stråler selv. Den anden type, UV-C, er mere skadelige for din hud. Når du begynder din garvning sessioner på en garvning salon, vil du sidde under solarier under vejledning af en garvning professionel. Lamperne vil stimulere melanin i huden og som led i en reaktion for at beskytte din krop mod yderligere sol; din hud vil vende en mørkere.

Solariet lamper bruge en mere UV ray, men påtager sig det er så sikkert at bruge du kan bo inde i solariet for længe. UV-A stråler kan stadig forårsage solforbrændinger eller meget værre.