Sne Board: Snowboarding Tilbehør Tips

Lad og Lose

Ville du går ind i en butik og efterlade din bil med din pung og kreditkort i det ulåst på parkeringspladsen?

Ville du lade nøglerne i tændingen, mens du løb ind i sub shop bare for en ti minutters afhente?

Forlader dit snowboard låst op i stativet, mens du går inde for en varm chokolade er ligesom forlader nøglerne i bilen. Enhver med et par støvler kan strop på dit bord og være væk uden at nogen opdager noget.

Få en snowboard lås. De er let og nem at bruge. Du vil blive glad for, at de otte hundrede dollars værd af udstyr er der stadig efter frokost.

Backcountry Riding

Nogle af de snowboarding tilbehør, du skal bruge til baglandet ridning ikke kun indeholde koldt vejr gear, selv om foråret, men er anderledes end hvad du har brug for resort boarding. Du vil støde på majs sne, så sørg for du har en diamant sten at tune op dit bord efter et par kørsler.

Kør med en pakke. Dette vil påvirke din balance, så du bør praksis på fladt eller let terræn før de går til baglandet. Du er ansvarlig for din egen sikkerhed, så vær smart.

Carry et kort, et kompas, vand og vandflasker, lommelygte eller hoved lampe med ekstra batterier, en førstehjælpskasse, ekstra mad, ekstra tøj, solbriller, en lommekniv, tændstikker i en vandtæt beholder, og en brand starter.

Bliv certificeret

Hvis du ønsker at blive en alvorlig snowboarder, eller måske en snowboard instruktør, bør du tage et førstehjælpskursus. Det gør du ikke godt at have førstehjælp kit med dig, hvis du ikke ved, hvordan man bruger det. Første viden støtten kan redde dit liv, eller en vens liv, når bording tilbage land eller på en almindelig skråning.

Forstå laviner og hvordan man undgår dem. Snowboarding er ikke en farlig sport (godt, ikke mere farlig end skiløb, eller andre sne sport, når det gøres korrekt og på et passende tidspunkt. Forsøg ikke boarding terræn du ikke er klar til. Forøg din udfordring niveau i et tempo, du kan håndtere.

Backcountry Gear

Andre vigtige snowboard tilbehør til backcountry boarding omfatter en lavine beacon / sonde og skovl, ekstra solcreme, beskyttelsesbriller, isøkse, steigeisen, showshoes, lappegrej, og hjelm.

Når backcountry snowboard, altid gå med en ven og lade andre vide, hvornår og hvor du skal hen. Tage det langsomt på opstigningen, være opmærksom, og nyde den bedste del - nedstigningen!

Værktøj Savvy

Hvilket snowboard værktøjer skal du bære med dig, når du rider? Svaret: en diamant sten eller en hvæssesten. Bjerge er lavet af sten, og du vil ofte ramme dem, mens ridning.

Den varme, der genereres ved pludselig påvirkning med en sten kan ændre temperaturen af ​​metal kant og gøre det sværere. Hvis du kører en fil langs metalkant det kan beskadige kanten, men en sten kan fjerne eventuelle cementstål grater langs kanterne, før du filen dem skarpe.

Bakoda Bedste

Bakoda snowboard værktøjer er no-nonsense gear. Bakoda har forpligtet sig til at gøre snowboard værktøjer, der giver mening på bjerget og tilføje noget ekstra til hver persons køreoplevelse.

Bakoda snowboard værktøjer er redskaber, der klarer sig godt i alle elementer og har en sofistikeret stil. Bakoda snowboard værktøjer er en blanding af innovation, funktion og stil.