Sociale netværk i virksomhedernes verden

Sociale netværk i virksomhedernes verden


Uanset om du har brug for et nyt job, er du forsøger at få ordet ud om dit produkt, eller du vil bare gerne gå sammen med andre virksomheder, sociale netværk i virksomhedernes verden er ofte et must.

Om Social Networking i virksomhedernes verden

Sociale netværk kan virke som en skræmmende opgave, fordi der er så mange ting at tænke på. Du ønsker at overveje dit publikum, ophobes fans eller læsere, sprede ordet om produkter eller tjenester, eller bare mødes og danne relationer med venner eller kolleger af venner og kolleger. Vellykket sociale netværk på alle niveauer tager arbejde, men der er flere ting at huske på, når du gør det i virksomhedernes verden.

  • Træffe rettidige stillinger, tweets, etc, som reaktion på nyheder og begivenheder i verden
  • Du må ikke fremmedgøre nuværende tilhængere eller fans, men lokke dem til at bringe i nye kunder og klienter til dig ved at sige positive ting om din virksomhed
  • Tilbyd spændende oplysninger eller shopping incitamenter
  • Afsæt tid til at holde trit med de spørgsmål, der skal besvares, tweets, der bør retweeted, blogindlæg, der skal skrives, forum indlæg, der skal foretages blandt kolleger eksperter, og flere

Brug af sociale medier kan sikre pletter på konferencer, præsentere dig for folk, der kan drive din virksomhed fremad, og hjul i fremtidige loyale kunder og klienter. Sociale netværk, hvis du har ressourcerne til at sætte i gang for at opbygge relationer, kan hjælpe dig og din virksomhed succes i virksomhedernes verden.

Social Media Indstillinger for virksomheder

Du kan bruge sociale netværk i virksomhedernes verden til ikke kun forbindelse til andre mennesker i dit område, men at opbygge relationer med dine kunder.

Facebook

Når din ven godkender et produkt eller anbefaler en person til et job, behøver du ikke sidde op og tage varsel? Facebook kan gøre det samme for din virksomhed. Hvis du starter op en fan side for din virksomhed, kan folk "Like" det, som er ligesom at blive en fan. Når de gør det, vil en meddelelse dukke op i alle disse menneskers nyhedskanaler, advare deres venner, at de godkender af din virksomhed. Med denne meddelelse vil komme et link, så deres venner kan besøge og klikke Ligesom yderligere sprede ordet i din virksomhed. Dette vil også give dig mulighed for at gøre meddelelser eller besvare spørgsmål en-til-en.

Twitter

Når du har en Twitter-konto til din virksomhed, er det nemt at se, hvad folk siger til eller om dig. Dette giver dig mulighed for nemt at udnytte, hvad kunderne ønsker og forventer fra dine produkter eller tjenester, og hvad de gerne vil se i fremtiden. Når en kunde eller klient siger noget positivt om din virksomhed, retweet det og sprede deres vidnesbyrd til andre, der kan have været på hegnet om at købe en vare eller tjenesteydelse, eller andre, der kan lide din virksomhed og søgte at prøve noget nyt, at din virksomhed tilbyder. Hvis du har en blog, kan du tweeter opdateringer. Hvis du ønsker at tilbyde særlige rabat koder til dine følgere, tweet dem, også. Sørg for at følge folk, der kan være interesseret i din virksomhed; de kan følge dig tilbage og retweet dine kupon koder, blog links og meget mere.

Blogging

Hvis du er en ekspert på dit område, og du gerne vil uddanne andre, bruge blogging til at nå ud til din læserskare, fans og nysgerrige fremmede, der måske eller måske ikke vide om dit produkt eller tjenester endnu. Dit ord tæller vil ikke være begrænset, og du er velkommen til at tilføje billeder til at bevise dine point. Der er en række blogging platforme til at bruge, ligesom Blogger og WordPress. Når du kommenterer på andres blogs, vil dit brugernavn være et link til din egen blog. Tilbyder gode råd eller feedback på andre bloggere 'websteder kan få trafik til din egen blog og hjælpe dig med at opbygge dit omdømme i blogging netværk.

LinkedIn

LinkedIn er et fantastisk værktøj, når du søger efter nye talenter til din virksomhed, andre virksomheder, der vil supplere dit, eller endda hvis du er på udkig efter et nyt job. Hold kontakten med gamle kolleger fra andre kontorer, når de flytter væk, og beholde dit job muligheder åbne, hvis du nogensinde beslutter at foretage en ændring. Mød mennesker, der deler dine industriens interesser i fora. Blive introduceret til nye mennesker i dit område gennem fælles venner eller endda anbefales til projekter eller job. Hvis du leder efter nye arbejde eller nye mennesker at bringe ind i dine projekter, er dette den social networking værktøj for dig.

YouTube

YouTube er en fantastisk måde for nuværende og potentielle kunder og klienter til at sætte ansigt på navnet. Du får også mulighed for at besvare spørgsmål, som folk måtte have. Hvis du har brug for at få ordet ud om et nyt produkt, kan du endda sende prøver til mennesker, der gør YouTube-videoer for tusindvis af abonnenter. Hvis de elsker det, kan ord i munden har deres seere strømmer til dit websted.Sociale netværk i virksomhedernes verden kan tage din karriere eller din virksomhed til næste trin. Relationer med kunder, klienter, fremtidige arbejdsgivere og kolleger kan nemt dannes online. Der er mange sociale netværk værktøjer derude til at hjælpe dig med at nå dem. Vælg den, der fungerer bedst for din virksomhed og dine tidsbegrænsninger.