Sociale netværk Boom

Sociale netværk Boom


Social networking er vokset fra simple chatrum besat af kun de mest tech-kyndige computerbrugere til fuldskala webtjenester at næsten alle kan bruge. Med millioner af mennesker forbinder sites som Twitter og Facebook hvert år, det sociale netværk boom er i fuld gang.

Udforskning af Social Networking Boom

Social networking har eksisteret i forskellige inkarnationer i årevis, herunder chatrum og dating sites. Som folk udforskede de forskellige måder at kommunikere på dette nye medie, sites begyndte at tilføje funktioner såsom personlige profiler og måder at dele ting som billeder og videoklip. Andre steder, såsom Classmates.com, indarbejdet en mere fokuseret platform for brugerne - i dette tilfælde blev high school og college kandidater tilbudt en metode til at holde kontakten med dem i deres afgangsklasserne.

Brugere nød have deres egne pladser online, hvor de kunne dele information og kommunikere med andre uden balladen for at oprette en personlig hjemmeside eller blog. I slutningen af ​​1990'erne og begyndelsen af ​​2000'erne, sites som MySpace og Facebook bragte sociale netværk til mainstream, og nåede millioner af medlemmer i en forholdsvis kort periode. Mens teenagere og dem i 20'erne var de første til at fange den og omfavne sociale medier, nutidens sociale networker er mere tilbøjelige til at være i hendes 30'erne eller 40'erne efter dette skema på Pingdom.

Ifølge Amzini.com, der i øjeblikket mere end 900 sociale netværk til rådighed for dem, der er interesserede i at deltage. Af disse websteder, top tre er Facebook, YouTube og Twitter. Selv om væksten har været hurtig og rasende, WebProNews forudser, at væksten vil aftage. Med 150 millioner mennesker i øjeblikket bruger sociale netværk, er dette tal ventes at nå 164.200.000 brugere i 2013 eller ca. 67% af dem, der bruger internettet. For at sætte dette i perspektiv, har en undersøgelse fra Pew Internet konstateret, at kun e-mail og søgning mere bredt bruges end sociale netværk online.

Vækst ved stedet og demografisk

Pew Undersøgelsen viser også, at kvinder er mere aktive på sociale netværk. Tallene mellem alder, køn, race, og indkomstniveau synes ikke at dog variere meget,. Dette antyder, at dem, der bruger sociale netværkssider er en endnu blanding af alle disse faktorer. Her er nogle af tallene for de mest populære sociale netværkssider, ved hjælp af statistikker fra Quantcast.

  • MySpace: Lanceret i 2003, registreret MySpace sin en milliontedel bruger i 2006. I 2011, i henhold til TechCrunch er Crunch Base, stedet nåede over 125 millioner brugere. Statistikker viser webstedets mest almindelige demografi at være hunner i alderen 13 og 17.
  • Facebook: Facebook begyndte i februar 2004, og efter sin egen tidslinje, opnåede milepæl på en million brugere i december samme år. I 2011 webstedet nået over 800 millioner brugere. Hunnerne overtal mænd på netværket, og den mest populære aldersgruppe er 18 til 34.
  • Twitter: Skabt og lanceret i 2006, tog det kvidre næsten to år at nå en million Diskanter. Webstedet hævder over 100 millioner aktive brugere i 2011. Demos skævt lidt kvindelig, med den mest aktive aldersgruppe mellem 18 og 34 år.
  • LinkedIn: LinkedIn åbnede i 2003, og et år senere havde de 500.000 medlemmer. I marts 2011, stedet nåede 100 millioner registrerede brugere. LinkedIn er et af de sjældne netværk, der har flere mandlige medlemmer end kvindelige. De fleste brugere er 35-49 årige.

Selv nye sociale netværk kan vokse med stormskridt. For eksempel, ifølge PCWorld.com voksede sociale medier websted Google Plus 1.700.000-7300000 brugere i løbet af en uge - umiddelbart efter en større ændring af Facebook-grænsefladen i september 2011 - med vækstrater stigende til op til en million nye brugere per dag.

Årsager til vækst

En af årsagerne til den ekstraordinære vækst i sociale netværk er, at virksomheder har taget de sociale medier som et salgsfremmende redskab. For eksempel:

  • Ifølge den 2011 CMO Survey, selv i en langsom økonomi de adspurgte vil øge deres marketing budgetter sigte på sociale medier fra et aktuelt 7,1% til 17,5% i 2016 virksomheder.
  • Entrepreneur Magazine rapporterer, at websteder med Twitter Del knapper modtage op til syv gange mere sociale medier nævner end dem der ikke gør.
  • Den samme historie påpeger, at af de øverste 10.000 websites, er næsten 54% ved hjælp af sociale netværk share knapper.

Andre årsager til den hurtige vækst i de sociale medier kan nævnes:

  • Forhøjelsen af ​​mennesker, der bruger mobile applikationer
  • Den samlede stigning i antallet af mennesker, der bruger Internettet

Mere end blot et modefænomen

Mange mennesker har afvist sociale netværk som et modefænomen, hævder, at det vil blegne før eller senere. Statistikkerne og blotte antal mennesker involveret i sociale medier modsiger disse påstande, dog. Som flere netværk åbne op og eksisterende netværk tilføje ny funktionalitet, er det klart, at sociale netværk sandsynligvis er blevet en permanent facet af online interaktion.