Solarier: garveprocessen Tips

Garvning senge Vs. Udendørs Tanning

Processen med garvning i en garvning seng og garvning udendørs under den virkelige sol er stort set den samme. Den væsentligste forskel er, at en garvning seng vil bortfiltrere UVC stråler, som generelt menes at være de mest skadelige stråler. Du kan også styre, hvor meget sol du får, når i et solarium hvorimod styrken og mængden af ​​ultraviolette stråler, der udsendes af solen varierer fra dag til dag. Solarium saloner også regulere, hvor meget tid du har lov til at tilbringe i kabinen.

Tips til garveprocessen

Hvis du vil vide, hvordan garvning arbejder i en salon eller hjemme garvning seng, her er nogle garvning tips:

 • Garveprocessen virker med ultraviolet lys, der fungerer som en katalysator til at stimulere produktionen af ​​melanin i huden. Hudens yderste lag, eller epidermis, bestemmer, hvor meget melanin din krop vil producere, afhængigt af din hud type. Når huden udsættes for UV-lys, melanin oxiderer (mørkere), som er kroppens måde at beskytte sig mod UV overeksponering.
 • Problemer med garvning opstår, når huden er overeksponeret for UV-stråler og kroppen ikke kan producere nok melanin at beskytte huden.
 • For at undgå overeksponering, skal krop garvning ske gradvist, med hjælp fra fagfolk i garvning, der kender bare hvordan man kan hjælpe dig med at få en sikker tan.
 • Din solcenter eller forhandler kan give en garvning »plan« designet til din hudtype.
 • Der er produkter på markedet, ligesom tan accelerator, der kan hjælpe dig med at få en mørkere tan.
 • Exfoliate din hud før garvning at slippe af med nogen døde eller ru hud.
 • Følg altid rådgivning fra din producenten og ikke overstiger de anbefalede garvning gange.

Nå en Tanning Plateau

Efter at have brugt en garvning seng flere gange, kan du opleve, at din hud ikke ser ud til at få nogen mørkere. Dette er kendt som en garvning plateau. Din hud når et garvning plateau, fordi der er en grænse for, hvor meget melanin din hud vil producere, især fordi garvning seng saloner regulerer, hvor meget tid du har lov til at ligge i en seng. Hvis du er utilfreds med den plateau du har nået, kan du prøve at bruge en garvning lotion med en accelerator ingrediens i det at uddybe din tan endnu mere.

Flere Garvning Tips til garveprocessen: Dit ansigt

 • For ansigtsbruning i salon eller boligområder solarier, skal du sørge for at få oplysninger om din hudtype fra en professionel til at finde den bedste måde at nærme garveprocessen for netop din teint.
 • Facial garvning kan give dig et sundt udseende glød, men være klar over virkningerne af solarier og tage forholdsregler. Du kan få brug en meget højere SPF produkt til dit ansigt, især hvis du er: fair-flået, tilbøjelige til freckling, aldring, hvis du har modermærker, eller hvis du har haft mange forbrændinger fra en historie af garvning udendørs. Genanvende solcreme ofte for at undgå forbrændinger.
 • Brug fugtighedscreme. Mange garvning seng lotion har E-vitamin og tyrosin, der hjælpe med at forhindre rynker og fine linjer. Glem ikke den 'efter tan' facial fugtighedscreme for at holde din hud hydreret hele dagen.
 • Hvis din garvning seng har en ansigtsbehandling garvning mulighed, kun bruge det til en kort tid i løbet af dine første flere sessioner og gradvist øge den tid, som du går.
 • Glem ikke dine læber - brug SPF læbepomade når garvning.
 • Bær altid garvning beskyttelsesbriller for at beskytte øjnene mod UV-skader.
 • Du har mulighed for at få en stor, sundt udseende tan, men altid følge råd fra fagfolk og beskytte din hud med SPF produkter og fugtighedscreme.
 • Fading Tans

  Din tan vil begynde at falme, hvis du ikke arbejde på at vedligeholde det. En af de vigtigste årsager til en fading tan er eksfolierende. Din tan forekommer i det øverste lag af din hud kaldet overhuden, og epidermis naturligvis erstatter selv om hver 28. dag. Hvis du ikke vedligeholde din tan når du har en base, vil du bemærke, at det begynder at falme efter et par uger. Én du bygge din base tan, bør du være i stand til at vedligeholde det ved hjælp af en garvning seng en eller to gange om ugen.

  Hvor længe Tanning processen vil tage

  Garvning er hudens naturlige forsvarsmekanisme og beskyttelse mod afbrænding på grund af udsættelse for ultraviolet lys. Solarier er designet til at koncentrere niveauer af UVA-lys i forbindelse med UVB-lys. Udsættelse for dette lys på hudens yderste lag stimulerer produktionen af ​​melanin, og jo mere melanin, der produceres, vil mørkere hud dreje. Solarier bortfiltrere UVC lys, den mest skadelige type.

  Hvor længe Tanning processen vil tage

  Den garvning proces kan tage et stykke tid og bør ikke skyndte på grund af muligheden for forbrændinger. Når garvning i en garvning seng, bør du altid følge de retningslinjer for lang tid du skal være i sengen. Efter din første gang garvning, du måske ikke mærke nogen forskel i din huds farve. Dette er normalt, og det kan tage op til 48 timer for melanogenisis at begynde. Hver gang du bruger en garvning seng, kan du øge den tid, du tilbringer garvning, men mange virksomheder vil ikke lade dig tan i mere end 30 minutter i en seng, afhængigt af typen af ​​sengen og styrken af ​​lys. Du bør aldrig tan mere end én gang i en 24 timers periode, og det anbefales generelt, at du tillader 48 timer passere i mellem sessioner i en garvning seng.

  Afbrænding Før Tanning

  Nogle mennesker tror, ​​at det er normalt, og endog nødvendigt, at din hud brænder, før det bruner. Dette er ikke sandt. I modsætning til en tan, vil en brænde rent faktisk skade din hud. Når garvning i en garvning seng, bør du tage ekstra omhyggelig med at gå langsomt og ikke tro den myte, at dit brænde bliver til en tan. Selv om din brænder kan falme på samme tid, du er begyndt at tan, betyder det ikke, din brænder er ved at blive en tan. Burning kan forårsage udtørring, solpletter, og for tidlig ældning og bør undgås for enhver pris.

  Hvide pletter forårsaget af Tanning

  De hvide pletter du kan se på din hud efter brug af en garvning seng kan skyldes flere forskellige ting. De er sædvanligvis forårsaget af en mikroskopisk svamp i hovedbunden. Denne svamp er let behandles med cremer eller shampoo, men du bør undgå solarier, indtil du har fået fjernet pletterne. En anden årsag til hvide pletter er, når områder af din hud ikke producerer nok melanin og derfor er din hud ikke garvning. Ligeledes kan visse medikamenter, herunder p-piller, forårsager ujævn pigmentering af huden, når den udsættes for UV-lys. Hvide pletter kan også være forårsaget af kroppens trykpunkter, der er forhindret i at få nok blodgennemstrømning til epidermis.

  Garvning med mørkere hud vs. Tanning med bleg hud

  Mennesker med naturligt mørkere hud er generelt bedre tilpasset til at være ude i solen eller i en garvning seng længere end folk med bleg hud er. Mørk hud er forårsaget af en kontinuerlig produktion af melanin selv uden udsættelse for solen. Mennesker med mørkere hud kan stadig få solskoldning fra at bruge for meget tid i en garvning seng, men ikke så let som dem med bleg hud. Melanin allerede i mørke hud vil beskytte det bedre end lys hud vil blive beskyttet.

  Den Efter Tan Lugt

  Du vil måske bemærke en vis lugt på huden efter du er færdig med garvning i en garvning seng. Dette efter-tan lugt er faktisk hudens naturligt forekommende bakterier, der reagerer på intens UV-lys eksponering. Lugten normalt svinder efter du bruser. Men hvis du vil undgå lugten alle sammen, er der forskellige typer af cremer og acceleratorer, som du kan købe og sætte på din hud for at fjerne denne lugt.

  Garvning med Tatoveringer

  Hvis du har en tatovering, skal du vide, at udsættelse for UV-stråler kan falme blækket i din tatovering. En mulig løsning er at anvende en meget stærk solcreme over din tatovering med en vatpind, før du tan. Men mennesker, der bruger denne metode rapporteres blandede resultater.

  Det kan være nødvendigt at foretage et valg mellem din tatovering og en tan. Du skal røre op din tatovering efter at have tilbragt for meget tid i solen.