Slappe af og slappe med kropsmassage efter en træning

Kropsmassage er en fantastisk måde at slappe af. De er særligt behageligt og gavnligt efter en god træning. Hvis du er på udkig efter en måde at slappe af efter en anstrengende øvelse så er du måske ønsker at overveje at få en kropsmassage.

Forbedret Fleksibilitet

Når du arbejder ud, dine muskler bliver stramt trange, pakning på en masse spænding. En post workout massage hjælper dine muskler frigive denne spænding og hjælper dem med at komme tilbage til deres normale tilstand. Dette kan føre til forbedret fleksibilitet. Før du ved af det, du finder det lettere at udføre de daglige opgaver, der kræver fleksibilitet, såsom bøjning, transporterer varer, hug og sådan. Hvis du er en runner, så skal du bede om en massage, der specifikt er rettet mod dine hamstrings. Løsne dine forstrækning muskler vil hjælpe dig med at få mere udholdenhed og hastighed som en runner.

Muskel Recovery

Modtagelse af en kropsmassage lige efter din træning kan også hjælpe dine muskler i helbredelsesprocessen. En massage forbedrer cirkulationen af ​​væske i kroppen. Når dine kropsvæsker cirkulerer effektivt, næringsstoffer og ilt er i stand til at nå dine muskler og andre væv bedre. Mere ilt også leveret til din blodbanen, hjælper dig til at udøve bedre.

Smertelindring

Konstant stramme muskler kan i sidste ende føre til smerter i forskellige dele af kroppen. For eksempel, hvis din glutes, quads og hamstrings er altid stram så chancerne er du vil udvikle ømme hofter og knæ. Denne ømhed og smerte kan øge overarbejde og kan endda føre til alvorlige skader. En post workout kropsmassage kan hjælpe dig med at forhindre smerte og skade ved at mindske ømhed i musklerne efter træning.

Stigning i Range Of Motion

Når dine muskler er i deres normale og afslappet tilstand, dine led er også i stand til at udføre i deres normale vifte af bevægelse. Men når dine muskler stramme fra motion, bliver dette område i bevægelse mindre. Strækker eller modtager en post workout kropsmassage kan være en fordel, fordi de hjælper låse dine muskler, så din oprindelige vifte af bevægelse er genoprettet. Dette er vigtigt, hvis du ønsker at udføre dine øvelser mere effektivt. For eksempel, hvis svømning er din træning så en større vifte af bevægelse i dine ankler og skuldre kan øge din styrke og hastighed i vandet.

Psykologiske fordele

Fysiske fordele er ikke de eneste fordele, en kropsmassage kan tilbyde dig. Det har også masser af psykologiske fordele. For eksempel, du sikkert ved, at en anstrengende træning tager en masse indsats og energi. Hvorfor ikke belønne dig selv med en luksuriøs massage bagefter? At have en belønning i slutningen af ​​dit hårde arbejde holder dig motiveret for regelmæssig motion. Et organ massage kan også lindre psykisk stress. Hvis du ligesom mange mennesker, så du sikkert finde dine tanker går i en halv snes forskellige retninger, mens du arbejder ud. Så selv som din krop er ved at blive betinget, er dit sind fyldt op med rod. En god kropsmassage fjerner disse rod. Som et resultat, føler dig mere afslappet og er i stand til at tænke mere klart.

Endelig hjælper en massage også du forbedre kvaliteten af ​​din søvn. En god nats søvn forebygger træthed og giver dig energi, så du kan håndtere endnu en dag med fysisk aktivitet.