Social Media Virkninger på turisme

Social Media Virkninger på turisme


De sociale medier virkninger på turisme er dyb og kan medvirket til udbredelsen af ​​brugernes skrevet anmeldelser, video og foto deling, blogging, og lokaliseringen af ​​internettet. Rejsende bruger sociale medier til at diskutere, hvor de skal hen, hvilke attraktioner de ser, og hvilke restauranter de besøger. Derudover rejsende forskning spillesteder og attraktioner, før de bestiller en rejse. De giver feedback om deres oplevelser, når de kommer hjem ved hjælp af tjenester såsom Epinions. Sociale medier og internettet ikke er blot en del af rejsendes liv; med de fleste regnskabsmæssige internet aktiveret mobiltelefoner, internettet er integreret i deres aktiviteter.

Definition Social Media

Sociale medier, i modsætning til traditionelle medier, samles og produceret af den brede offentlighed. Indholdet fordeles til masserne på internettet gratis. Sociale medier omfatter skriftlige publikationer, video segmenter og lydklip. Der er forskellige typer af sociale medier, herunder blogs, indhold deling portaler, sociale netværk, faglige netværk, microblogging, social bookmarking og præferencer deling.

Sociale netværk

Sociale netværk er begrænset til en registreret befolkning; enhver, der er over 13 år kan deltage i fællesskabet. Social networking giver rejser virksomheder at målrette kundegrupper via reklamer.

Blogs

Blogs er blevet den nye kilde til forbrugerinformation. Borger og professionelle journalister benytter blogs til at målrette en niche publikum, at traditionelle medier forsømmer. Blogging er en indflydelsesrig redskab til at hjælpe den offentlige danne sig en mening om feriepakker, flyselskaber, krydstogtskibe, hoteller og andre former for underholdning. Ud over de traditionelle blogs, rejsende bogføre stedspecifikke beskeder i Twitter, Facebook, og MySpace. Disse meddelelser indeholder ofte navnet på en restaurant, hotel, eller en attraktion.

Foto og Video Sharing

Offentligheden er den bedste markedsføring værktøj, turistindustrien har at tilbyde. Når folk er på ferie, de fange deres øjeblikke på kamera og film. Med opfindelsen af ​​digitale formater, forbrugerne sende deres videoer og fotos til verden for at se. Videoer og billeder er taget på steder af almen interesse, såsom i berømte restauranter, ved byens vartegn, og i andre steder. Hver gang en bruger stillinger nyt materiale, de skaber eksponering for den pågældende destination.

Trip Planlægning og deling

Internettet har gjort virksomheder ansvarlige. Med websites såsom Yelp og Trip Advisor, er forbrugerne udtrykke deres meninger på tværs af internettet. Disse websteder giver lokalisering til at fokusere på de små butikker, restauranter, butikker og attraktioner, som du måske ikke normalt bemærke. Både lokale og turister bruge disse tjenester til at lede efter noget at gøre. Derudover mere et selskab der henvises; deres søgemaskine placering vil forbedre.

Beyond Web

Traditionelt har virksomheder koncentreret deres indsats om at bygge hjemmesider for internettet. Sociale medier ændret den måde, hvorpå rejsende finde information. Den gennemsnitlige person opretholder flere sociale medier konti. For at nå en større population, virksomheder har brug for at deltage i sociale medier websteder. I modsætning til traditionelle websites, sociale medier giver virksomheder mulighed for at danne en-til-en relationer med deres klientel. De sociale medier virkninger på turismen direkte indflydelse på en virksomheds overskudsgrad og evne til at få succes i et konkurrencepræget miljø. Virksomhederne er nødt til at udvikle en solid social media marketing plan at holde sig oven vande.

Social Media Virkninger på turisme

Ved at fastholde flere profiler på sociale medier platforme, vil rejsende kunne finde indkvartering, attraktioner og spisesteder uden at forlade hjemmesiden. Kunderne har mulighed for at stille spørgsmål, give feedback, og fremme et brand inden for netværket. Sociale medier er gratis og kræver ikke startomkostninger foruden arbejdskraft. Den kortsigtede "buzz" hurtigt forvandles til langsigtet omdømme og tillid.