Smart TV: En introduktion

Husker et par år siden, da verden var ung, og du brugte til at bære et digitalt kamera, en iPod og en mobiltelefon rundt med dig? Det synes vanvittigt nu, gør det ikke, når alle de enheder (og mange flere) er pakket ind i en lille kasse. Nå, det samme princip gælder nu i hjemmet. Du har sikkert stadig har en separat computer, TV og måske en spillekonsol så godt. Det kommer til at ændre sig - Smart TV er her!

Smart TV: En introduktion

Hvad er det?

Smart TV er en måde at sætte den store skærm i stuen online, så du kan slå det fra en passiv modtager af indhold i en enhed, som du kan få adgang til internettet, installere apps på samme måde, som du i øjeblikket gør på en telefon, og spille spil, blandt andre ting. For gamere er det et stort spring fremad; kvaliteten af ​​moderne HD-skærme er fantastiske, og spiludviklere producerer indhold til at drage fordel af dem, uanset om det er den imponerende række af slots og kortspil på websteder som MrSmithCasino, hvor der er en stor liste af spil at vælge imellem, eller Samsungs spil apps herunder Angry Birds. Hvorfor nøjes med et lommeformat skærm, eller stille op med masser af kabler?

Tre gode valg

Du kan også bruge Smart TV til Skype, logge på Facebook og Twitter, adgang YouTube og Netflix og forskellige tv-selskabernes online catch-up-tjenester - alt efter hvilket system, du vælger. Her er et kig på tre af de bedste.

Samsung UE32H4510

Denne 32 "enhed koster £ 330 eller mindre og har en 720p LED skærm. Samt Freeview kapacitet, det har Wi-Fi, som vil give dig på Samsung-nettet - der er et valgfrit tastatur til brugervenlighed. Masser af ekstra indhold er tilgængeligt, og du kan bruge Skype og alle de sædvanlige sociale medier websteder med lethed. Der er en USB-indgang samt til digitale kameraer og andre enheder.

LG 47LB630V

Større er bedre, og det fuld HD 47 "TV er et glimrende valg på omkring £ 600. Det er en stor leder enhed, som næsten alle forsiden er taget op med skærmen. Samt Wi-Fi, USB og HDMI-tilslutninger har en Ethernet-port, og kommer med en åben browser, så du kan få adgang enhver hjemmeside. Der er også en stemme aktivering funktion.

Sony KDL55W829BBU

Hvis 47 "er bare ikke nok for dig, denne 55" monster kan bare gøre det trick. På omkring £ 1000 er det en fantastisk skærm med Dolby Digital for fantastisk lyd, og et system, Sony kalder One-Flick. Dette giver dig mulighed for at få adgang til indhold fra DVR, mobiltelefoner og tabletter samt dine fotos og andre filer; det vil også huske dine favoritter og præferencer. Sony Entertainment Network har masser af film, tv-shows og musik, og selvfølgelig kan du bruge alle dine foretrukne sociale medier websteder og andet onlineindhold.

(Billede: Wikipedia)