Sne Board: Snowboarding Beklædning Tips

Tørretumbler er bedre

Sørg for, snowboard handsker, du vælger har en aftagelig, vaskbar foring. Ligesom du bør bære ikke-bomuld, uld eller syntetiske sokker lavet for at holde fugten væk fra dine fødder, mens i snowboard støvler, så skal du have snowboard handsker med en foring, der udfører den samme handling - for at holde dine hænder tørre og varme.

Du er hænder vil svede når ud på bjerget. Hvis dine snowboard handsker har aftagelige liners, kan du tage dem ud og vaske dem, så dine hænder vil også være rent.

Carry forsigtigt

Vær forsigtig, når transporterer din snowboard. Kanterne er skarpe og kan skære gennem materialet af din snowboarding jakke, dit snowboard bukser, eller endda dit snowboard handsker.

Snowboard handsker især tage en slå, når du kører. Brug vanter eller handsker med stærk, holdbar, vandtæt og forstærket materiale på fingre og håndfladerne.

Sidde og stå

Udover hænder i sneen, snowboardere bruge lidt tid sidder eller knæler i sneen. Denne mængde afhænger af typen af ​​bindinger på dit bord, og hvor der kan eller en rytter du er, for eksempel, hvis du skal sidde ned for at spænde ind i dit bord eller falde hyppigt, er du i sneen meget mere.

Uanset hvad, for hvis dette aspekt af snowboarding, har snowboard bukser forstærkede sæder og knæ. Gode ​​snowboard bukser er helt vandtæt endnu lavet med en åndbar stof eller ventilationskanaler. De forstærkede sæder og knæ til at sikre, at snowboard bukser ikke rippe let og vil ikke slides op.

Vidste du ...?

Nogle snowboard beklædning og redskaber, du har brug for, at du måske ikke har tænkt på omfatter varme sokker, der passer - en tynd syntetisk foring dækket af en tykkere uld eller bunke sok fungerer godt, en hat og / eller hals, sunblock, gamacher, hvis du er trekking gennem dyb sne, læbepomade med solcreme, og varme pakninger.

Der er intet værre derefter bliver ubehageligt koldt, solbrændt, våd eller uforberedte, når du er bare på udkig efter en god dag på bjerget.

Feel Good

Nøglefunktioner i snowboarding tøj omfatter en generøs snit; hård, åndbart stof; lynlås ventilationskanaler; og forstærkning på stress punkter. Den generøse snit snowboarding jakker og snowboard bukser tillader fri bevægelighed og giver varme og beskyttelse.

Snowboarding kan være svært på tøjet, så se efter snowboard tøj med en hård, vandtæt, åndbar shell, og trenålssømme, forstærket materiale på siderne af jakker, knæ og bag på bukserne. Kig efter lynlåse, der har zip-trækker, så du kan få fat i dem og zip filerne din jakke, lommer eller ventilationskanaler uden at fjerne dine handsker eller vanter.

Få Down

Snowboardere tilbringe mere tid med deres hænder i sneen end at gøre skiløbere. Skulle det ikke så følge, at handsker lavet for skiløbere og snowboardere bør være anderledes? Nå, de er.

Snowboard handsker er generelt lavet med flere lag på håndfladen og undersiden af ​​fingrene end ski handsker. Også mange snowboard handsker er længere end ski handsker med ekstra vandtæt stof til at komme op over kanterne af boarder jakke.

Denne ekstra funktion i snowboard handsker hjælper med at holde sne fra at finde vej ind i boarder handsker, når deres hænder er i sneen.

Glade Fingers

Er du en handske eller en vante menneske? Mittens har generelt en handske liner på indersiden, og en varmere, vandtæt shell. Dette design gør det muligt for brugeren at tilbringe mere tid med hænderne i sneen uden at blive for kold, men også evnen til at tage deres handske foret hænder ud af vanten større fingerfærdighed at nå ind lommer, for eksempel, uden at blive udsat for vind og vejr .

Snowboard handsker, dog tillade, bæreren stor bevægelse og finger fingerfærdighed uden at skulle fjerne dele af skallen. Snowboard handsker også normalt have en handske liner, men bæreren kan spænde på bordet, få noget fra en lomme, etc., med større lethed.

Få Moving!

Mange snowboarding jakker er længere i ryggen, end de er i front. Eller, snowboarding jakker er lige lange hele vejen rundt, men længere end ski jakker.

Hvorfor? Fordi snowboarding er en sport med en masse bevægelse - op og ned fra jorden, elevatorer, siderne af halfpipes og længere jakker forhindrer sne i at komme op til taljen af ​​boarder og holder bæreren varmere mens i kontakt med jorden.

Kvinder Regel pisterne

Som med så mange andre kvinders ekstremsport, eller nogen form for sport, der traditionelt mandsdominerede, er kvindernes snowboarding bliver mere og mere populære. Kvinder er generelt lettere og kan være mere fleksibel, så ser dem gøre tricks kan være mere interessant og endnu mere spændende end at se mange af mændene har samme tricks.

Deltag i kvinders snowboarding nu, og ikke får udeladt. Der er professionelle påtegninger for kvinder, som der er for mænd, bare der ikke er så mange kvinder snowboardere endnu. Men der vil være, og de kunne du være dig!