Smart øreringe øre-o-Smart Track kvindens helbred

Den canadiske BioSensive Technologies virksomhed har skabt verdens første "smart" smykker. Disse stilfulde øreringe har evnen til at overvåge puls, bevægelse og endda tælle kalorier.

Smart øreringe øre-o-Smart Track kvindens helbred

Øreringe kaldet Ear-o-Smart omfatte en flerhed af sensorer, der overvåger sundhed ejeren. Dog kan disse sensorer integreres i alle øreringe, der vil tillade kvinder at bære normal smykker, de kan lide. De oplysninger, der indsamles af disse sensorer sendes til en mobiltelefon eller tablet via Bluetooth-teknologi til at diagnosticere derhjemme.

Ved første øjekast synes øreringe til at være en helt almindelig dekoration med det oprindelige design. Men i virkeligheden er denne guldbelagte smykker indeholder unikke sensorer, som er omhyggeligt ser rytmen i hjerteslag, aktivitetsniveau og den mængde kalorier forbruges af en kvinde hver dag. Repræsentanterne for virksomheden deler deres tro på Kickstarter side, hvor de er at hæve penge til masseproduktion, siger, at iført elektronik som smykker kan integreres i dagligdags genstande. Det er derfor, de har skabt Ear-o-Smart øreringe.

Smart øreringe øre-o-Smart Track kvindens helbred

Indretningen er i stand til at overvåge hjerteslag, måling af intensiteten af ​​blodgennemstrømningen i huden, samt til at overvåge ændringer i processen af ​​lysabsorption. Prissat til $ 110 vil øreringene gå til ejeren i en standard hvid design, men de er også tilgængelig som en "gør det selv" sæt, som giver alle at skabe en unik "smart" design af dine egne smykker til selvdiagnose derhjemme.