Sne Sikkerhed og Falling

Sne Sikkerhed og Falling

Vinteren er en smuk tid af året, men folk skal være opmærksomme på sne sikkerhed og faldende farer, før de træder uden for at nyde det.

Sne Sikkerhed og faldende forebyggelse tips

Følgende er nogle tips til at sænke risikoen for skader som følge af glide og falde i sne eller isforhold:

  • Bær støvler med gummisåler, der kan give dig god trækkraft på udendørs overflader. Sko eller støvler med plastik eller læder såler bliver glatte i sne eller isforhold, og du er i større risiko for at falde, hvis du bruger dem.
  • Undgå at gå på ujævne overflader hvor det er muligt.
  • Hold hænderne ud af lommerne når du går udenfor om vinteren. Du ønsker at have dine arme fri til at holde ud til siden for at give dig en bedre balance, hvis du føler dig selv begynder at glide.
  • Hvis du skal gå på tværs en isnende plaster, tage små, blander trin.
  • Bøje knæene lidt, når du går udenfor i vinteren kan reducere sandsynligheden for et fald.
  • Undgå transporterer store kasser eller pakker udenfor om vinteren. En stor pung kan også medføre, at du mister din saldo; en sikrere satsning kan være at vælge en mindre en, når kviksølvet begynder at falde.
  • Lav et punkt for at se ned på jorden, før du får ud af din bil. Hvis du har parkeret på et stykke is, kan du ønsker at flytte til et andet sted for at undgå skader.

Sådan Fall Sikker

Hvis du er udenfor i vinteren og føler dig begynde at miste balancen og falde, forsøge at rulle med faldet, så du bevæger sig baglæns i stedet for at falde frem på dit ansigt. Prøv at slappe af så meget som du kan; spænde op, som du falder øger dine chancer for at blive såret.

Hvis du medbringer et objekt i dine arme, kaste den væk fra dig, når du er begyndt at falde. Du ønsker at undgå at blive såret ved at lande på toppen af ​​det.

Det vil tage mindre end et par sekunder for dig at lande på jorden, hvis du falder, mens du går på sne eller is, selv om det kan føles som om du falder i slowmotion. Prøv at undgå at sætte din hånd ned for at bryde du falder, da dette kan føre til et håndled skade.

Øv Falling Sikker

For at undgå skader fra sne sikkerhed og falder, øve rullende dig ind i en bold, når faldende. Start med at sidde ned på gulvet med benene ud foran dig. For at øve, hvordan man håndterer falde baglæns, langsomt begynder at ligge tilbage mod gulvet og bevæger hovedet frem, så hagen er mod brystet. Løft dine knæ mod brystet og flytte dine arme væk fra kroppen. Slap gulvet med håndfladerne og underarmene. Ved hjælp af denne teknik vil hjælpe med at undgå at ramme jorden med hovedet, albuer eller håndled.

At øve at falde sidelæns, starte fra den samme position, men begynder at rulle til hver side. Som du rulle ud, flytte din arm parallel til din krop til at din underarm kommer i kontakt med gulvet først. Samtidig, løft dit hoved op og flytte det mod skulderen, der er modsat retning af din "falde". Praksis denne bevæger sig i modsat retning.

Du kan også øve en front fald. Start med at knæle på gulvet og læner sig frem. Som du falder, rulle til siden. Din arm skal være parallelt med din krop, så din underarm er i kontakt med gulvet i stedet for dit håndled. Løft dit hoved og drej den mod den modsatte skulder, som du ruller ned til gulvet.

Ved at holde disse forslag i tankerne og øve, hvordan man falde sikkert, du sænke din risiko for skader på grund af sne sikkerhed og faldende.