Snorken gør folk Fat

Forskere opdagede, at folk, der snorker forbrænde flere kalorier i søvne end dem, der donâ € ™ t. De mener, at årsagen er, at snorken og forstyrret vejrtrækning udløst af det føre til øget aktivitet af nervesystemet. Generelt kan en snorken person, ikke nå den dybeste søvn.

Snorken gør folk Fat

Forskere ved University of California undersøgt 212 patienter, der var enten lider af snorken, taler i søvne, har vejrtrækningsproblemer i søvne, eller endda oplever periodisk blokering af vejret. Senere specialister beregnet, hvor mange kalorier mennesker med forskellige helbredsproblemer brænde.

Da det viser sig, folk, der snorker regelmæssigt brænde omkring 2000 kalorier om dagen, mens folk, der snorker lejlighedsvis bruger 1626 kalorier.

Men dette faktum ikke, at folk, der snorker har slanke figur; tværtimod, dårlig søvn og træthed forårsaget af det normalt udløse folk til at spise mere og vælger højenergi fødevarer.

Desuden folk, der mangler normale søvn tendens til at have mindre energi i løbet af dagen og dermed føre en stillesiddende livsstil, for ikke at nævne mangel på egnethed og andre sunde øvelser. I kombination med højt kalorieindhold kost sådan livsstil fører i sidste ende til fedme.

Snorken kan være forårsaget af forskellige faktorer, såsom forstørrede mandler, nasopharyngeal slimhinde betændelse forårsaget af allergi eller infektion, hævelse, alkoholisme og andre. Nylige undersøgelser har også vist, at mennesker, der sover med husdyr, såsom hunde, siden barndommen tendens til at have højere risiko for snorken.