Smykker Making: Interview med Sherri Haab

Smykker Making: Interview med Sherri Haab

I modsætning til de fleste kvinder, smykker designer Sherri Haab aldrig kæmper for at finde de perfekte tilbehør til hendes outfit. Haab legende alligevel elegante armbånd, halskæder, øreringe, ringe og stifter kan slå selv den simpleste af tøj til en stilfuld fashion statement.

Haab er forfatter til flere bøger om smykker at gøre, herunder Designer stil smykker: Teknikker og projekter for elegant design fra klassisk til Retro. En nem at bruge guide til grundlæggende smykker at gøre, blev Designer Style Smykker kåret som den bedste generelle håndværk bog for 2006 af Craftrends Award of Excellence.

Når hun ikke travlt med at skrive eller skabe nye smykkedesigns, Haab underviser også håndværk og smykker gør klasser i Utah-området. Hun har arbejdet med metal ler, siden den blev indført i USA og er en certificeret metal ler instruktør.

Interview med Smykker Making Expert Sherri Haab

For nylig, Sherri Haab tog tid ud af sin travle kalender til at besvare et par spørgsmål for læserne af LoveToKnow Crafts.

Hvordan har du først blevet interesseret i at gøre smykker?

Jeg har været interesseret i smykker at gøre, så længe jeg kan huske. Jeg husker de første "smykker" projekter jeg gjort, da jeg var omkring fem år gammel. De var makaroni halskæder (farvet med frugtfarve og trukket på garn), Play-Doh vedhæng, og krympeplast charms (lever låg fra slagter-vi kaldte det lever låg smykker). Da jeg gik i high school jeg plejede at drømme op smykker design, men aldrig vidste en smykkedesigner var et rigtigt job.

Hvordan vil du beskrive din personlige stil?

Det er lidt svært at svare på, fordi det er svært at se på mit eget arbejde objektivt. Den bedste måde jeg kan beskrive mit arbejde er, at det læner sig mod smykker svarer til, hvad ingenue stil er at mode - en ung, feminin stil. I love hjerter, blomster og former afledt fra naturen. Color er vigtigt for mig, og de stykker jeg foretager, stærkt påvirket af foretrukne børns bogillustrationer.

Hvad er dine yndlings smykker making teknikker?

Jeg nyder noget har at gøre med at forme små genstande i ler, gentagne mønstre såsom hækling eller perle arbejde, og gøre kolde forbindelser såsom nitning.

I dine bøger, har du vist læserne, hvordan du opretter en bred vifte af halskæder, øreringe, pins, og armbånd. Hvordan kan du komme op med ideer til dine projekter?

Jeg brugte en masse tid på at undersøge modetrends, læse fagblade, gå til konferencer og kunstudstillinger, og holde op med håndværk metoder og nye materialer. Jeg trækker også fra fortiden for at se, hvad gamle teknikker kan opdateres med nye materialer til at skabe nye designs. For eksempel er shrink kunst smykker jeg gøre nu genoplivet fra de teknikker jeg lærte for længe siden at gøre liver låg smykker.

Mange crafters, der er interesseret i at lære at lave smykker opdager, at de er overvældet af mængden af værktøjer og forsyninger til rådighed. Hvilke elementer er afgørende for begyndelsen smykker maker?

Det afhænger af, at medier, du bruger. For så vidt angår generelle redskaber gå, for de fleste projekter, jeg normalt har brug for god sæt tænger (rund næse, nål næse eller kæde næse og kuttere); en nål værktøj eller syl; små spidse saks; og epoxyharpiks lim.

Hvad er din bedste penge at spare tip til at købe smykker gør leverancer?

Billigere ikke nødvendigvis spare dig penge i sidste ende. Når du ender med at købe en ringere værktøj eller forsøge at erstatte et element for at spare penge, det virker som om du altid nødt til at ende erstatte det senere. Uddan dig selv, før du køber redskaber og forsyninger. Få udtalelser fra eksperter, da kun købe, hvad du har brug for.

Har du nogen tricks, som du bruger til at holde dine leverancer organiseret?

Jeg anbefaler at bruge masser af plast divider siloer - den fiskegrej type arrangørerne, du kan få fra sportsudstyr butikker. Jeg må indrømme, jeg ikke meget organiseret det meste af tiden, og det driver mig til vanvid. Midt i en deadline projekt, mit studie ligner en håndværk butik eksploderede!

Er der noget andet du gerne vil dele med læserne af LoveToKnow Crafts?

I år jeg har været koncentreret om at skabe smykker gør kits og tilbyde materiel på min hjemmeside. Mit mål er at give læserne en kilde, hvor de kan købe de svære at finde forsyninger, de har brug for at gøre projekterne i mine bøger. Jeg glæder mig over forslagene fra Crafters, så jeg vil vide, hvad de er interesseret i. Jeg har også et par dvd'er kommer snart, sammen med flere nye linjer af kunsthåndværk.

Et udvalg af Sherri Haab s Smykker Design


Smykker Making: Interview med Sherri Haab
Armbånd lavet med slik, harpiks, stof og papir

Smykker Making: Interview med Sherri Haab
Beaded halskæder med harpiks ler blomst vedhæng

Smykker Making: Interview med Sherri Haab
Ringe designet af Sherri Haab

Smykker Making: Interview med Sherri Haab
En polymer stjerne armbånd

Smykker Making: Interview med Sherri Haab
Halskæde med metal ler vedhæng

Smykker Making: Interview med Sherri Haab
Halskæde med metal ler hjerter

Smykker Making: Interview med Sherri Haab
Resin ring

Smykker Making: Interview med Sherri Haab
Shrink kunst øreringe lavet med et foto af Sherri bedstemor

Smykker Making: Interview med Sherri Haab
Bottlecap smykker

Du kan se mere af Sherri Haab s smykker design på galleriet side af hendes hjemmeside.