Smelt væk fedt: Sådan Lose 10 Pounds af Svømning

For dem, der ønsker at tabe 10 pounds, svømning er en unik og effektivt alternativ til andre typer af cardio træning som løb eller cykling. Svømning er en af ​​de bedste former for hjerte-kar-øvelse, fordi det virker hele kroppen, men også giver en form for motion skånsomme. Uanset din svømning evne, med lidt øvelse, bør du være i stand til at ramme poolen og tabe nogle vægt, når svømning.

Smelt væk fedt: Sådan Lose 10 Pounds af Svømning

Hvad er de sundhedsmæssige fordele af Svømning?

Ifølge American Heart Association, kan 30 til 60 minutter af svømning 4 til 6 dage om ugen hjælpe enkeltpersoner både tabe sig og reducere sundhedsrisici såsom stoke, diabetes og hjertesygdomme.

I modsætning til løb, cykling og mange andre former for cardio, svømning giver en fuld legeme træning. Muskler i underkroppen, overkroppen, kerne, og tilbage vil alle blive bearbejdet og styrke i løbet af en god svømning træning. Ud over disse muskler, svømning hjælper også styrke både hjerte og lunger.

Svømning er ofte anbefales til personer med ledproblemer. Denne skånsomme motion ikke sætte ekstra stress på knæ, hofter eller ryg, i modsætning til løb eller cykling.

Hvordan til at tabe Swimming

Kombineret med en sund, velafbalanceret kost, bør den enkelte, der forpligter sig til en almindelig svømning rutine kunne tabe sig. Med dette mål for øje, at tilbringe 60 minutter om dagen, 4 til 6 dage om ugen i poolen skal give resultater.

Hvis du er ny til svømning, starte langsomt. I den første uge, begynder ved at gøre intervaller. Swim i 30 sekunder og derefter hvile i 30 sekunder. Da dette bliver nemmere, begynde at øge din svømmetur tid og reducere din hvile interval. Gentag i 30 minutter. Til formål at gå videre til 60 minutter, og til det punkt, hvor du kan svømme op til 20 omgange, eller 500 meter, uden at stoppe.

For mere avancerede svømmere, at være i stand til at tabe sig, vil du nødt til at opretholde en ordentlig form, og holde din puls ophøjet til at høste fordelene af denne motionsture. Ligesom ovenstående rutine, vil du ønsker at fokusere på intervaltræning. Prøv at sprinte for tre omgange og derefter svømme en omgang langsomt. Ved afslutningen af ​​den sidste omgang, stoppe og hvile i 30 sekunder. Fortsæt med at gentage denne proces i 60 minutter. For at undgå kedsomhed, overveje at skifte til forskellige Stokes såsom rygsvømning eller den stadigt udfordrende sommerfugl. Derudover kan du tilføje sparke øvelse, hvor du benytter en spark bord, til din rutine.

Appetit Warning

University of Florida gennemført en 3 måneders studie med svømning og fastslået, at visse personer, der faktisk tog på i vægt, når du følger en swimming regiment. Denne forskning fastslået, at nogle mennesker har deres appetit stimuleret efter langvarig udsættelse for kolde vandtemperaturer. Vær opmærksom på dette, og afstå fra at spise tilbage alle de kalorier du har brændt i løbet af din træning.