Snaps og varm chokolade

Snaps og varm chokolade


Snaps og varm chokolade er en lækker kombination, der gør en almindelig drik til noget ekstraordinært. Lær et par opskrifter, som du ønsker at holde på hånden for voksne sammenkomster, når vejret er køligt.

Et ord om Snaps

Når man tænker på at kombinationen af ​​snaps og varm chokolade kan du automatisk tænke pebermynte Snaps, og det er et godt sted at begynde. Men snaps kommer i mange forskellige varianter, så vær ikke bange for at eksperimentere for at finde nogle fantastisk smag kombinationer.

Vælge din Hot Chocolate

Før du selv synes om, hvilken form for snaps, du vil bruge i din drink, skal du beslutte, hvilken slags varm chokolade du vil tilberede.

Dine umiddelbare muligheder lå mellem at bruge øjeblikkelig varm chokolade mix eller lave din egen varm chokolade fra bunden. Der er mange fine blandinger til rådighed i dag, og du kan endda vælge mellem hvid chokolade, mælkechokolade eller mørk chokolade blandinger. Hvert valg vil skabe en subtil forskel den ultimative smag eller din drink, så du kan gå med din favorit.

Selvfølgelig intet smager helt så rig som hjemmelavet varm chokolade, og det kan være et godt valg, når du har den ekstra tid og lyst til at gøre det.

Så du kan virkelig vælge, hvilken metode der er mest praktisk for dig. Hvis du ønsker at gøre øjeblikkelig varm chokolade synes mere som hjemmelavet, erstatning varm mælk i stedet for det varme vand normalt kaldes i vejledningen.

Opskrifter til Snaps og varm chokolade

Her er et par nemme opskrifter du kan prøve, og de bare kunne brændstof din egen fantasi og inspirere dig til at skabe et par opskrifter af din egen.

Traditionel Peppermint Cocoa

I et krus, kombinere:

 • 1 ounce på pebermynte Snaps
 • Nok varm chokolade til at fylde krus

En candy sukkerrør gør en stærk omrører og pynt. Det er også traditionel til top denne drik med flødeskum og et drys af kakao eller nogle drizzled chokolade sirup.

Cinnamint Hot Chocolate

I et krus, kombinere:

 • 1/2 ounce kanel snaps
 • 1/2 ounce pebermynte snaps
 • Nok varm chokolade til at fylde krus

Pynt denne drink med en kanelstang og placere en pebermynte slik på underkoppen siden af ​​krus.

Butterscotch Hot Chocolate

I et krus, kombinere:

 • Varm chokolade (hvid eller mælkechokolade, dit valg)
 • 1 ounce på flødekaramel snaps

Placer en flødekaramel slik på underkoppen siden af ​​krus til en enkel, men behagelig garniture.

Hot Buttered Almond Cocoa

I et krus, kombinere:

 • 1 ounce på flødekaramel snaps
 • 1 ounce på Amaretto
 • Hvid chokolade kakao

Placer et par mandler på underkoppen til din pynt.

Vanilla Hot Chocolate

I et krus, kombinere:

 • 2 ounce af vanille Snaps
 • Hvid chokolade kakao

Du kan drys lidt frisk revet muskatnød på toppen, hvis du ønsker.

Opret din egen Masterpiece

Det er nemt at se, hvor nemt det er at skabe en bred vifte af voksne varm chokolade drikkevarer lige ved at variere smagen af ​​snaps, du bruger. Du kan også eksperimentere med at øge eller mindske mængden af ​​snaps i opskriften, indtil du når det smag niveau, du ønsker. Mix og match snaps varianter samt type chokolade, du bruger, indtil du opretter en personlig mesterværk, der bliver en af ​​dine foretrukne vinter cocktails.