Slasket våben? 5 Hurtige styrketræning øvelser

Slasket våben opstår, når overskydende fedt eller løs hud former i overarmen, og dette problem kan afhjælpes ved at styrke din triceps, de muskler placeret på bagsiden af ​​overarmen. Heldigvis er der flere styrketræning øvelser, der gør dette. Disse øvelser kan hurtigt mindske problemet med slasket våben ved at styrke din biceps og triceps.

En vigtig påmindelse, når du starter styrketræning er at starte langsomt. Du vil ikke være i stand til at løfte en masse vægt eller gøre mange gentagelser samme. Derudover kan du nemt kommer til skade ved at forsøge at gøre for meget. Men over tid, vil din krop blive stærkere. En anden påmindelse er at bo patient. De resultater, du måtte ønske, vil ikke komme natten over. Men hvis du holder dig til en god ordning, vil du snart få det udseende, du er ude efter.

1. Diamond push-ups

Mens der i en almindelig pushup position, lægge hænderne sammen, så dine tommelfingre og pegefingeren er rørende. Det bør danne en diamant form i mellem hænderne. Gør en pushup denne måde vil lægge mere vægt på dine triceps og bedre til at styrke musklen. Hvis du ikke kan gøre regelmæssige pushups, hvile på dine knæ i stedet for tæerne. Prøv at færdiggøre tre sæt af ti eller så mange som du kan gøre. Du vil være i stand til at gøre mere, som du får stærkere.

2. triceps extensions

Mens du sidder eller står, tage en håndvægt i den ene hånd og løft den lige over dit hoved. Sænk armen, indtil din albue danner en 90 graders vinkel, og vægten er bag hovedet. Derefter udvide din arm tilbage over hovedet og gentage denne bevægelse. Sørg for ikke at arch din ryg og starte med en vægt lys nok til at kontrollere dine bevægelser. Har tre sæt af 10 til 15 gentagelser af denne øvelse.

3. Triceps Press

Det er en lignende øvelse for udvidelser, bortset fra at du ligger ned. Ligge på en bænk i besiddelse af en vægt i hver hånd. Hæv dine arme lige op bøje albuen, så vægtene er ved siden af ​​dit hoved. Forlæng vægten lige op i luften 10 til 15 gange i tre sæt.

4. Dips

Hvis du vil starte, sidder på kanten af ​​en stol eller lavt bord. Placer dine fødder fladt på jorden og dine hænder på den overflade, du sidder på. Langsomt sænke din krop til jorden, indtil din arm er bøjet i en 90 graders vinkel. Derefter løfte dig op ved at skubbe mod overfladen. Du vil være i stand til at føle din triceps støtter dig. Gentag denne bevægelse ti gange i tre sæt.

5. Returkommission

Hold en håndvægt i hver af dine hænder og bøje på din talje, så din torso er parallelt med jorden. Hold din overarm siden af ​​din torso, mens bøje albuen i en 90 graders. Derefter glatte din arm, så vægten er i nærheden af ​​din hofte. Gentag denne bevægelse 10 til 15 gange i tre sæt.