Små virksomheder: Grundlæggende Forretning Vilkår Tips

Hvad er et patent?

Et patent er en beskyttende ret givet af en regering organisation i det første skaber af en unik og helt ny opfindelse, som regel dækker en tyveårig span af eksklusivitet. Opfindere skal ansøge om et patent, som kan være en langvarig og kostbar proces, og hver patent skal søges i forskellige lande, skal opfinderen vælge at beskytte idéen i mere end et land.

Forretning Udtryk Definition - Business Opportunity

En forretningsmulighed er defineret som værende en investering foretaget i en potentielt indbringende venture, er faktureret som en altomfattende pakke. Mange stater regulerer forretningsmuligheder, med hver stat notering forskellige krav til en legitim forretning mulighed for at møde, såsom:

  • En forretningsmulighed giver en køber at starte en virksomhed ved at sælge eller udleje dem et produkt, service eller udstyr;
  • Gebyret betales for at begynde forretningsmulighed må overstige $ 500;
  • Sælgeren garanterer en højere salgspris for den vare eller tjenesteydelse end køberen betalt, for at sikre efterspørgslen; og
  • Sælgeren vil tilbagekøbe Ikke anvendte lægemidler fra køber, hvis der ikke er nogen mulighed for at sælge produktet til den endelige forbruger.

Omsætningsaktiver

Omsætningsaktiver kontanter eller andre aktiver, der let kan omsættes til kontanter. Dette omfatter ofte kontanter på hånden (eller i bankkonti), lager og debitorer.

Faste udgifter

Faste udgifter er de udgifter, der ikke ændrer med forskellige niveauer af produktion eller salg, for eksempel: leje regning.

Revisor

En revisor udarbejder og vedligeholder de finansielle registreringer af en virksomhed. Med mere træning end en bogholder, en revisor har en større ansvar, herunder udarbejdelse af regnskaber under anvendelse af de data, der registreres af bogholder.

Strategisk alliance

En strategisk alliance er en alliance mellem to personer eller virksomheder, der gavner begge parter.

ERISA

Medarbejder pensionsindkomst Act Security (ERISA) er en føderal lov, der påvirker visse administrative aspekter af personaleydelser og pensionsordninger.

COBRA

Hvis du har 20 eller flere ansatte, er du omfattet af en ret benævnes den konsoliderede Omnibus Budget Reconciliation Act af 1985, bedre kendt som COBRA. COBRA kræver arbejdsgiverne til at tilbyde personer, der ellers ville miste fordelen beskyttelse mulighed for fortsat at have gruppe sundhedspleje planen dækning. (Fra CCH Forretning Ejerens Toolkit)

Variable udgifter

Variable udgifter ændrer sig med de forskellige produktions- eller salg, for eksempel: vareforbrug og måske endda hjælpeprogrammer eller lønningslisten.

Break-even

Break-even er det punkt, hvor salgsindtægter lige udgifter.

Debitorer

Tilgodehavender gæld til et selskab med sine kunder, såsom for ydelser endnu ikke er betalt til eller for varer leveret endnu ikke betalt for.

Balance

Balancen er en opgørelse af en virksomheds aktiver, passiver og kapital på et bestemt tidsrum. Aktiver = Passiver + Capital. Balancen er en "øjebliksbillede" af en virksomheds økonomiske grundlag på et tidspunkt. Det bruges til at bestemme den økonomiske status i et selskab, hvad selskabets nuværende værdi.

Vareforbrug

Den vareforbrug er de direkte udgifter til alle elementer, der sælges i en regnskabsperiode. I en detail typen miljø, er dette normalt beregnet ved at tage den oversigt afholdt i begyndelsen af ​​perioden, tilføjer køb opgørelse, og fratrække opgørelsen afholdt i slutningen af ​​perioden. I et produktionsmiljø, kan disse omkostninger omfatter alle de leverancer, der anvendes til at bygge det solgte poster samt det beløb, der udbetales til ansatte, der byggede elementer.

Bogholder

En bogholder optegnelser og holder alle de finansielle transaktioner eller "bøger" i en virksomhed.

Kreditor

Gæld tilgodehavendet som et selskab til eksterne leverandører af varer og tjenesteydelser. Disse kan omfatte opgørelse modtaget som endnu ikke er betalt, regninger skyldes, og andre tilgodehavender.

Aktuelle Forpligtelser

De kortfristede gældsforpligtelser alle forpligtelser forfalder til betaling inden for et år. Disse forpligtelser kan være kontante tilgodehavender, eller tjenesteydelser, der betales for, men som endnu ikke gjort, eller varer modtaget, men endnu ikke betalt.

Accounting System

Et regnskabssystem refererer til hele processen med at holde styr på alle en business' finansielle transaktioner og finansielle kontrol. Nogle grundlæggende elementer i et regnskabssystem omfatter Gæld og tilgodehavender systemer, Inventory Tracking, løn, og salg.

Resultatopgørelsen

Resultatopgørelse, også kendt som resultatopgørelsen erklæring (P & L) er opgørelsen af ​​årets resultat i en bestemt regnskabsperiode. Ofte kører månedligt, kvartalsvis, og årligt at vise årets resultat for en bestemt måned, kvartal eller år. Ofte sammenlignet med tidligere måneder, kvartaler eller år at måle fremskridt eller tilbagegang af erhvervslivet. Bruges også som en guide til budgettering af fremtidige måneder, kvartaler og år.

Bonding

Bonding er den proces, hvor en arbejdsgiver kan blive holdt skadesløs for tab af penge eller ejendom opretholdes gennem uærlige handlinger af "bundet" medarbejder. Dette kan omfatte mange typer af ulovlige handlinger, herunder underslæb, dokumentfalsk, tyveri, tyveri, underslæb eller andre uærlige handlinger begået af en medarbejder, alene eller i ledtog med andre.

Fordele

Fordele omfatter anden halvdel af kompensation ligning (den første halvdel er lønnen). De fleste ydelser er valgfri og omfatter bl.a. medicinsk og livsforsikring, refusion konti, pensionsordninger, adgang til sundhed klubber, overskudsdeling programmer, og endda brug af en firmabil.

Regnskabskontrol

Regnskabskontrol tillade en leder eller virksomhedsejer at holde styr på og styre en virksomheds aktiver. En større kontrol er Inventory Control System, som i det væsentlige spor lagerbeholdninger, stiger, og falder således at en leder kan bestemme, hvad der kan være nødvendigt at re-bestilt eller hvad er eller ikke sælger godt.