Smart Nonprofit Management

Smart Nonprofit Management

Brug af Smart nonprofit forvaltning tips kan hjælpe med et nyt agentur succes eller oprette en mere stabil fundament for en eksisterende organisation. Mens lederne ofte hævder, at der kører en nonprofit agentur ligner styre en for-profit virksomhed, sandheden er, at en nonprofit retlige status, mål og personalebehov adskiller sig fra dem af en for-profit virksomhed. På grund af dette, skal regnskab, ansættelse, ansat ledelse og daglige drift af en nonprofit håndteres forskelligt.

Smart Nonprofit Management Basics

En nonprofit leder fører tilsyn med organisationens administrative og finansielle afdelinger samt dets personale. Succesfuld håndtere disse afdelinger kræver overvejer deres individuelle og kollektive operationer.

Administrative Management

Nonprofit administrative opgaver omfatter oprettelse af organisationen i henhold til statslige og føderale love, planlægning daglige drift og forberede agenturets fremtid. Ingen af ​​disse er vigtigere end andre. Men fordi ikke overholder lovkrav kan resultere i økonomisk eller andre sanktioner Overholdelse af regler kræver særlig opmærksomhed.

Først, at agenturet i overensstemmelse med Internal Revenue Service er (IRS) regler for 501 (c) (3) eller andre fritagne organisationer. Gennemgå organisationens IRS høvle en gang om året for at sikre fortsat overensstemmelse. Oplysninger om oprettelse og vedligeholdelse skattefri status er tilgængelig IRS hjemmeside. IRS har også etableret en særskilt hjemmeside specielt til 501 (c) (3) agenturer.

Dernæst indrømmer organisationens daglige drift og den fremtidige planlægning med organisationens redegørelse for formålet. Fastholdelsen af ​​den erklæring gør det lettere at fastlægge, hvordan kontoret skal fungere på daglig basis, og at planlægge de periodiske skridt, der vil hjælpe organisationen etablere sine langsigtede mål. Hvis der ikke erklæring findes, holde et møde, hvorunder bestyrelsesmedlemmer, ansatte og andre involverede personer kan indsende deres ideer om dens indhold og ordlyd.

Smart ledelse omfatter opererer mellem et sæt af barrierer: retlige på den ene side og formålet erklæring på den anden. Ofte henvises til både sikrer, at dine beslutninger og ledelse er i agenturets interesse.

Økonomistyring

De finansielle forpligtelser nonprofit agenturer ikke udelukkende består af selvangivelser. Nonprofits skal redegøre for alle indtægter og udgifter som en almindelig forretning. Ansatte og leverandører kan og skal betales efter behov, men eventuelle resterende midler bør forblive i agenturets konto.

Den vigtigste overvejelse er, om organisationen er at tjene nogen indtægter. Det betyder ikke, at agenturet ikke kan have en positiv saldo, men på ingen måde kan agenturet har penge, at det sparer til brug udelukkende af bestyrelsen eller foundation medlemmer. Hvis agenturets penge ikke håndteres i henhold til lovkrav, skal du ændre sine indsamlings- og disbursal metoder. I modsat fald kan resultere i agenturet mister sin nonprofit status.

Smart nonprofit ledelse kan kræve anvendelse af specialiseret software til at sikre, at organisationens finanser tilstrækkeligt udfyldt og klar til eftersyn ledelse eller skattemyndighederne. Den Nonprofits Assistance Fund tilbyder økonomistyring hjælp til velgørende, og Robert Wood Johnson Foundation indeholder definitioner på almindelige økonomiske vilkår, der anvendes i nonprofit-sektoren.

Human Resource Management

Smart nonprofit ledelse er afhængig af personale til at holde agenturet fungerer og trives. Uden ansatte eller frivillige dedikeret til eller interesserede i organisationens formål, vil meget få nonprofits opnå deres formål. Leje pålidelige, uddannede, motiverede og involverede medarbejdere. Må ikke holde medarbejdere, der kun der for løn eller som rode op i problemer, da de dæmper organisationens ånd og forårsage problemer.

Medarbejder management er ikke den eneste bemanding bekymring for nonprofits. Du må ikke overse betydningen af ​​din bureauets frivillige, hvis nogen. Udtrykke påskønnelse for din frivillige arbejde resulterer ofte i deres returnere igen og igen for at hjælpe.

For begge grupper, selv om, det vigtigste er at være organiseret, ligefrem og ærlig. Lad ansatte og frivillige ved, hvad der forventes af dem, og hvordan de bedst kan udføre deres job. De vil sætte pris på at vide præcis, hvad de skal gøre, og vil sandsynligvis fuldføre deres opgaver med lidt tilsyn og uden klage.

Bliv den bedste manager Mulig

I et vellykket nonprofit agentur, agenturets administrative, finansielle og menneskelige områder arbejder står sammen for at sikre hinandens succes. Smart ledelse arbejder på at gøre alle tre områder arbejde kollektivt.