Smykkeskrin Options

Smykkeskrin Options
HomePointe fotoramme Smykker Box

Uanset om du er på udkig efter en dekorativ boks til din dyrebare smykker eller noget særligt at give som gave, er der en bred vifte af smykkeskrin stilarter til at overveje. Der er masser af smarte, praktiske valg der passer til ethvert budget.

Fire Smykker rubrik at overveje

Som en del af LoveToKnow Beauty & Fashion skrivning team, jeg havde mulighed for at gennemgå flere kasser, som blev leveret til mig af forskellige virksomheder og dele min mening af hvert i denne anmeldelse.

HomePointe fotoramme Box

Nøglefunktioner

Denne træ, vægmontering box er gjort i en rig, mørk java finish. Den forreste ydre af kassen har åbninger til at holde fire 4 x 6 og fire 3,5 x 3,5 billeder. Indersiden har en blød beige foring og har sølv hardware hængsler. Det indre af kassen har ni sølv kroge til hængende halskæder, fire parentes ørering indehavere og sikre ring ruller.

Pros

Denne stil er enestående, fordi du kan vise dine yndlingsfotos og samtidig holde dine smykker poster trygt og sikkert. Når dette er monteret på en væg, det ligner en høj kvalitet billedramme. Hvis du går med det, behøver du ikke med det samme bemærke, at det er et smykkeskrin. Denne boks fungerer godt i soveværelser, store skabe og dressing områder og er elegant og godt lavet. Det er ideelt for dem med lidt tæller eller kommode plads.

Ulemper

Denne rubrik er stor og vejer næsten seks pounds. Du vil gerne være sikker på, at den væg, hvor det vil blive hængt kan rumme denne vægt. Husk på, at der ikke er nogen lås på denne boks. Hvis du lægger det, hvor du får en masse trafik, kan du ønsker at tilføje en af ​​sikkerhedsmæssige årsager.

Indkøb

Den HomePointe fotoramme Box er prissat lige under $ 100. Det kan købes online på Wayfair.com og vil skibet fri.

Au Lac Designs Large genbrugspapir Box

Smykkeskrin Options

Stor Genbrugspapir Smykker Box

Nøglefunktioner

Denne unikke boks er lavet af 100 procent genbrugspapir og er udformet i hånden af ​​Au Lac-design, en retfærdig handel gruppe i Hanoi, Vietnam. Det ydre af kassen funktioner spiraler fremstillet af farverige papir. Indersiden har en fire-sektion top bakke og en rummelig bund sektion. Interiøret er designet med lilla blomster, grønne blade og spiraler.

Pros

Boksen er en god størrelse til at holde på toppen af ​​en kommode eller forfængelighed, og dens fantastiske design vil være et knudepunkt for dit værelse. Boksen er robust og fantastisk til opbevaring af smykker og andre små nipsgenstande. Den øverste bakke er ideel til at holde øreringe og armbånd, mens den store åbne bund kan rumme større stykker såsom armringe eller chunky halskæder. Boksen er håndlavet af et fair trade gruppe ved hjælp miljøvenlige materialer, så det er perfekt til at give som gave til en person, der er øko-bevidste.

Ulemper

Da denne boks er lavet af papir, det kræver særlig omhu. Vand kan beskadige papiroverfladen og svække konstruktionen. For at rengøre, skal du blot tørres af med en blød klud; noget andet kan ødelægge den.

Indkøb

Den Store Genbrugspapir Smykker Boks kan købes på Gaiam.com. Det er prissat omkring $ 20. Du kan også finde en mindre, koordinerende papir kasse prissat omkring $ 15 på webstedet.

Umbra Meadow Box

Smykkeskrin Options

Meadow Smykker Boks

Nøglefunktioner

Denne hvide, træ smykkeskrin opbevaringsboks har en dekorativ sommerfugl accent på hjørnet og en se-gennem låg. Boksen er udstyret med aftagelig top rum og en åben nedre rum. Den måler 8 x 8 x 5 inches og er en stor størrelse top sted på toppen af ​​forfængelighed og kommoder.

Pros

Meadow er ideel for dem, der er på udkig efter noget særligt at holde deres smykker og skatte. Denne boks er smukt designet, og vil være stor for yngre piger, teenagere og kvinder i alle aldre. Ring Indehaveren af ​​sikkert holder ringene på plads, og den anden øverste del kan bruges til halskæder, charms og endda et ur.

Ulemper

Toppen af ​​kassen er klar, så dine smykker er synlig for alle, der går med det. Den øverste låg løfter slukket og ikke er sikret ved et hængsel. Du vil gerne være forsigtig, når du åbner kassen og løfte låget af og øverste bakke.

Indkøb

The Meadow Box er prissat til $ 30 og kan købes online på Umbra.com.

Umbra Foresta Box

Smykkeskrin Options

Umbra Foresta Collection - Turtle Box

Nøglefunktioner

Den Foresta Collection består af sjove dyr designs som en kanin, and og skildpadde. Boksene er små og fremstillet af forkromet støbt metal. Hver kasse har en blød foring og kan holde vigtige emner såsom ringe, armbånd og øreringe. De kan også bruges til nøgler og andre værdigenstande. Boksen er udført i to dele bestående af et låg og base.

Pros

Disse bokse er virkelig søde og ideel til at holde dine ofte slidte elementer. De kan holdes på dit natbord og bruges i slutningen af ​​dagen for at holde dine smykker. De er ikke kun funktionel, men er en stor accent brik til ethvert rum. Børn, teenagere og voksne vil alle elsker de legesyge design og overordnede udseende af disse bokse.

Ulemper

Foresta Boxes er lette og sikrer ikke stramt. Vær forsigtig anbringe objekter i dem, hvis de er i et område, hvor de let kan vælte forårsager dine emner til at falde ud.

Indkøb

Den Foresta Collection er prissat til $ 20 og er tilgængelig online på Umbra.com

Passer til dine behov

Før der træffes beslutning om et smykkeskrin, overveje behovene hos den person, der vil bruge det. Stilen i sagen, kan variere afhængigt af, om personen har brug for en stor kasse at sikre og organisere en bred vifte af emner eller noget lille at placere ofte slidte stykker i slutningen af ​​dagen. Du vil også ønsker at vælge en boks, der afspejler personens personlige stil og indretning. Med så mange store fantastiske kasser på markedet, vil det ikke være svært at finde en, der passer til dine specifikke behov.