Slippery Elm Bark

Slippery Elm Bark


Indfødte amerikanere brugte glat elm bark, eller glat elm (Ulmus fulva), i flere hundrede år. Brugt eksternt, glat elm danner en beroligende grødomslag for bylder, nedskæringer og hudafskrabning. Når det tages gennem munden, enten som en kapsel eller te, glat elm bark lindrer hoste og fordøjelsessystemet forstyrret.

Om Slippery Elm Bark

Hjemmehørende i Nordamerika, blev glat elm træets bark brugt i hundredvis af år af de indfødte amerikanere. De passerede langs deres viden til europæiske bosættere, der bifaldt en ekstra urtemedicin til deres behandlingsmuligheder.

Slippery Elm Forberedelse

Slippery elm er lidt vanskelig at høste og forberede. Kun bark anvendes til medicinske formål. Nogle ældre naturmedicin anbefaler at bruge bark af træer, når de er ti år gamle eller ældre.

Herbalists høste barken på et passende tidspunkt, tør det, så male det til et fint pulver. De blande pulveret med vand til dannelse af en te eller grødomslag. I dag er den bedste måde at bruge glat elm er at købe klar til brug te eller kapsler. Det er forholdsvis let at finde på helsekost butikker og fysiske sundhed supermarkeder. Sugetabletter kan også findes som en forkølelse og influenza behandling. Ligesom hoste dråber, de er taget til at berolige ondt i halsen og irriterende hoste.

Helbredende egenskaber

Når glat elm blander sig med vand, danner noget, der hedder planteslim. En planteslim er en tyk gel. Når glattede på huden, det virker som en salve. Det er ofte brugt som en byld salve og at berolige andre hudirritationer. Når taget internt, planteslim frakker svælget, spiserør og mave. Dette gør den ideel til behandling af betændte væv, og hvorfor det er kendt som sådan en beroligende urt.

Anvendelse af Slippery Elm

Der er tre store anvendelser af glat elm:

  1. Til behandling af forkølelse og hoste
  2. Til behandling af fordøjelsesproblemer, fra mindre klager til alvorlige sygdomme som Crohns sygdom og colitis ulcerosa
  3. At behandle bylder og andre eksterne hudproblemer

Beroligende Relief for hoste og forkølelse

Slippery elm evne til at belægge væv med sin tykke slim gør det til et ideelt middel mod alle de nagende problemer under anfald af forkølelse. Glat elm sugetabletter giver beroligende lindring til brænding, smertefulde ondt i halsen. Slippery elm te også frakker halsen, og den varme damp fra te kan også give lindring af kronisk hoste. Lider af kronisk bronkitis kan ligeledes nyde godt af glat elm.

Digestive Problemer

Under kolonitiden, blev glat elm udbredt til behandling af fordøjelsesproblemer. Det coating handling dulmer oprevet maver, og planteslim hjalp også binder løs afføring i forbindelse med diarré. I dage, hvor dysenteri og andre fordøjelsesforstyrrelser sygdomme var helt almindelige, det hjalp at have glat elm på hånden til nødsituationer.

I dag er forskerne undersøger glat elm at hjælpe patienter, der lider af Crohns sygdom. Crohns sygdom er en alvorlig autoimmun sygdom. Kroppens eget immunforsvar angriber fordøjelsessystemet, forårsage skade på et vilkårligt sted fra munden til anus. Der er ingen kur mod Crohns sygdom, og symptomerne skal forvaltes af livsstilsændringer og nogle gange medicin.

Forskere håber, glat elm, med dens evne til at coate og lindre betændte områder kan dulme læsioner findes i tarmene af colitis og Crohns sygdom. Når immunsystemet angriber tarmene, angrebet ofte efterlader betændte områder og læsioner. Håbet er, at glat elm vil yde nødhjælp, så de områder, til at helbrede.

Advarsler og kontraindikationer

De fleste herbalists siger, at glat elm bark er en af ​​de sikreste urter til at bruge. Der er ingen kendte bivirkninger fra at tage glat elm. Der bør udvises forsigtighed, hvis du tager receptpligtig medicin. Fordi glat elm planteslim skaber en tyk belægning, hvis den tages for tæt på det tidspunkt, hvor du tager en receptpligtig medicin, kan det forhindre den fulde absorption af receptpligtig medicin. Hvis det er en bekymring, bare lade omkring to timer mellem den tid, du tager din receptpligtig medicin og den tid du tager glat elm te, bolsjer eller piller.

Gravide og ammende kvinder bør undgå glat elm. Mens der ikke er nogen beviser for, at den kan passere gennem modermælken, bør alligevel være opmærksom på at beskytte spædbørn fra enhver skade. For gravide kvinder, der er en lille stigning i risikoen for abort ved at tage glatte elm, så gravide kvinder bør undgå at tage denne urte medicin.