Smykker Shopping Tips

Smykker Shopping Tips

Uanset om du køber ind for smykker online eller i lokale butikker, der er et par tricks til at få en god aftale, og som har en tilfredsstillende shopping oplevelse. Før du får dit kreditkort, skal du sørge for at gennemgå disse fem nyttige tips.

Fem Smykker Shopping Tips

Da smykker ofte er en stor investering, er det en god ide at gøre din forskning, før du køber. Hvis du holder disse tips i tankerne, vil du træffe kloge smykker shopping valg.

Vide, hvad du køber

Før du køber nogen form for smykker, skal du sørge for du forstår så meget som muligt om det stykke. Spørg om de anvendte materialer. Er smykker lavet af guld? Hvis ja, skal du vide, hvad karat det er. Er der nogen perler i posten? Hvis der er, finde ud af, om de er ægte eller lab-skabte. Derudover forhøre sig om varemærket og håndværk. Selv hvis du køber kostume smykker, er det en god idé at sørge for at kvaliteten er, hvad du forventer.

Forstå din stil

Der er ikke noget værre end at købe et dyrt smykke kun at have det hængende i dit smykkeskrin ubrugte. For at undgå at købe noget vil du ikke bære, er det klogt at vide lidt om din stil. Har du typisk bære afslappet tøj? Hvis det er tilfældet, vil du ikke få meget brug ud af en sprudlende cocktail ring, uanset hvor smukt det er. Tilsvarende, hvis du bærer det meste jakkesæt og kjoler, en afslappet halskæde vil ikke få meget brug. Før du køber, så spørg dig selv, hvor og hvornår du vil bære varen.

Shop på det rigtige tidspunkt

Fine smykker kan være dyrt. Men når du handler på det rigtige tidspunkt, kan du spare en masse penge. Selv hvis du er ude efter billige stykker, vil du se betydelige besparelser på bestemte tidspunkter af året. Hvis du søger efter en god aftale, shoppe online eller i smykker butikker på følgende tidspunkter:

  • Lige efter Valentinsdag, når usolgte merchandise er til salg
  • I sensommeren, designere efter har frigivet deres fald linjer
  • Under salgsfremmende salg på bestemte forhandlere

Køb fra velrenommerede Merchants

Når du ser en god handel, kan det være fristende at komme ud af din tegnebog. Men vil du spare dig selv nogle potentielle hovedpine, hvis du får lidt baggrundsinformation om sælger. Uanset om du køber online eller personligt, bør du kun købe smykker fra de handlende, du har tillid til. For in-person shopping, tjek forretningen med Better Business Bureau og finde ud af om selskabets tilbagesendelsespolitik. Hvis du handler online, skal du sørge for du er på et sikkert websted. Sikker steder vil have "https" i webadressen på kassen siden. For online salg, tilbagesendelsespolitik er endnu vigtigere. Nogle gange ser det anderledes online, så du kan få brug for at returnere eller bytte en vare, der ikke lever op til dine forventninger.

Glem ikke om tilpassede og unikke design

Hvis du søger efter et specielt smykke, overveje at købe en one-of-a-kind eller sædvane stykke. Du kan købe unikke, kunstner-made smykker online på markedspladser som Etsy, eller du kan købe brugerdefinerede stykker lokalt. For at finde en brugerdefineret smykker kunstner, spørge rundt på lokale butikker og College kunst afdelinger. Hvis du ser en anden iført et unikt stykke du virkelig elsker, spørger hende, hvor hun fik det. Ofte kan kunstneren oprette en anden smukt stykke for dig.

Stol på dine instinkter

Måske er det vigtigste smykker shopping tip er at stole på din tarm instinkter. Elsker du et stykke og ved, du ønsker at bære det i mange år fremover? Så er det nok værd at investeringen. Føler du dig godt om din interaktion med en købmand? Chancerne er, du vil nyde dit køb fra denne sælger. Dine instinkter vil næsten altid føre dig i den rigtige retning.