Smoothie opskrift af Miranda Kerr

Vi har endnu en opskrift på en perfekt figur til at dele med dig. Det tilhører Miranda Kerr. Selv om hun ikke længere er en Victorias Secret "engel", stjernen af ​​strand fotosessions stadig viser en eksemplarisk tal. Ifølge Miranda, hun formår at have "en sund sjæl i et sundt legeme" (ved den måde, dette organ har parametrene for en model) som følge af at praktisere yoga, træning og specielle opskrifter.

Smoothie opskrift af Miranda Kerr

Det er ikke kun om varmt vand med citron, hvilket er nyttigt for fordøjelsen i morgen. Celebrity drikker også The Ultimate Morning Smoothie, en særlig morgen energi ryste. Miranda siger det indeholder alle de essentielle mikronæringsstoffer og vitaminer og giver hende energi.

For at følge stjernens opskrift, skal du blande et glas vand, et glas mælk, acai bær, tibetanske goji bær, spirulina pulver, kakaopulver og birkes. Som følge heraf får man en mørkegrøn blandingen, som er ikke kun nyttig, men velsmagende.

Miranda Kerr opskrift er ikke en triviel en, men det er stadig mindre kompleks end Gwyneth Paltrow opskrifter fra hendes berømte bog om sund kost. Derfor bør vi tage til efterretning.