Social Networking Sites med kanaler

Social Networking Sites med kanaler


Social networking sites med chatrum kombinerer de statiske elementer i sociale netværk med øjeblikkelig tilfredsstillelse af online chat. Mange store steder er at kombinere de to til at opfylde behovene hos deres brugere, mens mindre niche sites også dukker op med både netværk og chat til rådighed.

Forskelle mellem sociale netværk og chat

Sociale netværk er et bredt begreb, der omfatter alle former for networking websites, fra virksomhed til personlige. Folk bruger disse tjenester at netværke med andre, indhente med gamle venner, og deler fælles interesser. Brugere kan opdatere deres status, oprette blogs, dele billeder, og interagere på mange andre måder.

På den anden side, et chatrum er en mindre formel måde at kommunikere. Nogle chatrum kan indtastes ved blot at skrive i et brugernavn eller håndtag og ind, mens andre kræver lidt mere information til din profil. Samtaler forekommer i realtid.

Social networking sites med chatrum giver brugerne det bedste fra begge verdener.

Nogle sociale netværkssider med kanaler

Nye sociale netværkssider hele tiden vises, hvilket gør det vanskeligt at give en samlet mappe. Her er nogle af de sjove og populære sociale netværkssider med chatrum.

Facebook

Facebook er uden tvivl en af ​​de mest populære sociale netværkssider på internettet. Der er utallige måder at kommunikere med venner på nettet, og tilføjelsen af ​​et chatrum tilføjer blot endnu en måde at holde kontakten.

Chat vinduet på Facebook er synlig i bunden af ​​skærmen, når du er logget ind. Hvis du klikker på det vil forbinde dig til chatten, hvis du ikke allerede er, og vise dig en liste over dine venner, der er også online. Hvis du vil åbne et chatvindue, skal du blot klikke på den ven, med hvem du ønsker at tale.

MySpace

En af de bedste funktioner fra MySpace er "grupper" -konceptet. Mennesker, der deler interesser, bor i samme geografiske placering, har lignende karriere, eller deler andre almindelige aspekter af deres liv kan danne eller tilslutte sig grupper med ligesindede. Hver gruppe har sit eget chatrum, og du kan også finde tema chats uden for de groups.Many MySpace profiler har også personlige chatrum indlejret, hvilket er særligt sjovt, når en berømthed holder en offentlig chat begivenhed. Disse er normalt annonceret godt på forhånd, så tjek ind med din favorit celebs at se, om de planlægger en.

Yuku

I stedet for at fungere som en standalone socialt netværk, Yuku giver brugerne mulighed for at skabe deres egne samfund baseret på et tema eller niche. Hvert netværk er fuldt tilpasselig og indeholder flere grundlæggende funktioner, herunder et chatrum. Brugere kan lave deres egne netværk, eller blot slutte de eksisterende for at få adgang til chatten rooms.Yuku er en fantastisk måde at skabe interaktive grupper og hold planlagte chats, eller for medlemmer at komme ind i chatrum til enhver tid. Andre sociale netværk funktioner omfatter blogs, deling af fotos, og fora.

Chat Tips til Social Networking Sites

Mens chatrum kan være et sjovt sted at holde trit med venner og møde nye mennesker, er der et par ting at huske på med social networking chatrum.

  • Husk, at dine profiloplysninger kan være synlig for dem, med hvem du chatter. Hvis du ikke kender nogen godt, være forsigtig med, hvor meget personlige oplysninger, du deler, både i chatten og på din profil.
  • Det er nemt at få hooked på networking og chatter, så prøv ikke at miste overblikket over tid samtidig påbegynde disse aktiviteter.
  • Vær på vagt over mennesker, der tiltræder chatrum blot at opildne argumenter. Disse folk er kendt som "trolde", og de synes at nyde at sige uhyrlige ting eller forstyrre folk. Med de fleste sociale netværkssider, disse trolde er som regel nemme at rapportere.


Social networking sites indeholder masser af funktioner til at inddrage brugerne og gør det nemt at forbinde med andre. Tilføjelsen af ​​chatrum giver medlemmerne øjeblikkelig adgang til venner og familie, hvilket gør hele oplevelsen så meget mere social karakter.