Smukke HP Mini 110 af Studio Tord Boontje

Blandt hPa € ™ s frisk flok bærbare computere HP Mini 110 af Studio Tord Boontje står alene. Det er en smuk designer ting sportslige 3D PC Surface Technology. Mini bærbare computer er fristende gjort over i afbildningerne af planter og dyr tegnet af den hollandske designer; den centrale Billedet får en flydende effekt på grund af flere lag, mens de øvrige elementer erhverve dybde. Denne teknologi er kendt som HP Imprint 3-D.

Smukke HP Mini 110 af Studio Tord Boontje

Emballagen er designet til at matche låget ved hjælp af sojabaseret og vandbaserede trykfarver, og nogle andre elementer smykket i overensstemmelse hermed. Kun 100% genbrugsmaterialer anvendes til puder og boksen. For at fuldende miljøvenlige koncept af mini, er en PVC-fri trådløs mus og den medfølgende taske lavet af naturlige materialer.

For at gå videre ud over optrædener, HP Mini 110 af Studio Tord Boontje er kun en tomme tyk og vejer 2.68 pounds. Selvom en mini, det giver anstændigt komfort med en 10,1-tommer kviksølv-fri LED display og et tastatur i fuld størrelse.

Det har Windows 7 Starter-operativsystem installeret med Windows Live ikon Writer for glødende bloggere, der får adgang til en række populære hjemmesider direkte fra skrivebordet. 15 wallpapers, en engagerende pauseskærm, og Stardock MyColors desktop tema udgør yderligere skønhed elementer.

De smukke Mini vil ramme markedet den 18. oktober detailhandel for $ 399.