Sne Board: Snowboarding Techniques Tips

Lær et trick

Når du kan snowboard, kan du lære nogle tricks til at imponere dine kolleger pensionærer, dine venner, eller du kan endda lære nogle snowboard tricks til at udføre i konkurrencen.

Det første trick en pensionær skal lære, før udvikler sig til andre mere avancerede snowboard tricks er ollie. Den ollie er en no-handed antenne, der bruger kun din momentum og et par fod bevægelser at løfte hældningen mens du styrer brættet.

For at gøre: tur stående oprejst med ved din side og med en komfortabel hastighed. Bøj dine knæ. Crouch. Læg alle dine vægt på din ryg fod og løft næsen af ​​dit bord. Nu fremdrive dig opad. Forsiden af ​​bestyrelsen kommer op først, løft din ryg ben at udjævne. Land begge fødder på samme tid.

Hoppe højt og langt

Det næste skridt, efter at du er fortrolig med lige airs og landinger er at tilføje et spin. Den frontside 180 er et trick, der bør gøres ud af en snowboard hoppe.

Først undersøge springet og finde ud af, hvor landingen skal være, og hvor hurtigt du bliver nødt til at gå for at komme dertil. Når du ved, du kan gøre landing sikkert uden at gå for kort eller overskridelse det, vandre op og begynde.

For at gøre: begynde at ride med armene ned og afslappet. Ride off læben, ikke hoppe, give din momentum til at bringe dig op. Gør din skuldre forside (så forsiden af ​​dit bord er højere i luften) og begynde at bringe dine knæ op, når du når toppen af ​​din højde.

Drej overkroppen og lad dine ben følge, så du står den retning, du vil være at gå. Land på begge fødder med bøjede knæ.

Få mere tricky

En af de lidt vanskeligere snowboard tricks end frontside luften er bagsiden luft. Ligesom du starte frontside luft i lejligheden, arme af dine sider, knæ bøjet som du rider op på væggen - du starter bagsiden luft.

Pop off halen af ​​dit bord, ligesom i frontside luften. I første omgang praktisere denne snowboard teknik uden en grab, men som du får mere avanceret, nå bag din forreste fod og få fat bagkanten af ​​dit bord.

Forsøg ikke at bevæge sig gennem overgangen for hurtigt - det er lettere at lande end en frontside grab, fordi du kan se, hvor du skal hen, men nogle snowboardere tendens til at lande for langt ud i den flade. Du ønsker at lande højere på væggen.

Opøve en god teknik

En af snowboarding teknikker, du bliver nødt til at lære, før du udfører en frontside luft snowboard trick i røret er en frontside tur. En frontside luft er en tur med foran din bestyrelse højere end bagsiden af ​​dit bord, acceptere det er over kanten af ​​røret to fødder (og senere mere).

For at gøre: ride over den flade bund af røret, arme af dine sider, bøjede knæ. Ride op ad væggen, langsomt hæve armene. Ride off læben - ikke hoppe, bare holde ridning fra. Efter halen af ​​bestyrelsen er slukket læben, bringe dine knæ til brystet.

Nå ned og få fat brættet mellem dine fødder, når du når højdepunktet. Når du begynder at give slip på dit bord, sigte din skulder på en landing sted, du har spottet. Land så højt på væggen som muligt.

Få mest Tricky

To af de mere avancerede snowboard tricks, du vil se, og er lige ved sine fulde fem nok til at ville prøve, er bagsiden 360 og McTwist.

Backside 360: ride i springet på en flad base på eller din hæl kant. Når du kommer til take off, lægge alle dine vægt på tæerne. Samtidig, rotere dit hoved og skuldre backside at starte spin. Roterer som en enhed og ikke jerky. Komprimere dine krop så meget som muligt - det vil gøre det lettere. Spot din landing, når du kommer rundt og jord torv med begge fødder.

Snowboard trick tip: Få en professionel til at lære dig McTwist. Det er en 540 tur rundt om den lodrette akse samt en 360 turn omkring den vandrette akse. Held og lykke.

Hvor Tricks Come From

Nogle snowboard tricks er opkaldt efter deres opfindere. Cab 540 er opkaldt efter skateboarder Steve Caballero. Cab 540 er faktisk halvdelen af ​​en Caballerial den oprindelige trick, som er at ride op bagud og dreje rundt fremad.

Lær at ride din snowboard baglæns, fakie eller skifte. Ride så hurtigt som du ville gøre for en frontside 180.

Ride off læben og samle dig selv i luften. Vend dine skuldre i den retning, du skal hen. Træk dine knæ op så meget som du kan og sprede dine arme i luften. Nu kan du lander i din "normale" retning.