Snack Smart på Super Bowl søndag

Hvis du er som de fleste amerikanere, vil du sandsynligvis at geare op til Super Bowl søndag, en tradition bygget op omkring fodbold, sjov, familie, venner, og selvfølgelig, mad! Uanset om du er en ivrig sportsfan, der har været at tælle ned dage indtil Super Bowl søndag, eller en person, der blot nyder nogen undskyldning for at komme sammen med familie og venner til en fest, chancer er du vil være omgivet af fristende snacks. Det store spil ofte bringer stegt, fedt fyldt billetpris, kunne stave kost katastrofe. Men der er et par smarte snacks, der ikke vil ødelægge din sund kost plan. Medbring en af ​​disse fødevarer med dig til festen eller søge dem, når du ankommer.

Snack Smart på Super Bowl søndag

Friske grøntsager, såsom gulerødder, agurk, selleri, broccoli og blomkål eller hel-hvede pita chips dyppet i hummus er altid en sikker og lækker mulighed. Hummus er højt proteinindhold og pakker en flavorful punch, og grøntsager er lavt kalorieindhold og fuld af fiber, som hjælper med at holde sulten i skak. Hvis hummus er ikke din favorit, dyppe grøntsager i en fedtfattig dip eller dressing.

Chili, en Super Bowl søndag hæfte, er typisk højt indhold af fedt og kalorier. Men hvis lavet med ekstra magert hakket oksekød eller kalkun (eller vegetarisk), kan chili være en overraskende sund fad. Brug flere forskellige typer af bønner og tilsæt masser af hakkede grøntsager, herunder forskellige sorter af peber, løg, tomater, gulerødder, zucchini, etc. Vær kreativ med dette crock-pot skabelse ved at variere de ingredienser og kastede i masser af krydderier for ekstra smag . Denne fiber-packed parabol vil holde dig tilfreds godt ind i fjerde kvartal af det store spil.

Anden smart spil-dages valg er popcorn. Vi taler ikke om popcorn svømning i en pulje af smør eller aromatiseret med store mængder af pulveriseret ost, men værelser med poppet popcorn eller microwaveable tasker, der er 94% fedtfri vil hjælpe med at holde dine hænder og mund travlt, mens du nyder spillet . For at holde dele i skak, vælge 100-kalorie poser af popcorn.

Frisk frugt er en lækker og let valg. Arranger farverige og flavorful æble skiver, druer, melon, bær eller andre frugtagtige favoritter på en bakke, eller prøv at sparke op wow faktor ved at gøre lidt frugt kebobs med farverige spyd eller tandstikkere.

Hvis du kan lide din snacks sprød og salt, styre fri af de fedtede kartoffelchips eller stegt kartoffel skins. Sats på bagt kartoffel eller tortilla chips dyppet i salsa. Pretzels er andet lys mulighed - prøv at dyppe dem i sennep for ekstra smag.

Øl og andre alkoholholdige drikkevarer er rigelige på Super Bowl søndag, men de kalorier i disse drikkevarer kan tilføje op hurtigt. Vælg lys øl eller cocktails lavet med diæt sodavand eller mineralvand, og begrænse dig selv til en eller to drikkevarer, så du ikke beklager de ekstra kalorier (eller hovedpine) den næste dag.

Den nederste linje: Valg sundere indstillinger giver dig mulighed for at nyde spillet med dine kære uden at føle afsavn. Men portion kontrol er vigtig, selv når de spiser nærende mad. Tag fokus væk fra mad og bruge tid socialt samvær og nyde spillet.