Sociale netværk Strategist Interview

Sociale netværk Strategist Interview
Nancy Marmolejo

Brug kommunikationsevner til at forbinde med kolleger, kunder og potentielle kunder gennem social networking websites er et område, hvor Nancy Marmolejo excellerer. Blanding hendes erfaringer vokser op i en familievirksomhed, hendes historie undervisning og hendes gave til kommunikation, hun skabte Viva Synlighed, en coaching og konsulentvirksomhed, der hjælper iværksættere generere flere penge og opmærksomhed ved at placere sig selv i søgelyset. Marmolejo diskuterer social networking strategier på dette LoveToKnow interview.

Top Fem Fejl skal undgås ved brug Social Networking

Fejl hæmmer effektiv kommunikation. Manglende klarhed er den største enkeltstående fejl, ifølge Marmolejo. Hun siger: "Du bliver nødt til være klar på, hvem du er, og hvorfor du er der. Din profil er nødt til at sige, hvem du er, hvad du gør, som du arbejder med, resultater folk får, og varme, personlige berøringspunkter . Det er opskriften på en stærk social networking profil. Gør det i den rækkefølge. "

Give folk tid til at kende dig

Marmolejo definerede en af ​​de værste fejltagelser som at hoppe lige ind "Lad os gøre forretninger" mode. Giv folk tid til at lære dig at kende, før du begynder tyder partnerskaber. "Social networking online fungerer på samme måde," forklarer hun. "I stedet for et visitkort, du har din social networking profil Det er ligegyldigt, hvor du har den sociale interaktion -.. Online, på et netværksmøde, eller på et handelskammer begivenhed Det handler om at møde mennesker og at kende dem. Den web blot giver dig adgang til en bredere kreds af mennesker til at opfylde. "

Må ikke være inkonsekvent

Du bygger et brand gennem sociale netværk, så være konsekvent. Være den samme person på hver lokalitet. Være i overensstemmelse med dit navn, branding og ekspertise. Sørg for at dine profiler er ens - ekspertise, besættelse, foto. Har du ikke så vildt forskellige profiler på forskellige steder, at folk spekulerer på, om det virkelig er dig. Marmolejo har skrevet meget om vigtigheden af ​​profilsider på sociale netværkssider.

"Din online social networking profilside er stedet, hvor potentielle kunder møde dig for første gang. Ligesom du ikke ville dukke op på en business middag i din pyjamas, du vil medtage en professionel billede af dig selv, smiler, ser ret i kameraet. Lad din ferie snapshots fra profilsiden, "sagde hun.

Som for selve profilen, en business person har brug for at komme op med en måde at introducere, hvad de gør, som de arbejder med, de resultater, de får, og en varm berøringspunkt at give folk lidt mere. Hun forklarer: "Jeg vil også gerne inkludere et link til en side på min hjemmeside, som jeg oprettet bare for sociale netværk. På den måde kan jeg give folk mere information om mig uden pladsbegrænsninger fleste af websteder pålægge."

Undgå Heavy salg pladser

Fokus først på værditilvækst, får øget troværdighed og opbygge tillid. Folk vil cykle deres vej ind i din markedsføring tragt, hvis du tager det langsomt og støt tilgang og tiltrække kunder. Det er tiltrækning markedsføring, ikke skubbe markedsføring. Du ønsker at lægge ud af oplysninger, der trækker folk tættere. Du vil have folk til at følge brødkrumme trail at flytte tættere på dig.

What Goes på nettet Ophold på nettet

Hvad du skrive forbliver derude i lang tid - måske for evigt. Se dine personlige meninger og undgå rants, raves og sarkastiske bemærkninger. De kan komme tilbage for at hjemsøge dig. Reputation management er afgørende. Der er ingen væsentlig social networking site, at alle forretningsfolk skal være tændt, men påtager sig hvad du poster på man kan ikke påvirke dine interaktioner på andre. Negative handlinger kan gå viral og deles på tværs af flere websteder.

Fail at skabe værdi

Folk undertiden synes sociale netværk bør være alt om business, eller de går til den anden yderlighed og synes, det handler om deres personlige liv. De bliver fanget i, hvor mange tilhængere, de har, eller hvor mange venner, de er forbundet til på sitet. Fokusere på at opbygge værdi gennem de stillinger, du foretager, og de ting, du gør. Når du fører med værdi, du opbygge et omdømme og opbygge en følgende - og det fører til at opbygge din forretning.

Sociale netværk Strategist Interview
Ressourcer fra Nancy Marmolejo

At vælge en social networking site

Der er ingen væsentlig social networking site, at alle forretningsfolk skal være tændt. Hvert websted har en anden personlighed. Marmolejo rådgiver enkeltpersoner til at kontrollere deres komfort niveau og vilje til at lære, hvordan du maksimerer mindst én platform.

"Lær alt hvad du kan om en platform eller andet, du vil blive overvældet. Du kan stort set lære alt du behøver at vide i en aften bare at spille med webstedet. Masser af mennesker skriver om de tekniske detaljer i de sociale netværkssider, så den oplysninger er derude, "sagde hun. "Find ud af, hvor dit marked hænger ud LinkedIn, Facebook, Twitter, YouTube -. Du har fået til at gå, hvor dine potentielle kunder hænge ud."

"Nogle mennesker siger alle skal være på Twitter. Twitter er ikke for alle. En masse mennesker kan ikke pakke deres hoveder omkring Twitter. De får frustrerede," sagde Marmolejo. "Men ved du hvad? I slutningen af ​​dagen, bør du kun dem, som du føler dig tryg Det er bedre at gøre en online sociale netværk godt end at være overalt og gøre det dårligt vælge," sagde hun. Sammenlign sociale medier netværk for emne styrke og bruge forud for lanceringen af ​​en online-kampagne.

Blogs er Great

Glem ikke om den grundlæggende styrke en blog. "De lader dig vise din skrivning, og folk kan komme til at kende dig gennem dig skrive." Marmolejo er en entusiastisk blogger. "Det gav folk en måde at komme til at kende mig i en mindre formel måde end min corporate brochurer og mere formelle ting."

"Blogs er også interaktivt. Folk skrive kommentarer, og dele blogindlæg med andre. Der ændrer det til viral markedsføring. I 2005 lærte jeg om pod casting, og jeg begyndte at lave pod casts. De var et fantastisk værktøj til at få mit navn ud ... der på en anden måde Snart efter, at en ven opfordrede mig til at prøve MySpace for erhvervslivet Hun var forfatter og havde enorm succes, jeg havde alle mulige misforståelser - jeg troede, det var for teenagere Det var efter jeg begyndte at bruge. MySpace, at jeg havde en åbenbaring. " Marmolejo understreget. "Sociale netværk er ikke kun for børn - det er bare networking online."

Vellykket sociale medier interaktioner kan generere nye forretninger, opbygge et omdømme, og hjælpe dig med at øge din markedsandel.

Hemmeligheder til succes

Sociale medier er solid markedsføring. "Det bare bruger anden teknologi." Marmolejo påpeger. "Fokus på din målgruppe, dine kunder, og tilføje værdi til deres liv. Du vil tiltrække tilhængere. De vil til gengæld blive fans. Når de er fans af dig, de ved om dig og kan lide og stoler på dig. De kan så bliver kundeemner. Det handler ikke om at skubbe din besked derude. Det handler om at fremsætte et positivt image konsekvent, opbygge tillid og værdi, og tiltrække de rigtige kunder til dig som en magnet. "

Marmolejo mener alle kan lære at bruge et værktøj som en social networking site. Hun fokuserer på at hjælpe hendes klienter definere deres strategi, vinde troværdighed og opbygge tillid. »Hvis jeg lå den rigtige jord arbejde, behøver jeg ikke at overbevise folk til at købe mine produkter eller leje mig for rådgivning. De føler, at de har lavet en uddannet beslutning, inden afskeden med deres dyrebare penge, fordi gennem sociale netværk, har de kommer at vide, ligesom og tro mig. Det er den magt sociale netværk for erhvervslivet. "

For mere information om Nancy Marmolejo, hendes høring praksis og produkter, kan du besøge Viva Synlighed.