Sociale netværk Cons

Sociale netværk Cons


Social networking ulemper eksisterer på grund af et aspekt af den menneskelige natur, der synes tilbøjelige til neurotiske og vanedannende adfærd. Der er mange fordele for brugen af ​​sociale netværk, og mange af de største videnskabelige udvikling i erhvervslivet, videnskab og uddannelse skyldes fordelene ved sociale netværk. Men der er også en ulempe ved denne populære teknologi.

Facing Sociale netværk Cons Head-On

Der er en masse grunde til, at online sociale netværk er hurtigt ved at blive en uvurderlig del af vores samfund. Fællesskaber, hvor du kan interagere med andre online giver dig mulighed for at deltage i uddannelse, diskussioner og venlige drillerier på måder, der aldrig var mulige før, på grund af afstanden og de begrænsninger af andre former for kommunikation. Men i hvilken fordele og ulemper ved sociale netværk, er det vigtigt at tage en meget alvorlig kig på sociale netværk ulemper, og måder, du kan undgå eller rette dem.

Det mentale virkninger af fysisk isolering

I bogen sociale konsekvenser af Internet Anvendelse af James Everett Katz og Ronald Rice, forfatterne peger på en spændende undersøgelse foretaget af en organisation kaldet "HomeNet" i 1998, der findes, at større brug af internettet var direkte relateret til en stigning i depression og ensomhed. De oplysninger, som forskere forklaring var, at når folk erstatter stærkere, offline og i-personers sociale bånd med meget svagere og ikke-personlige online bånd, de har tendens til at føle sig isolerede. Forskning gennem årene trækker en direkte forbindelse mellem isolation og depression.

Selv om det kan synes ulogisk, at internetbrugere bruger mange timer kommunikerer på online sociale netværk ville opleve isolation, faktum er, at den overdrevne brug af computeren reducerer drastisk personens virkelige verden sociale interaktioner med familie og venner. Det direkte in-person social interaktion er afgørende for en persons følelsesmæssige og mentale sundhed.

Heath Spørgsmål vedrørende Social Networking

Selv om det kan ikke komme som nogen overraskelse for mange mennesker, at overdreven computer og internetbrug kan føre til helbredsproblemer, hvad der kan komme som et chok er årsag læger beskriver for de sundhedsmæssige problemer. En undersøgelse fra 2003 på Harvard School of Public Health fandt, at social isolation har en negativ indvirkning på hjerte-kar-sundhed, især hos mænd. Studiet undersøgte, hvor tæt de emner var til familie og venner, og hvor ofte de deltog i sociale sammenkomster. En oplagt forbindelse til brug af online sociale netværk er, at online sociale netværk reducerer virkelige verden social interactions.The undersøgelse viste ingen sammenhæng mellem social isolation og hjerte-kar-sundhed, men forskerne var ikke sikker på, hvorfor. En årsag kan være, at når det kommer til online sociale netværk, kan kvinder være bedre i stand til at drage positive fordele fra disse online-forbindelser, mens mænd kan kræve mere i-personers sociale interaktioner. I begge tilfælde bør denne undersøgelse gøre opmærksom på, at overdreven brug af internettet og sociale netværk potentielt kan få negative langsigtede virkninger på dit helbred. Som med mange gode ting i levende, online sociale netværk kan være meget positive, men de skal bruges med måde.

Andre ulemper eller ulemper ved sociale netværk

En række tidligere LoveToKnow artikler berørt andre sociale netværkssider ulemper, som fortjener omtale. Alle disse vigtige faktorer skal tages i betragtning, når du beslutter dig for at tilbringe en betydelig mængde tid dybt involveret i et online community.

  • Sociale netværk misbrug - Denne artikel beskriver de mange måder, hvorpå nogle brugere af online communities kan misbruge systemet. Misbrug omfatter konto hacking, identitetstyveri, barn rovdyr og cybermobning.
  • Hate Sociale netværk - Mens der er mange meget positive og gavnlige online fællesskaber, er der også et stigende antal online grupper med en mission for at sprede et budskab om had om andre racemæssige, etniske eller religiøse grupper.
  • Sikkerhedsspørgsmål med sociale netværkssider - Denne artikel beskriver de sikkerhedsmæssige bekymringer, du skal være opmærksom på, når du beslutter dig for at begynde at give dine personlige oplysninger til andre mennesker inden for disse online communities.
  • Online sociale netværk farer - Denne artikel angiver et par ekstra farer forbundet med online socialisering, herunder spredning af virus, sætte dine kreditkortoplysninger i fare, eller muligheden for at gå på kompromis dine adgangskoder.

Afsluttende ord

For det meste, de positive aspekter af sociale netværk stadig langt opvejer de negative. Den kraftfulde evne til at forbinde med personlige og forretningsmæssige kontakter fra hele verden kan drastisk øge din effektivitet i erhvervslivet, den akademiske verden og i uddannelse. Men mådehold er ekstremt vigtigt, og brugerne af disse net nødt til at minde sig selv den første prioritet bør altid være familie og venner, der er omkring dig, elsker dig, og ønsker at tilbringe tid sammen med dig.