Smedejern himmelseng

Smedejern himmelseng

Der er intet, der giver et soveværelse romantisk stemning som en smedejern himmelseng. Smedejern kan formes i indviklede krøller eller givet moderne rene linjer, hvilket gør den til en af ​​de mest alsidige typer himmelseng stilarter til rådighed.

Shopping Tips og Hvor kan jeg købe

Du kan finde nogle gode ressourcer på nettet for at købe smedejern himmelseng. Følgende liste vil hjælpe dig gennem nogle af de tilgængelige online forhandlere, som også kan have showrooms du kan besøge lokalt, hvis du bor i området.

 • Charles P. Rogers Senge: Dette selskab er en af ​​Amerikas ældste producenter af smedejern senge og også sælger dem direkte til offentligheden. Virksomhedens produkter er ikke masse- produceret; i stedet de er håndlavede, meget, som de var, siden virksomheden blev grundlagt i 1855. Mange af senge er tro mod deres oprindelige design, men de er dimensioneret til at passe moderne madrasser. Charles P. Rogers Beds Direct har showrooms åbne for offentligheden i Manhattan og New Jersey. Du kan købe direkte fra hjemmesiden, via telefon eller via postordre gennem deres katalog.
 • Humble Abode: smedejern himmelsenge sælges af dette selskab er brugerdefinerede, håndlavede produkter, der kræver eight til ti uger produktionstid. Der er en række forskellige finish, du kan vælge for smedejern sengeramme. Ændringer eller aflysninger skal ske inden for to dage efter din bestilling. Dette selskab tilbyder en gratis katalog og har et gratis nummer for at bestille via telefon. Humble Abode tilbyder også gratis forsendelse på alle ordrer.
 • Carolina Rustica: Dette selskab har et godt udvalg af jern himmelsenge med gratis forsendelse og enkle afkast. De tilbyder rentefri finansiering i 12 måneder gennem GE Money på godkendte kredit. Virksomheden har også en butik i Concord, North Carolina.
 • Claudio Rayes: Lad dig ikke narre af det enkle design af hjemmesiden. Claudio Rayes har smukke smedejern himmelsenge designet i Italien. Heldigvis behøver du ikke at rejse til Europa for at se disse senge i person. Virksomheden har et showroom i High Point, North Carolina, et af de største møbler markeder i verden. Selvom North Carolina er for langt at rejse, hjemmesiden tilbyder smukke fotografier af de mange forskellige bed frame design. Claudio Rayes tilbyder også en bekvem intern betaling plan, der giver dig mulighed for at sprede dine betalinger over flere måneder.

Tilføj en romantisk føler til dit soveværelse

Da smedejern kan støbes i så mange forskellige former, er det perfekte valg for en romantisk soveværelse. Fra ruller til stiliserede Art Noveau designs, smedejern kan hjælpe dig til at skabe din helt egen bed and breakfast gemmested. Der er så mange forskellige udseender, du kan opnå med den yndefulde og elegante draperinger af fint materiale fra baldakinen, kan du oprette et kig egnet til royalty.

Smedejern er traditionelt sort. Det kan imidlertid blive malet og fås i hvid. Nogle producenter tilbyder andre premium finish også. Disse kommer i flere finish, herunder:

 • Hånd gned bronze
 • Hånd gned tin
 • Kobber
 • Gunmetal
 • Messing
 • Guld accenter

Contemporary i Traditional

De, der foretrækker et moderne look vil sætte pris på den unikke skønhed af en smedejern himmelseng lige så meget som dem, der elsker en traditionel eller rustikt look. Disse senge er ofte enkle, med elegante linjer. Nogle er lavet med træ accenter for en mere traditionel eller rustikke føler, perfekt til en bungalow eller andre historiske hjem. De typer af tilbehør, som du bruger, vil også spille en rolle i det endelige udseende af din seng. Du kan oprette ethvert look fra eksotisk, moderne, victorianske eller endda vestlige, med design til rådighed.

Hold din Bed Looking Good

Pleje af din smedejern investering vil hjælpe det til at vare i lang tid. For at bevare skønheden i din seng, skal du gøre følgende regelmæssigt:

 • Støv regelmæssigt
 • Vask med sæbe og vand og tør grundigt et par gange om året
 • Påfør en god kvalitet bilvoks for at holde finish forseglet
 • Kig efter rust i de områder, hvor det blev svejset
  • Hvis rust vises, skrubbe med en tandbørste og renere
  • Tør grundigt og bruge retoucheringsniveauet maling efter behov
 • Sand dybe ridser og anvende en anti-rust maling som Rustoleum

Smukt og holdbart

Himmelsenge er en smuk tilføjelse til enhver type soveværelse. Selv om de ikke er Plads, kan en af ​​disse senge fuldføre dit look perfekt. Mange mennesker elsker smedejern for sin alsidige udseende samt nem pleje og styrke. Det er et godt valg til et barns værelse, fordi god kvalitet smedejern ikke er let brudt. Hvis du elsker udseendet af en baldakin og ønsker noget, der vil stadig se godt ud, når du har børnebørn, kan en smedejern himmelseng være præcis, hvad du leder efter.