Sociale netværk kan skade din karriere

Sociale netværk kan skade din karriere


Selv om mange mennesker synge lovpriser sociale netværk som et værktøj, har nogle kilder fundet, at under visse omstændigheder, kan social networking skade din karriere.

Hvorfor Sociale netværk kan skade din karriere

Der var engang en tid, hvor kun nogle mennesker var Internet kyndige. De dage er for længst forbi. Vi lever nu i en tid, hvor ordet "Google" er et verbum, og næsten alle, selv din bedstemor, ved, hvad det betyder. Hvis du nogensinde har skrevet dit navn i Google, har du sikkert bemærket, at på trods af dine mange imponerende resultater, din Facebook eller andre sociale netværk vises på den første søgeside. Hvis dine sider ikke præsentere din faglighed i et positivt lys, kan social networking skade din karriere.

Problemet med Tweeting

En CNN artiklen, offentliggjort i august 2009, fortæller sørgelige historier om konsekvenserne af at tilsætte for meget information på Twitter. Selv om det er fristende at tro, at en 140-tegn indlæg umuligt kan få dig ind i problemer, overveje historien om den fyr, der blev tilbudt en økonomisk givende job hos Cisco. Han fortsatte derefter med at skrive en tweet, der vejes berettigelsen af ​​en "fed lønseddel" mod at udføre et job, han ville hade. En Cisco manager, desværre så hans tweet, og meddelte ham, at han havde planer om at advare den ansættende leder til, at deres nye medarbejder allerede mener, at han vil hade arbejdet. Bad-munden din virksomhed, eller annoncerer din jobsøgning på Twitter eller andre sociale netværk site, kan få dig fyret.

Lagring ansigt på FaceBook

CNN artiklen også at vide af en mand, der fortalte sin arbejdsgiver, at han havde brug for at være slukket på Halloween for en "familie nødsituation", men fortsatte derefter med at skrive en belastende billede af sig selv på Facebook. Medarbejderen var klædt ud som en fe til en Halloween fest. Hans chef så billedet, kopieres den til en e-mail og fyrede medarbejderen. Han sendte e-mailen, komplet med fe foto, til hele virksomheden.

Sociale netværk og baggrundskontrol

En undersøgelse foretaget på Career Builder detaljerede de måder, som arbejdsgiverne bruger sociale netværkssider til at screene potentielle medarbejdere. Tilsyneladende 53 procent af arbejdsgiverne bruger disse sites foruden at udføre en baggrund check, og 43 procent har undladt at ansætte potentielle medarbejdere baseret på indhold fundet på deres sociale netværkssider. Her er fordelingen:

  • Tredive-otte procent var ikke ansat, fordi deres sociale netværkssider afslørede, at de havde løjet om deres kvalifikationer.
  • Tredive-én procent viste utilstrækkelige kommunikationsevner, så tænke to gange om at skrive indlæg på SMS sprog eller ved hjælp af alle små bogstaver kommunikation.
  • Tretten procent var ikke ansat, fordi de gjorde racistiske, sexistiske eller andre former for diskriminerende bemærkninger.
  • Kommentarer om narkotika og alkohol brug koste 10 procent af ansøgerne mulighed for beskæftigelse.
  • Nyd de vovet fotos i privatlivets fred for dit eget hjem. Udstationering dem på sociale netværkssider inspireret ni procent af arbejdsgiverne til at genoverveje at ansætte visse potentielle medarbejdere.
  • Bad-munden din tidligere arbejdsgiver på en social networking site er en dårlig idé. Det forårsagede ni procent af arbejdsgiverne til at overveje forskellige kandidater.
  • Deling fortrolige oplysninger om din arbejdsgiver på sociale netværkssider, viser dårlig dømmekraft. I nogle tilfælde er det faktisk ulovligt. Otte procent af de adspurgte arbejdsgivere enige om, at dette ville få dem til ikke at ansætte nogen.

Det grå område

Potentielle arbejdsgivere kan ikke diskriminere mennesker med kroniske sygdomme, enlige forældre eller børn eller ægtefæller med dyre sundhedsmæssige forhold. Selv om det er ulovligt at gøre det, kan det have en subliminale indflydelse på deres beslutning. De behøver ikke at indrømme, at de fandt disse oplysninger på en social networking site. De kan blot sige, at de fandt en mere kvalificeret kandidat. Hvis du har nogen af ​​disse spørgsmål, beskytte din offentlige identitet ved at forbinde et online support gruppe og sammenføjning med en pseudo-navn. Din karriere kan afhænge af det.