Snyd Confessions

Snyd Confessions


En af de skyldige fornøjelser forholdet voyeurs læser snyd tilståelser. Nogle gange er det sympati for snyder; nogle gange er det retfærdige harme. Uanset hvad, snyd tilståelser fascinerer folk. Hvorfor?

"Så glad for det er ikke mig!"

Da de seneste statistikker viser, at mellem 30% og 60% af alle mennesker i relationer har at gøre med utroskab, er det ikke overraskende, at der ville være en stor interesse i at læse om det. Fra selvhjælpsbøger til dagtimerne tv-dramaer, fristelsen til at snyde, den handling af snyd, og konsekvenserne af snyd alle forbruge en stor del af vores kulturelle opmærksomhed. Selv i nyhederne, historier om folk som Tiger Woods eller David Letterman snyd tendens til at tage op overskrifterne.

Hvorfor folk spiser det op? Der kan være mange årsager, men blandt dem er helt sikkert den lettelse: "Det er ikke mig" Ikke kun "Min kæreste ville aldrig snyde!" men også lindring af en person, der er blevet fristet, men har formået at modstå fristelsen ... eller i det mindste har formået at ikke blive fanget endnu. Der er en skole mente, at folk, der snyder virkelig ønsker at bekende - og læse om andre mennesker bekende deres synder er en måde at leve stedfortræder og lindre nogle af presset af skyld.

Snyd Confessions Websites

Det er ikke underligt, at hjemmesider, som tillader fuldstændig anonyme tilståelser er blevet meget populære - så populær, i virkeligheden, at hele falske dem er blevet oprettet for at sælge produkter! For eksempel den "Confessions of a snyd Wife" på Blogspot hævder at være en husmor blogging "... om hvordan jeg hele tiden snyde på min mand. Jeg kan bare ikke synes at hjælpe mig selv. .." Men den egentlige stillinger ikke blot synes langt urealistisk, men de synes også temmelig suspekt - med henvisning til nedringede bluser som "skjorter," for eksempel. Hvert indlæg også tilfældigvis har et link til en e-bog til salg, og - viser det sig at være noget, men lidt af social marketing.

Men det viser også værdien af ​​snyd tilståelser for underholdning. Andre hjemmesider begrænser ikke deres tilståelser til snyd, men kategorien "SEX" indeholder mange, mange tilfælde, og i modsætning til "Snyd Wife" blog mange af dem synes desperate og trist nok til at være reel. Der er også masser af meget usandsynlige historier så godt, men i de tilfælde sitet bliver næsten en form for litterær præstation, som folk deler deres ideer og fantasier om snyd.

Indlæg Secret: The Art of Confessions

En af de mere interessante versioner af anonym udstationering, der omfatter mange snyd tilståelser er "Post Secret" projekt. Folk vender deres bekendelser til postkort, som derefter sendes til en adresse. Kunstprojektet blev så populært, at det er blevet til flere bøger, herunder "The Secret Lives af mænd og kvinder", fyldt med tilståelser af lyst, begær, og utroskab - uanset om fuldbyrdet eller ej. De PostSecret kort er ikke så enkelt underholdende som nogle af de andre hjemmesider - faktisk er de ofte hjerteskærende - men de har også en tendens til at skære mere til hjertet af relationer, og de ting, der kan gøre folk snyde på dem.

Uanset om det er skadefryd eller glæden ved anonym sladder, den slags hjemmesider giver et sted for snydere at opfylde deres behov for at bekende, samt behovet for andre at læse om det. Made up historier blander sig med sandheden, og kun de mennesker, der skriver dem vil nogensinde vide hvad der er hvad.