Sleep Lady Interview

Sleep Lady Interview

Forældre ofte støder på en række forskellige søvnproblemer med deres babyer og småbørn. LoveToKnow Baby nylig talte med Kim West, en mor til to og en Licenseret Certified Social Worker-Clinical (LCSW-C), som har været en praktiserende barn og familie socialrådgiver i mere end sytten år. West er almindeligt kendt som The Sleep Lady® af hendes klienter.

Author

Hun har hjulpet tusindvis af trætte forældre over hele verden fremme sunde søvn vaner i deres børn. Hun understreger behovet for forældre til at lytte til deres intuition og anerkende deres barns vigtige signaler og adfærd. Vesten har været vist på Good Morning America, Dr. Er blevet skrevet Phil, Today Show, NBC Nightly News, TLC s Bringing Home Baby og CNN, og om i en række publikationer, herunder The Wall Street Journal, Associated Press, Baby Talk, forældre, The Baltimore Sun, USA Today, The Telegraph, Irish Independent og Washington Post. Derudover har hun vært for søvn sektionen hos nyfødte Channel, spillede på fødeklinikker på hospitaler over hele landet.

LoveToKnow (LTK): Fortæl os om dig selv.

Kim West (KW): Jeg fik min kandidatgrad i klinisk socialt arbejde fra Simmons College i Boston, Massachusetts, og jeg bor sammen med min familie i Annapolis, Maryland. Jeg har talt med mange forældre grupper over hele landet om betydningen af ​​børns søvn og hvordan man forsigtigt lære et barn at gå på vågeblus og sove igennem om natten. Jeg er også forfatter til The Sleep Frue Good Night, Sleep Tight: Gentle gennemprøvede løsninger at hjælpe dit barn sove godt og wake up happy med Joanne Kenen og forfatter til 52 Sleep Secrets for babyer (2008) og The Good Night, Sleep Tight WORKBOOK (2010), begge udgivet af Easton Studio Press i november 2008.

Baby Sleep Issues

LTK: Hvad er nogle almindelige søvn problemer, at babyer oplevelse?

KW: Børn har ofte svært ved at gå på vågeblus og opholder sig i søvn for natten og lur. Mange babyer bliver plejet, flaske-fodret, rystet, gik etc. at sove og derefter brug for dette for at gå tilbage til at sove om natten, når de vækker. Sætte dig selv til søvn er en indlært færdighed, hvilket betyder, at vi skal begynde at sætte vores børn ned vågen, så de kan lære dette liv-essentiel færdighed. Vi kan også bo med vores babyer og tilbyde tryghed, mens de lærer.

Baby Sleep Tips

LTK: Hvilke tip kan du tilbyde forældre til at hjælpe deres små sove bedre?

KW: Sørg for at du får dit barns søvn vindue til højre - det naturlige tidspunkt, hvor kroppen er mest klar til at gå på vågeblus og ophold i søvn ... med andre ord, før hun har fået at anden vind! Sørg for at dit barn får nok kvalitet lur. Udelukke enhver underliggende medicinske tilstande, der kan bidrage til dit barns søvnproblemer. Toppen dem omfatter reflux, søvnapnø og allergi. Sæt dit barn ned vågen ved sengetid og lade ham mulighed for at lære at sætte sig til at sove. Du behøver ikke at forlade ham til at græde det ud, og du kan bo med ham og tilbyder fysisk og verbal tryghed og langsomt vænne dig ud dette i løbet af en uge.

LTK: Hvad sove støtte produkter virkelig arbejde?

KW: Det afhænger af aldersgruppe. Jeg kan godt lide søvn får til babyer fra CloudB, jeg kan også godt lide Twilight Turtle og efterligne Monkey (for ældre børn) fra CloudB. Andre produkter, jeg kan lide, er GoodNiteLite (børn over 18 måneder) og marpac Sleepmate 980 hvid støj maker (alle aldre som en sund skærm), swaddling tæpper (spædbørn 0-4 måneder) og MagicSleepSuit.com (4-12 måneder).

LTK: Har du andre tips og råd, du gerne vil dele?

KW: Her er nogle vigtige tips:

  • Skipping lur og holde dit barn op senere vil forårsage tidlige opstande, mere opvågnen og dårlig søvnkvalitet.
  • Vær opmærksom på dit barns søvn vindue, der er, når et barn er naturligvis klar til at falde i søvn. Hvis du går glip af, at naturlig mulighed, vil dit barn få kablet. Denne anden-vind betyder det tager barnet endnu længere tid at få til at sove, sove igennem, og hun vil ikke sove senere i morgen.
  • Sæt dit barn i seng døsig, men vågen. Bliv hos hende og berolige hende, indtil hun sover.
  • Begynde at indføre blid søvn forme teknikker, når dit barn er et spædbarn og undgå års søvnmangel alle taler om.
  • Når dit barn er seks måneder eller derover, opmuntre ham til at blive knyttet til en lovey - en særlig udstoppet dyr eller tæppe. Det gør at barnet føler sig tryg og sikker, især ved sengetid, eller når han vågner om natten.
  • Børn normalt overgangen fra to lur til en eftermiddag nap mellem 15-18 måneder. Du må ikke skifte dem, indtil de sover igennem om natten.
  • Flytning fra krybbe i seng før alder to normalt løser ikke søvnproblemer, men øger dem. Ikke alene er dit barn op om natten, men nu er han i stand til at gå rundt!
  • Installer rum-mørkere nuancer, hvis dit barn vågner meget tidligt eller har problemer med napping. Også overveje at bruge en hvid støj maskine eller en fan, hvis du bor i et særligt støjende hjem eller nabolag.
  • Hvis en ny baby er på vej, flytte ældre barn fra krybbe i seng mindst to måneder før eller fire måneder efter fødslen af ​​søskende for at undgå følelser af forskydning. Bedre endnu, låne en barneseng til den foreløbige hvis den ældre barnet er ikke klar til at flytte ud af hendes.
  • Konsistens tæller. Uanset hvad din plan er, være i overensstemmelse ved sengetid, og for hele natten opvågnen. Også give det tid. Søvn er en indlært færdighed, og børn lærer ikke det i løbet af natten.

Besøg Kim West hjemmeside SleepLady.com for mere søvn rådgivning eller for oplysninger om hendes bøger.