Sne Board: Snowboard Sikkerhedstips Tips

Må ikke ødelægge noget

En ung dreng om alder tretten var begyndt sin snowboard karriere. Han gik med sin vens familie til et bjerg op nord. Hans ven mor, meget til hans skuffelse, imponeret over denne drengens mor, at det ville være en god idé for ham at bære sine rulle bladet håndledsbeskyttere under hans handsker.

Hun forklarede drengens mor, at falde i snowboarding er enten bagud eller fremad, og børnene har et instinkt for at holde deres arme og hænder til at stoppe eller afstive sig selv.

Drengen var så flov, men én gang på turen, han havde at adlyde sin vens mor. Den anden dag, da han steg ud af skoven med to brækkede håndled vagter, men ingen brækkede knogler, lærte han årsagen til snowboard håndledsbeskyttere.

Være Safe

Uanset om du er en erfaren snowboarder eller lige er startet ud, skal snowboard sikkerhed være den første lektion lærer du og skal altid være til stede i dit sind. Før påtagning din jakke, bukser, støvler og handsker, alle vigtige snowboard udstyr, forberede dig ved at sørge for du har den rette snowboard sikkerhedsudstyr.

Snowboard beskyttelsesbriller, et snowboard hjelm og snowboard håndledsbeskyttere er de mest nødvendige, og bør være obligatorisk, snowboard sikkerhed gear. Må ikke ride bjerget uden en snowboard hjelm.

Du vil se

Hvis du ikke kan se, kan du ikke køre. Snowboard beskyttelsesbriller beskytte dine øjne mod solen, hvis blænding og skadelige stråler forstærkes når reflekteres sneen, og de beskytter dine øjne mod snefygning.

Iført snowboard beskyttelsesbriller holder dig sikker samt de andre ryttere og skiløbere på bjerget. Snowboard beskyttelsesbriller hjælper dig med at undgå kollisioner og opretholde sikre ridning praksis.

Se smart

Ikke alene er snowboard hjelme funktionelle sikkerhedsudstyr, de er også lavet til at være stilfuld i forskellige mønstre, former og farver. Vil du have din snowboard hjelm til at koordinere med dit bord eller din jakke? Det kan!

Få pink, funkler, camouflage, eller almindelig sort, og du vil være den bedste leder og smarteste pensionær på bjerget.

Bær Safe, lov Safe

Snowboard sikkerhed er ikke kun om snowboard sikkerhed gear du kan bære, men hvordan du opfører dig, mens ridning på bjerget. Skiløbere og snowboardere har lige ret til alt terræn bort fra de halfpipes og eller bestyrelsesmedlemmer parker.

Når ridestier, holde din hastighed under kontrol, når de passerer andre skiløbere eller ryttere forsøger at bo på deres udenfor og sørg for at tale med dem - at fortælle dem du kommer op på deres højre eller venstre, og når klipning eller omsnøring på din bord efter komme elevatoren, gå til den side, så du ikke får kørt ind!

Pak det op

Du bør kigge efter snowboard pakker, der kommer komplet med gummi ende faner, lynlås trækker, og blår håndtag med top gjord til den mest komfortable bærer rundt. Prøv også at finde en snowboard pakke med soft-touch spænder og aluminium spænder på alle justerbare skulderstropper.

Snowboard packs er praktisk at have og gøre boarding ture nemmere og mere behageligt, hvis du har alt dit grej på ét sted.