SMS-beskeder til Sig Jeg elsker dig

SMS-beskeder til Sig Jeg elsker dig


Leder du efter nogle få SMS-beskeder til at sige jeg elsker dig til din partner? Tekstbeskeder er blevet sådan en almindelig del af livet, at sige noget så personligt som, "jeg elsker dig" i en SMS ikke længere menes at være underligt. Undertiden siger det i en SMS, kan dog føle upersonlig. Lær et par sms'er til at sige jeg elsker dig, at hverken din partner heller ikke vil du nogensinde finde banal!

Hvorfor sige det på en tekst

For nogle kan det synes mærkeligt at fortælle nogen, at du elsker ham / hende i en SMS. Imidlertid er denne form for kommunikation blevet så almindeligt, at det ikke er så underligt længere. Et par grunde til, at nogle mennesker fortæller den, de elsker, hvordan de føler i en SMS inkluderer:

 • At være et sted, at du ikke kan foretage et telefonopkald. For eksempel, hvis du ikke får lov til at bruge din mobiltelefon til opkald på arbejde, men stadig ønsker at holde kontakten med din partner, kan du fortælle ham / hende, at du tænker om ham / hende i en tekst.
 • At være et sted med dårlig mobiltelefon modtagelse. For mange af de store mobiltelefon selskaber, er det svært at foretage opkald i områder med dårlig service. Dog kan du ofte sende en sms med hvad du tænker, selv i en dårlig område.
 • Ikke ønsker at afbryde din partner. Måske kender du din partner er optaget i laboratoriet hele dagen eller køre hele natten, og du ikke ønsker at bryde hans / hendes fokus med et telefonopkald. En tekstmeddelelse er en hurtig måde at gøre din partners dag bedre.
 • Sende en tekstbesked uden grund andet end at sige, jeg elsker dig!

SMS-beskeder til Sig Jeg elsker dig

Har du brug for et par ideer til, hvordan man kan sige jeg elsker dig i en SMS uden det lyde tvungen eller underligt? Her er et par forslag af ting, du kan sige:

 • Send en sms fortæller din partner, at du ser frem til at se ham / hende en eller anden grund, og at du elsker ham / hende. Her er et eksempel: ".. Jeg kan ikke vente til middag i morgen aften jeg elsker at tilbringe tid sammen med dig Åh, jeg elsker også dig;)"
 • Spørg din partner om noget, du ved, at han / hun er vidende om og glide det i til sidst. Et eksempel på dette er: "Hvad borehoved har jeg brug for dette felt, jeg ved, du ville vide -?! Sin del af, hvorfor jeg elsker dig"
 • Hvis du kender din partner havde en dårlig dag, så prøv og hente hans / hendes dag op med at fortælle din partner en grund til, at du elsker ham / hende. Prøv at sms'e noget som dette, "Jeg er ked din dag gik dårligt - men jeg elsker dig, og jeg ved, at din optimisme vil få dig igennem"
 • Før seng, send din partner en hurtig bemærkning for at ønske ham / hende et godnat, såsom "Jeg tager i seng, men jeg ville bare sige, at jeg elsker dig og håber du har søde drømme!"
 • Bare send en hurtig bemærkning at fortælle din partner, at du elsker ham / hende. Ingen grund til at sugarcoat eller skjule den. Nogle gange, det er alt, der er nødvendigt. Her er et eksempel, du kan bruge, "Jeg elsker dig. Ville bare sige det."

Tips til at sende Kærlighed-Loaded Tekster

Når det kommer til sms'er, kan du ønsker at holde følgende tips i tankerne.

Hvad der skal undgås

 • Du må ikke tekst din partner flere gange om dagen for at fortælle ham / hende, at du elsker ham / hende, medmindre der er en god grund. At sige det for meget i sådan en uformel stil kan gøre det mindre.
 • Hold ikke tilbage. Hvis du ønsker at sende din partner en tekst siger du elsker ham / hende, så gør det. Hvis du allerede er med en person, er der ingen grund til at tilbringe dagen planlægge, hvordan til at sige det i en tekst.
 • Brug ikke en SMS for at fortælle din partner, at du elsker ham / hende for første gang, eller at bryde op. Gør det personligt, hvis det er muligt.
 • Du må ikke tekst din kærlighed så meget, at du aldrig ende med at kalde ham / hende. Selv om det kan føles godt at læse den, er det ofte meget bedre at høre, at nogen elsker dig.

Ting du skal gøre i Tekstning

 • Vær ærlig. Uanset hvor dumt det er, hvis der er en grund til du elsker din partner, det er okay at sige det.
 • Giv din partner tid og lad ham / hende tekst, du også. Du bør ikke være den eneste tekstning. Vent på et svar fra ham / hende, før du sender en meddelelse.
 • Brug sms'e som en måde at holde kontakten. Et par tekster i løbet af dagen kan holde enhver par tæt på - især i en lang distance forhold.

Konklusion

Uanset hvilken fase af et forhold, du er i, kan sms'e holde dig i kontakt med. Selv om det nogle gange kan virke upersonlige, kan sms'e din kærlighed til din partner være en god måde at holde ild kærlighed i live - selv når ingen af ​​jer er omkring!