Solar Blogging websteder

Solar Blogging websteder


Den seneste energikrise har kombineret med revolutionen af ​​sociale medier til at producere en bred vifte af sol blogging sites. Blogs er mere end bare online tidsskrifter føres af enkeltpersoner; de er blevet talerør for borger journalister over hele verden, hvilket bringer information og misinformation til folk på en bred vifte af emner. Solenergi blogs spænder fra informative corporate sites til personlige beretninger om folk, der forsøger at leve grønt.

Fire Solar Blogging websteder

For at give en række af de typer af sider, her er fem aktive blogs, der dækker spektret af erhvervslivet til personlige.

Sun Powered Dreams

Køre ved den selvudråbte "Little Miss Sunshine", bosiddende fra de store søer i USA, Sun Powered Dreams er en personlig konto og talerstol for de oplevelser og meninger af forfatterne. Ved at kombinere en bevidsthed om aktuelle begivenheder og udviklinger i solenergi med en klar humor og en first-person skrivestil, denne blog er så underholdende som den er informativ. Når du læser denne side, det føles som om du har en personlig drøftelse med en interessant person.

The Sun Volt Solar Blog

Mens det er også en personlig blog, Sun Volt Solar Blog repræsenterer en anden genre af sol blogging sites. Skrevet af en uafhængig sol installatør, denne blog giver et visceral kig på kampe og triumfer en lille forretningsmand. Med poster som "Ten Senators Jeg vil gerne takke" og "kulkraft, vores konkurrenters" samt mere informative poster såsom "Hvor længe Solfangere vare?" dette site er et væld af både objektive og subjektive oplysninger.

SolarBlog

Flere af en informativ hjemmeside, end en egentlig blog, dette site fungerer som et newsfeed for andet indhold og nyheder på nettet. Med mange links til eksterne websteder samt en up-to-the-minut forståelse af aktuelle begivenheder i solenergi, er stedet ikke rent faktisk har en meget personlig synsvinkel, og holder en meget lidenskabsløs tone. Webstedet er en stærk fortaler for solenergi og en glimrende måde at holde styr på udviklingen i sol industrien.

SolarDweller

Denne blog tager en evangelisk tilgang. Køre ved Jason C., bloggen entusiastisk og heftigt udtrykker meninger om solenergi, herunder opfordringer til handling, såsom at foreslå læserne frivillig til at installere solpaneler på huse til Habitat for Humanity. Sitet har også interviews med virksomheder og enkeltpersoner. Bloggen har en fornøjelig og nacn tone. Indholdet er stærkt fokuseret mod det sydlige Californien området,

Sådan Deltag i Solar Blogging Movement

Som det kan ses af ovenstående eksempler, det eneste krav til en vellykket sol blog er den samme som for enhver blog: lidenskab om emnet.

Mange forskellige blogging sites som Livejournal og Blogspot vil give dig dit eget forum til at udtrykke dine synspunkter. En af ulemperne ved disse er, at de normalt kræver, at du har deres firmanavn i titlen på din blog - ". YourSolarBlog.livejournal.com" såsom Andre steder såsom Wordpress og Typepad gøre det lettere at sætte dit eget navn på hjemmesiden ved at lette køb af et domænenavn, eller endda give open source-software til at sætte programmet direkte på din egen server.

Uanset om du er en berørt enkeltpersoner eller en dedikeret og yderst investeret virksomhed person, er der behov for din stemme i familien af ​​sol blogging sites.