Små virksomheder: Små Startup Tips

Business eller Hobby

Når der træffes beslutning om at starte din egen virksomhed, tage et godt kig på dit fokus og dine mål for at afgøre, om du har en ægte business, eller en hobby.

En simpel tommelfingerregel:
En virksomhed, du tjene penge, med en hobby, du bruger penge.

Fordi IRS forstår, at business nystartede (og andre omstændigheder) kan forårsage Nettodriftstab, har de lagt deres egne retningslinjer for at hjælpe dig med at afgøre, om dine aktiviteter er en virksomhed eller hobby:
* Hvis dine aktiviteter har produceret et overskud for 3 af de seneste 5 år, kan du formoder det er for profit og er en "business"
* Hvis dine aktiviteter behandles som en virksomhed, og du er afhængige af indkomsten for dit levebrød
* Den tid og kræfter du har lagt i din aktivitet viser, at den agtede at være rentabel
Der er andre mere specifikke retningslinjer, som du kan finde i IRS publikation 535.

Hvorfor forskellen?
Hobby indkomst og erhvervsindkomst er begge skattepligtige.
Hobby tab ikke er fradragsberettigede, mens business tab er.

Tips om varemærker

Hvis du bruger et varemærke eller servicemærke, skal du:

* Skrive det første bogstav.
*, På din emballage og / eller reklame, at din virksomhed ejer varemærket.
* Hvis du har registreret varemærket, skal du bruge et R med en cirkel omkring det at angive dette.
* Hvis du har registreret varemærket kun inden din tilstand eller slet ikke bruge bogstaverne TM for varemærke eller SM tjeneste mærke, der angiver dit ejerskab.
* Gøre sine rettigheder gældende ved at andre virksomheder eller medierne, hvis de uretmæssigt bruger dit varemærke.

Oprettelse af tilslutninger

Hvis du lige er at komme i gang i din virksomhed og er ikke sikker på, hvor at slå til netværk, reklame, og professionel support, skal du gå til din lokale handelskammer. Bedre endnu, blive medlem og få involveret i din lokale erhvervsliv.

Navngivning din virksomhed

Når man overvejer et navn til din nye virksomhed, er der nogle nødvendige registreringer (normalt indgivet på amtsniveau), og der er statslige registreringer. Afhængig af strukturen i din virksomhed, vil du sandsynligvis kun brug for én eller det andet.

Krævede Registreringer
1. Handel eller fiktivt navn: I de fleste stater, er denne registrering sker på amtsplan ved at udfylde en kort formular og betale et mindre gebyr. Normalt en enkeltmandsvirksomhed eller et partnerskab kræver en sådan registrering, men det kan også kræves af et selskab, hvis selskabet vil være i drift under både firmanavn og en dba.
2. Indeholder. Som en del af processen med at indarbejde, vil du blive registrere dit firmanavn med udenrigsminister i den tilstand, du vil gøre forretninger. Denne registrering proces vil afsløre, om enhver anden virksomhed har en forveksling ligner firmanavn.

Disse "nødvendige" registreringer viser ikke blot andre, at du bruger et bestemt navn, men er også et middel til at spore din virksomhed ved de lokale skattemyndigheder.

Valgfri registreringer
For ekstra beskyttelse, og hvis du har planer om at drive forretning nationalt, kan du se på registrering af et varemærke eller servicemærke. Foretage en søgning af Federal Register af handels- og varemærker for tjenesteydelser. Du kan henvise til http://www.uspto.gov for information af Patent- og Varemærkestyrelsen. På tidspunktet for dette opslag, den oprindelige ansøgning gebyr er $ 325 (eller 650 dollar i nogle tilfælde). Der kan være yderligere gebyrer (der spænder hver omkring $ 100) for forskellige fornyelser og andre aktioner.