Sne Board: Begynder Snowboarding Tips Tips

Sådan Bestem din Snowboard Stance

For startere, regelmæssig betyder, at din venstre fod er fremad og Fedtmule betyder, at din højre fod er fremad. Spørg dig selv, hvordan du vil køre og glide på is?

Hvis du ved, hvilken fod du ville glide fremad med, chancer er det er den samme fod, du ville snowboard videre med. En anden metode er at skubbe en person frem bagfra, og uanset hvilken fod de træder frem med, er deres forreste fod, når de snowboarding.

Endelig kan du skubbe en person tilbage fra brystet, og uanset hvilken fod de træder tilbage med er deres ryg fod, når de snowboarding.

Omsnøring Boots i Bindinger

Altid rem i den forreste snowboardbinding først. Din ryg fod skal være gratis for skøjteløb til og fra stoleliften. Fjern løs sne fra binding. Hvis du har traditionelle strop snowboard bindinger, skubbe din hæl i hælen kop, spænde anklen spænde, så spænde tå rem sidst.

Når du er klar til at begynde at ride ned ad bakken, kan du spænde ind på din anden snowboard bindende på samme måde.

Begynder Snowboarding Tip: Begyndere vil ofte finde det lettere at sætte deres snowboard bindinger på, mens du sidder ned, og du vil gradvist udvikle sig til det punkt, hvor du kan gøre det stående.

Fair Falls

Ingen ønsker at lære at snowboard, så de kan lære at falde. Men det sker. Fordi falde forekommer i denne sport, er det vigtigt at kende den bedste måde at gøre det, så du minimere skade dig selv.

Hvis det er muligt, falde op hill. Dette vil reducere virkningen. Hvis du falder ned ad bakke, så prøv at slappe af og rulle med faldet i stedet for at modstå det med dine arme og ben.

At vælge en Stance Bredde for Snowboard bindinger

Generelt bør snowboardere tage en atletisk holdning, der er 1-2 inches bredere end skuldrene. En almindelig fejl er at gøre dit snowboard holdning for snæver. Dette gør at dreje og styre dit snowboard vanskeligere.

For dem der kan lide at Huck store spins, foreslår vi at gøre din holdning endnu bredere at centrere din vægt over brættet og holde balancen. Snowboardere, der foretrækker udskæring og pulver måske ønsker at gøre deres holdning en smule smallere.

Snowboard uddannelse - ikke overdrive det

På trods af behovet for at opbygge styrke, ikke får alt for sport-specifik i last rum. Efterligne et snowboard holdning i en squat øvelse, er en måde at skade dig selv. I stedet arbejder kalvene på en kalv-raise mackine og praktisere en masse ankel-rotation arbejde.

Beginner Tips til Snowboarding

Hold altid hænderne i en knytnæve, når lære at snowboard. Når du falder bagud punch sne og sidde på din røv. En brækket håndled er den mest almindelige nybegynder skade, når lære at snowboard.

At lære at skubbe (skate) på dit snowboard er meget vigtigt, fordi du har brug for denne færdighed for at komme til og fra liften. Tving dig selv til at skubbe (skøjte) fra bag din hæl kant, idet korte skridt, da dette vil gøre dit snowboard glide meget bedre.

Lav Hæl

Et par snowboarding tips til skæve og øve hæl-side kantning med lave stance vinkler (fod meste over hele linjen):

 • Bo stående temmelig høj.
 • Vip brættet ved langsomt vuggende tilbage på hælene.
 • Flyt dine hofter over agt kant og rette dine knæ let, men aldrig helt lige.
 • Tryk ned med dine hæle og afhente dine tæer.

Toe

Et par snowboarding tips til at lære og øve tå side kant:

 • Bo stående temmelig høj.
 • Lean dine hofter over tå kanten af ​​din bestyrelse.
 • Skub dine knæ i samme retning og løft dine hæle.
 • Prøv at gå fra knap tekstning bestyrelsen til at vippe den nær vinkelret på gulvet.
 • Se om du kan balancere, mens du vipper for tre, fem, og end ti sekunder.

Start Young

Som snowboarding bliver mere populære, er børn helt ned til selv to et halvt år trodset stier. Når du køber en kids snowboard, er der et par vigtige ting at huske på.

 1. Bestyrelsen skal være smallere end nogen voksen model.
 2. Bredden af ​​bestyrelsen må ikke overstige varigheden af ​​den unge rytters mund - hvis den gør, vil drejning være yderst vanskeligt for dem.
 3. Vælg en blød bøjning bord til børn, så deres vægt kan bøje det.
 4. Stå brættet op på højkant ved siden af ​​dit barn. Hvis den anden ende er mellem hans eller hendes bryst og hage, bestyrelsen er en god pasform. Må ikke få et barn en bestyrelse længere end dette.

Få det ned

Snowboarding for begyndere kan virke overvældende i starten, men komme ned bevægelser for at gøre dine første sving, og det vil være meget lettere, når du komme i gang. Når flytte din vægt, skal du sørge for at holde en oprejst holdning, mens du flytter din torso uden at bøje i taljen.

Når din skift din vægt fremad, dette tilskynder spidsen af ​​bestyrelsen til hovedet ned ad bakke. Når ledes ned ad bakke, hvis du flytte din vægt mod bagsiden af ​​brættet, du kan være med til at vende spidsen tilbage op ad bakke.

Indendørs Riding

Snowboarding for begyndere bør begynde, før det bliver på bjerget. Begynderbøger ryttere skal lære og praktisere de grundlæggende holdninger og bevægelser indendørs, derhjemme, eller på den flade.

Den vigtigste nøgle bevægelse er den holdning - det skal være bekvemt, afslappet, og giver dig mulighed for at skabe balance mellem let, mens du se fremad, tå-side kant, hæl-side kantning, styretøj, forreste og agterste bevægelser, og bøjning og strækning af benene .

Find en sikker og klar plet hjemme på et tæppe, aviser eller gamle tæppe, trække på dine støvler og strop på dit bord. Nogle gange er det nyttigt at bruge en stol eller dørkarm for balance, indtil du får mere komfortabel.

Stick eller Steer?

Et par snowboarding tips til at lære og øve styrebevægelser:

Når du styre, du dreje brættet omkring et punkt midt mellem bindingerne. I situationer som bump, stejle skrænter og nogle freestyle tricks dette omdrejningspunkt kan være længere frem eller bagudrettet- som du styrer.

Flyt dine fødder i samspil med hinanden. Twist din forreste fod i retning af svinget, mens du skubber den bageste fod væk fra årsskiftet. Prøv ikke at skubbe halen ud brat.

Tail bør følge spidsen jævnt i en runde bue, hver bevægelse af den forreste fod komplimenteret af en bevægelse af det forkerte ben.

Bedste venner

Tag en ven og introducere dem til bjerget. Du ville blive overrasket over hvor mange mennesker har aldrig stået på ski eller snowboarded. Næste gang du går, finde en ven, der aldrig har visiteret før.

De kan leje en bestyrelse, få en elevator billet, og bo på bjerget for en pakkeløsning, mest sandsynligt. Eller tage dem til din lokale butik, før du går til at få dem begejstret gear de vil lære at bruge. Snowboarding er en sport, der kan og bør nydes af alle på ethvert niveau. Dele den rigdom.

Betydningen af ​​uddannelse

US sne boarding conditioning coach Heath Van Aken siger han konstant pund til sine atleter vigtigheden af ​​ordentlig styrketræning. Der er en masse af skader i skuldre, lavere ryg og ankler, der holder atleter fra sneen for hele sæsonen. Selvom muskelstyrke gøres med squats, lunges og ben-pressere er værdifuldt for pensionærer, bruger lave vægte, så dine knæ ikke efterlades sårbar fra overforbrug.

Valg Snowboard Stance Vinkel

Den holdning vinkel på dine bindinger er virkelig et spørgsmål om personlig præference.

 • Begyndere har en tendens til vinkel deres forreste fod for at få dem hælder nedad, samtidig med at det forkerte ben lige med ringe eller ingen vinkel.
 • Racers tendens til vinkel begge fødder ganske lidt til virkelig krank på deres sving.
 • Park og rør ryttere vil undertiden vinkel begge fødder i modsatte retninger udad. Dette kaldes en "undvige" holdning og er ideel til ridning både regelmæssige og switch.

Få en Grip

Du bør altid tackle nye sportsgrene som teknisk som ski eller snowboard under vejledning af en ordentlig instruktør. Det er stærkt anbefales til ryttere, der ønsker at lære at snowboard at tage lektioner. Du kan ofte købe en combo lift billet og lektion pass på de fleste bjerge.

Bjerge ønsker ryttere at lære at snowboard ordentligt, og billetterne og lektioner er ofte rabat, når der købes sammen som et incitament for børn og voksne til at lære at snowboard.

Uddannelse regime

Amerikanske snowboard teammedlemmer begynde træning med lette vægte og høje reps, der forårsager muskel vækst uden at bygge løs vægt. Tre til fem uger inde i programmet, snowboardere fokus på styrke bygning ved at øge vægten og samtidig mindske antallet af gentagelser. Et par uger før sæsonen, er det tilbage til sport specifik toning med lette vægte og høje antal gentagelser.

High Heel

Et par snowboarding tips til skæve og øve hæl-side kantning med høje stance vinkler (tæer pegede mod spidsen):

 • Flyt dine hofter over hælen kant og fliser brættet ved at skubbe dine bøjede knæ ud over kanten.
 • Rul dine vinkler at føle vægten langs den lille.
 • Toe siden af ​​din forreste fod og langs de store tå side af bageste fod.