Social Media Overvejelser for jobsøgende

Social Media Overvejelser for jobsøgende

Deltagelse i sociale medier websteder kan være en sjov og praktisk måde at holde op med dine venner og til at lade folk vide, hvad der foregår i dit liv. Det kan være en stor networking værktøj, der kan hjælpe dig med at udvide dine faglige og beskæftigelsesmæssige kontakter. Men afhængigt af hvad du gør og siger via dine sociale medier profiler, det kan også skade dine bestræbelser på at vokse i din karriere og kan holde dig fra at blive betragtet for beskæftigelsesmuligheder.

Forståelse Hvordan Recruiters Udnyt Social Media

Det er vigtigt for alle, der deltager i sociale medier websteder til at indse, at de oplysninger og billeder, de udgiver kan have indflydelse på, om de er i betragtning til beskæftigelsesmuligheder - nu og langt ind i fremtiden. Flere og flere ansætte ledere og professionelle personalekonsulenter foretage websøgninger og se efter social networking profiler til at finde ud af, hvad information ansøgere tilgængeliggørelse om sig selv - og andre - online, før de beslutter at interviewe eller leje. Ansøgere, der offentliggør oplysninger via sociale medier websteder, der kunne gøre personalekonsulenter spørgsmålstegn ved deres dom, karakter og integritet kunne finde sig at blive fjernet fra sine overvejelser om job.

Social Media Baggrund Screenings

Nogle hverve udnytte sociale medier uformelt blot gennemføre søgninger på søgemaskinerne for ansøgere og kigger gennem profiler på sociale medier websteder. Andre gør det som en formel del af deres kandidat screening proces. Det bliver lettere og lettere for arbejdsgiverne at gøre dette. Mange baggrund screening virksomheder tilbyder nu sociale medier screening tjenester til deres kunder. Social Intelligence, for eksempel, har specialiseret sig i sociale medier baggrund screening. Traditionelle screening selskaber som InfoCheckUSA har udvidet deres tilbud til at yde denne service.

Tænke grundigt, før du Indlæg

Uanset om du er enig med arbejdsgiverne bruger sociale medier som en del af baggrunden screeningsproces, er det en kendsgerning, at de kan - og gør. Når du lægger oplysninger "derude" på world wide web, folk danner meninger om din personlighed og karakter baseret på, hvad du vælger at dele. Hvad du siger, kan skade din karriere eller hjælpe det.

Det er op til dig at vælge de ord og billeder, som du bruger til at repræsentere dig selv meget omhyggeligt, og sørg for, at de oplysninger, du udgiver forbedrer dit billede i stedet skader det.