Sleep Vedligeholdelse Søvnløshed

Sleep Vedligeholdelse Søvnløshed


Sleep vedligeholdelse søvnløshed er en tilstand, hvor en person har lidt at ingen problemer med at falde i søvn, men vågner op midt om natten, ude af stand til at falde i søvn igen. Denne meget behandles form af søvnløshed er en af ​​de mindst diagnosticerede søvnforstyrrelser.

Hvad er søvn vedligeholdelse søvnløshed

Du går til at sove om natten uden for meget besvær. Midt om natten, du vågen på din egen. Ingen støj forstyrrede dig og ingen vågnede dig. Du kan ikke ud til at falde i søvn igen. For nogle kan det være timer, før du kan komme tilbage til at sove, hvis overhovedet. Dette er, hvad der normalt sker for individer, der lider af denne tilstand.

Årsager

Der er mange grunde dette kunne sker. For nogle er det simpelthen en dårlig nattesøvn på grund af deres omgivelser. Hvis det forekommer mere end én eller to gange om ugen, kan det være en indikation på en mere alvorlig søvnforstyrrelse, herunder alvorlig søvnløshed.

  • Stress og depression: en førende årsag til denne form for søvnløshed er stress. Stress påvirker søvn på mange måder, men i særdeleshed, kan det forstyrre søvn cyklus under REM søvn. Dette kan føre til fuldt ud at vække midt om natten, ude af stand til at gå tilbage til at sove.
  • Sleep Apnea: Personer, der lider af søvnapnø er mere tilbøjelige til at lide af søvnløshed relaterede problemer, herunder søvn vedligeholdelse form. Søvnapnø får hjernen til at jar en person vågen lige nok til at genåbne den lukkede luftveje. Hvis jarred vågen for meget, eller alt for ofte, kan dette føre til søvnløshed symptomer.
  • Restless Legs Syndrome: Restless Legs Syndrome er smertefuldt og stopper mange fra at sove godt. Det kan føre til søvnløshed problemer, hvis den bliver svær eller flare-ups ske i midt om natten regelmæssigt.
  • Bimodale søvnmønster er naturlige søvn rytmer, der følger en cyklus af at sove, efterfulgt af at vågne i et stykke tid før den igen faldt i søvn.

Behandlingsmuligheder

Det er muligt at behandle denne tilstand selv. Hvis det bliver svært, så som sker mere end én eller to gange om ugen, tale med en læge eller sove specialist. En sove undersøgelse kan være nødvendigt at diagnosticere problemet og give medicin behandlinger.

Sleep Vedligeholdelse Søvnløshed

  • Øvelse: Træning i løbet af dagen kan hjælpe din krop til at være naturligt træt i løbet af natten. Dette vil hjælpe dig til at forblive i søvn længere og få en dybere søvnkvalitet.
  • Sengetid rutine: Din sengetid rutine skal være så tæt på det samme hver nat som muligt. Prøv et varmt bad, beroligende musik, blid yoga. Læs ikke engagerende bøger eller ser fjernsyn, da disse er stimulanser. Prøv også at gå på vågeblus på samme tidspunkt hver dag. Vågn op på samme tidspunkt hver dag. Dette forbedrer den generelle søvn evne.
  • Spise ordentligt: ​​Undgå stimulerende fødevarer i de tre timer før sengetid. Dette omfatter koffein, alkohol, tobak og sukkerholdige fødevarer. Prøv at holde koffein ud af dit system efter frokosttid.

Hvis du vågner op i løbet af natten, så prøv at slappe af dit sind til at falde tilbage i søvn. Afstå fra at tænke ting, der forårsager angst eller stress. Hvis du ikke kan komme tilbage til at sove efter 20 minutter for at forsøge at flytte til et andet rum. Du kan være nødt til at gøre noget beroligende for at hjælpe dig med at falde i søvn, så som at lytte til blød musik eller strække. Undgå lange perioder i din seng mens følelse bedrøvet. Du vil have din mening at se din seng som et sted lige for søvn.

Du ønsker måske at overtage counter sove hjælpemidler. Mens nogle mennesker kan have gode resultater fra at tage disse produkter, andre gør ikke. Hvis du finder, at ingen af ​​de ovennævnte metoder til behandling af søvn vedligeholdelse søvnløshed arbejde for dig, skal du kontakte din egen læge, før der træffes i løbet af de counter sovemedicin. Din læge kan tilbyde receptpligtig styrke, ikke-vanedannende medicin, der kan være effektive.

For langsigtede problemer, konsultere en søvn specialist. I nogle situationer kan hormonelle ubalancer eller andre søvnforstyrrelser udløse denne form for søvnløshed. Tal med din læge om eventuelle udløsere, såsom stress eller sundhedsmæssige lidelser.