Smart Bikini Beskytter mod UV-lys

Smart Bikini Beskytter mod UV-lys
Mange piger kan lide at sprawl ud i solen, hensynsløs beskytte deres hud. Selvfølgelig sollys er godt for os til en vis grad, og solcremer beskytter huden godt nok, så solbadere opfordres til at blive længere i solen i håb om en bronzed tan. Men hvordan kan vi vide, hvornår det er tid til at trække sig tilbage ind i skyggen? En ny badedragt blev udviklet i Canada for at yde beskyttelse mod "post-tan" problemer ved advarsel af overskydende UV-lys.

Hvordan den nye Smart Bikini lader dig vide, det er for meget Sun

Innovative badedragt er ikke mere end en almindelig bikini dekoreret med perler af plast, der kan ændre deres farve afhængigt af intensiteten af UV-emission. Udsat for lav eller medium emission, perlerne er af hvid eller lavendel farve. Unormal på UV emission gør perlerne gløde dyb violet, alarmerende indikerer, at garvning bør ophørt.

Smart Bikini Beskytter mod UV-lys

SmartSwim UV Meter Bikini

Her er en anden variant af den samme idé: en højteknologisk sølvfarvet SmartSwim UV Meter Bikini. Det har en LED UV meter indbygget i bæltet, som også viser, om det er tid til at stoppe sinbahting. LED UV måleren er soldrevne.

Smart Bikini Beskytter mod UV-lys

SmartSwim Bikini allerede tilgængelige

En talsmand for Solestorm virksomhed, der lancerede den linje af "intelligente" badetøj siger selv om folk er nu mere bevidste om alle de skadelige påvirkninger af miljø og UV-lys i særdeleshed, at efterspørgslen efter nye badedragt over al forventning. SmartSwim Solar UV-indeks detektor Bikini af Solestrom retails for 100 dollars. Og prisen på SmartSwim UV Meter Bikini er 190 dollars.