Små skridt kan føre til en Big Lifestyle Change

Af Michele Batz, Ph.D.

Nyheder flash: FAD kostvaner og celebrity-godkendt kosttilskud ikke hjælpe dig permanent tabe sig. De kan hjælpe dig med at kaste et par pounds hurtigt, men selv hvis de gør, vil du finde vægten kommer lige tilbage, så snart du stopper med at tage pillerne, eller gå væk fra grapefrugt kun spise planen. Hvad virker? Du skal blot at foretage små ændringer i den måde, du spiser og lever. Det er hemmeligheden! Du foretager små ændringer dag til dag, og du vil veje mindre og bevæge sig mere. Hvorfor? Fordi du vil se og føle sig bedre om dig selv og den glæde vil vende tilbage til dit liv på en mere meningsfuld måde.

Hvor mange af jer derude har gjort følgende:

1. du meddele, at du er på en kost og straks begynder en udmattende øvelse program og streng diæt, kun til at indse efter en uge (eller mindre), som du har kastet håndklædet i ringen, fordi du er sulten, træt, keder og øm ? Værsgo, hæve din hånd. Der er ingen dom her, kun sund fornuft hjælp.

Eller hvad med følgende scenario, det lyder bekendt:

2. Du har gået ud til købmanden med din liste i hånden til at købe produkter, som du aldrig har hørt om (hvad er chimichurri?), Eller du kan ikke udtale (quinoa?) Og nu, er du formodes at være begejstrede forbrugende dem? Synes du, at du kommer hjem, og lad de nye produkter sidde på hylden, fordi du ikke ved, hvordan man kan forberede dem? Hvis dette er sket for dig, hæve din hånd i luften og gentag efter mig, "Stop craziness!"

Hvad kan du gøre nu og ikke bruge en skilling? Bare trække vejret og fokusere på, hvad et lille skridt, du kan gøre i dag for at forbedre din sundhed. Det kunne være blot at skære ned på sodavand du drikker. Hvis du drikker fire dåser om dagen, i dag, skæres tilbage til tre. I de næste to dage, skære den tilbage til to dåser sodavand om dagen, indtil du drikker kun en dåse sodavand om dagen. Det er et stort skridt. Hvorfor? Uddan dig selv og se på dåse sodavand, lige nu. Se mærkaten? Hvad står der? Hvor mange kalorier er, at kan sodavand? Hvor meget sukker i, der kan? Hvor mange kemikalier med en flok bogstaver i er i, der kan? Tag et kig og bare for grin, nedskrive dit mål på en gul seddel på følgende mål: I dag vil jeg forbruge kun tre dåser sodavand. Placer den gul seddel på køleskabet. Kig på dette notat, og gøre, hvad der står. Pretty snart, vil du finde dig selv at drikke mindre sodavand og måske i et par måneder, vil du være ned til kun at drikke sodavand på en særlig lejlighed. Virkelig! Så tag et lille skridt i dag.

I mine tidligere erfaringer med denne simple metode, mine klienter finde det at åbne nye døre for dem næsten øjeblikkeligt. Fordi de ikke behøvede at forny hele deres kost eller motion rutiner for at se resultater, de bare skulle være tålmodig. Hvad? Du siger du ikke har en øvelse rutine? Husk, ingen dom, her. Hvad med bare for denne uge, så prøv dette: sætte på din bedste par tennissko og behageligt tøj, hoved ud af din hoveddør, holde et åbent sind og bare begynde at gå rundt dit nabolag. Gør dette kun tre dage om ugen i 20 minutter. Så gør det til en anden uge, så en anden og se hvad fantastiske ting begynder at ske til dit sind, krop og ånd.

Jeg havde en kunde, der netop hadede at udøve og vi anvendt denne tilgang til hendes fitness. Inden uger, så jeg en mere sikker kvinde villig til at acceptere nye udfordringer i sit liv. Hvad skete der? Hendes selvværd og selvværd steg, hvilket gør hende til at føle vidunderligt og ønsker at leve et mere fyldestgørende liv. Hun er registreret for en yoga klasse og elskede absolut det. Det førte til at gå sin første 5K løb og dermed fik hun positive momentum. Det var så sjovt at se denne kvindes ansigt løftes, uden at gå under kniven.

Så hvad vil du have ud af dit liv? Har du fuld godt om dig selv? Ønsker du at finde flere udfordringer? Det er ligegyldigt, hvor gammel du er, eller hvilken type fitness niveau du befinder dig på på dette øjeblik, alt hvad du behøver at gøre er at tage det første lille skridt.