Solar Attic Fans

Solar Attic Fans


Solar loftsrum fans til ventilation og køre udelukkende off solenergi. Ventilation forekommer som fan kræfter uden luft gennem loftet og ud en ventil.

Kviste uden korrekt ventilation

Ligegyldigt hvilken tid på året det er, er strålevarme fra solen absorberes af fliser eller helvedesild på dit hjem hele dagen lang. Sommermånederne er det værre, fordi vi har flere timer af sollys. Isolering gør en forskel i at holde varmen ud, men det kun forsinker processen. Det betyder ikke stoppe det helt. Som et resultat, kan loftsrum luft nå temperaturer på 140-160 F. Denne varme virker gennem din isolering og ind i dit hjem, hvor det tvinger klimaanlægget for at kompensere for at holde dit hjem komfortable. Når din klimaanlægget arbejder hårdere for at holde trit med den ekstra varme, el-regningen er højere.

Passive Udkast Vents

De fleste kviste er udluftet, der tillader varm luft til at stige og strømme ud af dyserne. Mens disse ventilationsåbninger gør skabe luftstrøm, de ikke gøre noget ved at reducere loftet temperatur. Selv turbine ventilationskanaler, der trækker varm luft fra loftet, når vinden blæser ikke gøre arbejdet med at reducere loftsrum temperaturer det meste af tiden. Mens turbine ventilationskanaler er ikke rigtig passive, de ofte oplever mekaniske problemer, og på en lummer sommerdag når der ikke er vind, møllerne ikke gøre noget, og loftet varmes op. Passive udkast ventilationskanaler omfatter:

 • Dormer ventilationskanaler
 • Gavl ventilationskanaler
 • Ridge ventilationskanaler

Spørgsmålet om de fleste folks hoveder, når de planlægger at installere sol loftsrum fans er, om ikke disse passive udluftningssystemer vil i alligevel forstyrre driften af ​​soldrevne loftsrum fans, når de er installeret. Bør tages i betragtning af gældende ventilationskanaler ved installation sol fans. I tilfælde af højderyg ventilationskanaler, når sol ventilator er installeret, de arbejder i bakgear. I stedet for at være et middel for luft at undslippe de vil blive anvendt til at trække frisk luft, når sol ventilator kører. Det tager ekstra pleje i at placere dit solar fan aftræk enhed i forbindelse med højderyg ventilationskanaler. Hvis du planlægger at installere din soldrevne loftsrum fans selv, skal du sørge for at tjekke med producenten for anbefalinger til placering i forbindelse med højderyg ventilationskanaler.

For Turbine ventilationskanaler, kan det meste af tiden sol loftsrum slids enheder monteres som erstatning for de eksisterende turbine ventilationskanaler. Dette kan kræve at skære et større hul for at rumme den nye ventil. Sørg for, at installatøren er dygtige og erfarne. Hvis du planlægger at gøre det selv, linje op de rette værktøjer, før du starter projektet.

Fordele ved Installation Solar Attic Fans

Hvis dit loft udluftes, så luften kan naturligt flow gennem rummet over dit hjem, kan du spekulerer på, hvad fordelene er afledt af at installere soldrevne loftsrum fans. Fordelene i forhold til energibesparelser har at gøre med det faktum, at soldrevne loftsrum fans reducere temperaturen i dit loft. Fordelene omfatter generelt:

 • De er rolige
 • Reducerer loftsrum lufttemperatur
 • Varme overføres til din bolig er minimeret
 • Sparer energi og penge, fordi klimaanlægget ikke behøver at arbejde så hårdt.

Hvor mange penge vil du spare?

Installation af en sol loftsrum fan vil reducere den mængde energi, du bruger, men bare hvor mange penge du vil spare, afhænger af følgende:

 • Omkostninger til elektricitet i dit område,
 • Størrelse af dit loft rum
 • Effektivitet af isolering i dit loft
 • Hvor meget ventilation dit solar loftsrum fan giver

Fordelen ved "sol" loftsrum slids enheder er, at de kører, når solen er ude. Det er usandsynligt, at noget, at de ikke arbejder, når solen ikke skinner som en kvist ikke kræver køling på en overskyet dag. I de fleste tilfælde vil de besparelser, du kan nyde betale for dine soldrevne loftsrum fans inden for et par somre.