Små virksomheder: Network Marketing / MLM Tips

Breakaway Kompensation Plan

En Breakaway Kompensation Plan tillader:
* Ubegrænset første niveau bredde
* Finite dybde (bestemt af den enkelte virksomhed)
* Generationsskifte provisioner
* Når et vist niveau er nået (baseret på forskellige kvalifikationer ofte herunder personlige og team volumen) forhandleren og hans team "bryder væk" fra upline sponsor.
* Kommissioner kan stadig tjent af sponsor, men de "break-away" hold salgsmængder vil ikke længere tælle mod sponsors kvalifikationer.

Salg eller Overbevisende?

OK, så nu er du i en stor MLM selskab og du er klar til at begynde offereing dine produkter til verden. Du har læst alt om hver produkter og kan citere direkte fra dit produkt manual. Du har gået til din første præsentation og "wow-ed" publikum med alle din viden ... eller så du troede! Du gik hjem kun at tilføje op mindre end $ 100 i ordrer - hvad skete der?!?!

Hvad har du at tilbyde disse kunder? Har du tilbyde dem et væld af produkter, der kan løse alle problemer i verden? Eller har du tilbyde dem, hvad de ønskede og nødvendige?

Nøglen til en vellykket markedsføring (salg) er at lytte først og finde ud af, hvad folk har brug for. Så dit job er at finde noget, der vil udfylde dette behov. Du bør lytte mere end du taler. Stil spørgsmål. I modsætning til populær tro, salg handler om at udfylde et behov med dit produkt eller service, ikke at overbevise nogen til at købe noget, de ikke ønsker eller har brug (eller overbevise dem om, at de har brug for det).

Lyt til dine kunder. Du får højere salg og få masser af respekt!

Kan du høre noget?

Forretningen af ​​Network Marketing handler om at dele det rigtige produkt med den rette person på det rigtige tidspunkt. Vær forberedt på at høre "nej" mange, mange gange. Det betyder ikke, du er en fiasko.

Når du tilbyder nogen en snack eller noget at drikke i dit hjem, og de siger "nej", får du forstyrret og køre gråd fra Værelset og kukkelure resten af ​​dagen? Selvfølgelig ikke! Den person højst sandsynligt ikke sige nej til dig, bare for at uanset hvad du tilbydes. Måske de lige havde spist. Måske de er allergiske over for det, du tilbydes. Det samme gælder for Network Marketing. Timing er alt. Ingen betyder ikke altid noget evigt. Det betyder ofte:
"Nej, ikke lige nu." eller "Nej, ikke at en, men måske en anden."

Bo vedholdende og holde fokus. Husk altid, "Nogle vil. Nogle vil ikke. Så hvad? Hvem er den næste?"

Downline

I Network Marketing, din downline er alle de forhandlere, der er i din personlige organisation. Dem du personligt rekruttere dem, de ansætter, og på ned linjen.

Find den rigtige for dig.

Når der træffes beslutning om hvilke netværk marketing selskab til at slutte, holde et par ting i tankerne:

1. Er virksomheden etableret? Hvor længe har de været rundt?

2. Hvordan kompensation planen passe til din livsstil? Er det understrege sælge, rekruttering, begge dele?

3. Hvad er det produkt / service, der sælges? Jo mere lidenskabelige du er ved det produkt / service du leverer, jo lettere vil det være at lykkes.

En virksomhed, der passer til én person kan ikke være rigtigt for en anden. Alle kompensation planer har deres fordele og ulemper er. Tag dig god tid, når de beslutter - det er en forretning, og det er din forretning. Lad ikke nogen pres dig ind undertegnelsen på den stiplede linje. Hvis de virkelig tror på deres virksomhed og industrien, vil de vente, indtil du er klar til at lave en fast forpligtelse.

Hvad man skal kigge efter

Når man ser på et netværk marketing selskab, er der to grundlæggende elementer til at se på at hjælpe dig med at afgøre, om det er legit eller en pyramide (eller andre) ordning:

a) produkt / service-hvis der er en konkret vare eller nyttig service, der kunne sælges til offentligheden på sin egen (uden rekruttering), så har du sandsynligvis en gyldig virksomhed.

b) Kan den "sidste" person tjene penge? Hvis der skulle være mere rekruttering, kan den sidste person rekrutteret stadig tjene penge (via salg)-nogle scams kun betaler for rekruttering, som går tilbage til det første punkt om at have en gyldig vare eller tjenesteydelse til at sælge.

Funktioner vs fordele

Hvordan at sælge dine produkter? Har du fortælle alle om alle doo-dads og Wahoos dit produkt har? Og alle de forskellige farver det kommer i? Og hvordan det er mindre end en skotøjsæske?

Sure, disse funktioner er vigtige, men dine kunder kan se disse ting for sig selv. Dit job er at lade dem vide, hvordan disse "funktioner" vil "fordel" dem:

* Alle doo-dads og Wahoos = bekvemmelighed-alt på ét sted, så du ikke behøver at søge efter mange forskellige elementer
* Alle de forskellige farver = valg til forskellige stemninger-du kan finde en, der passer til din personlighed
* Det er mindre end en skotøjsæske = kompakt og bærbar-det tager ikke en masse hyldeplads, og du kan tage den med dig nemt

Tag et kig på hver af dine produkters funktioner og komme med en fordel for hver. Fakta er rart, men fakta bakkes op med fordele vil sælge.

Binary Kompensation Plan

Den binære kompensation planen tilbyder:
* Første niveau bredde begrænses til to
* Infinite dybde
* Generationsskifte provisioner
* Kommissioner opgøres på akkumulerede salg i hver af de to "ben". Jo mere volumen, højere provision.
* De fleste binære planer betale baseret på benet med den mindste mængde

Del og del på samme vilkår

Tænk over, hvorfor du har tilmeldt dig med den virksomhed, du er sammen med. Hvordan fandt du ud af det? Typisk finder vi ud af om store ting i:
* venner, der anbefaler dem til os (en god film, en ny restaurant)
* Et vidnesbyrd fra en tredjepart (NY Times sagde denne bog er en "skal læse")
* Vi kommer på tværs af det og beslutter at prøve det (et helt nyt produkt på en hylde butik)

Har du kommet til at forvente at finde store ting fra disse metoder? har du tillid dine venners anbefalinger? Har du tillid til "eksperter" på området? Er du villig til at prøve noget "nyt og spændende"?
Dette er ikke anderledes end at dele din forretningsmulighed med andre. Hvis hvad du laver er så stor, så hvorfor ikke dele det? Nej, det kan ikke være for alle ... men så igen, det er heller at ny mongolsk restaurant, din bedste ven lige fortalt dig om!

Hvis du finder noget stort, dele det med alle. Nogen vil takke dig for det en dag!

Matrix Compensation Plan

En matrix Kompensation Plan tilbyder:
* Begrænset første niveau bredde
* Finite dybde
* Lineære kommissioner
* Normalt hele det volumen, der falder inden for de betalings-niveau matrix tæller mod kvalifikationer.
* Matricen er defineret ved bredden grænsen på første niveau, og antallet af niveauer, for eksempel en 2 x 12 matrix giver mulighed for en første niveau af to distributører og betaler 12 niveauer dybe.

En sortering forretning

Mens opbygge en stor downline er en af ​​nøglerne til MLM succes (deraf navnet "multi-level"), men dette er stadig en sortering forretning.

En af fordelene ved at eje din egen virksomhed (som i MLM du ejer din egen virksomhed) er, at du kan vælge, hvem du arbejder med. Hvis nogen mål og visioner ikke matcher dit, behøver du ikke at arbejde med dem. Hvis du søger for at opbygge et team af ledere, få dig til at håndplukke hver eneste person, der slutter sig til dit team.

Må ikke ledes til at tro, at der er knaphed i denne branche, at der ikke er nok nye distributører at deltage i dit team og at de alle kan gå et andet sted. Der er masser af potentielle nye forhandlere. Og alligevel, vil du virkelig ønsker at tilmelde somebody op, der er lige kommer til at være ulykkelig (med produktet eller virksomheden eller dig)? Du er bedre stillet "sortering" gennem klipperne for at finde dine diamanter!

Unilevel Kompensation Plan

En Unilevel Kompensation Plan tillader:
* Ubegrænset første niveau bredde
* Finite dybde
* Lineære kommissioner
* Der er ingen breakaway i denne plan og et vilkårligt antal distributører kan placeres på nogen af ​​niveauerne.

Australske Kompensation Plan

Den australske Kompensation Plan (også kendt som Two-up plan) giver mulighed for:
* Ubegrænset første niveau bredde
* Infinite dybde
* Lineære kommissioner
* De provision på dine første to distributører på din første niveau er gået op til din sponsor og provisioner fra de to første distributører, der rekrutteres af din tredje rekruttere er gået op for dig.

Erstatning Planer

Ofte den mest forvirrende del om at beslutte, hvor Network Marketing selskab til forbundet med, er at forsøge at dechifrere kompensationerne planer. Når der træffes beslutning om kompensation planer, finde en, der passer til dine præferencer og livsstil.

* Hvis du er en varm recruiter, så kan du ikke have en binær plan, der begrænser dit første niveau til to distributører. Noget som en Unilevel eller Breakaway Plan måske passer dig bedre.
* Hvis du er stor på at sælge, men ikke en stor team builder, så vil du ønsker at se på en plan, der betaler en høj provision på dine personlige salg med ikke så meget vægt på din downline salg.

Der er kun et par grundlæggende typer af aflønningsordninger, og de fleste virksomheder bruge nogle hybrid af det grundlæggende, skræddersy dem til deres egen unikke niche.

Gøre masser af forskning, stille masser af spørgsmål, og ikke underskrive på den stiplede linje, indtil du er tilfreds med de svar, du har modtaget.

Upline

I Network Marketing, din upline er alle dem, der kom før dig og er over dig i hierarkiet, herunder din sponsor og hans sponsor og hendes sponsor.

Stair-Step Compensation Plan

En trappe-trin plan er enhver form for plan, der har flere rækker af avancement som medlem, Leader, og direktør.
Dette udtryk er normalt kun fundet med Breakaway planer.