Slankning med Low-kulhydrat kost

Dramatisk stigning i fedme i Afrika, Amerika og de østlige regioner i Middelhavsområdet er blevet en stor bekymring, især for den nye generation. De har ikke blot står over for genetisk, men også livsstil fedme. Læger er at finde løsning på dette scenario ved at anbefale lavt kulhydratindhold kost, der hjælper kontrollere vægten, forebygge fedme og øge levetiden.

Som pr American Academy of Family Physicians, en lav-kulhydrat kost er en, der "begrænser kalorieindtag ved at reducere forbruget af kulhydrater til 20 til 60 g om dagen (typisk mindre end 20 procent af den daglige kalorieindtag). Forbruget af protein og fedt øges for at kompensere for en del af de kalorier, der tidligere kom fra kulhydrater ". Denne teori er baseret på den lange stående Atkins og Middelhavslandene kostvaner, der er hurtigt stigende popularitet i de vestlige lande til at kontrollere vægten på en sund måde og øge langvarig eksistens. Disse lav kulhydrat kost foreslå tilhængere til at omfatte magert kød, fisk (f.eks laks, tun og sardiner), frugt, grøntsager, æg, nødder, tørret frugt og hørfrø sammen med Omega-3 og Omega-6 rige fedtsyrer i deres daglige kost . Folk, der indfører denne lav-kulhydrat kost er begrænset fra forbrugende korn, pasta, havre, byg, korn, mejeriprodukter og stivelsesholdige grøntsager (f.eks kartofler). Low-kulhydrat kost kræver at blive opdelt i små måltider for at bremse lysten til at spise mellem måltiderne eller forkæl dig selv med følelsesmæssige spise. Hvis søde frugter er inkluderet i lav-kulhydrat kost de er også kendt at gøre entusiaster afstå fra at spise søde Synder som is, chokolade og kager, der tilføjer flere kilokalorier til kroppen.

Dr. Mary Vernon, som var medforfatter »Atkins Diabetes Revolution 'siger:" Selv hvis en person spiste ingen kulhydrat overhovedet, ville kroppen gøre det lidt det virkelig har brug for fra protein. "Eksperter har enstemmigt kommet til den konklusion, at et højt proteinindhold og kost med højt fedtindhold bør kun indtages sammen med en lav-kulhydrat kost. Det er altså, at en del af proteinindtag gør arbejdet af kulhydrater og fedt samt olier forbruges transformeres til energi og behøver ikke gå lagres som overflod i kroppen.

Som pr en undersøgelse foretaget af Institut for Medicin ved University of Western Ontario i London, "erstatte kosten kulhydrater med højt proteinindhold, lavt fedtindhold fødevarer i en kost, der indeholder konventionelt niveau af fedtstoffer hjælper med at forbedre plasma lipoprotein kardiovaskulære risikoprofil i sund normolipidæmiske mennesker. "Derfor, selv mens tabe en person stadig forbliver sund! Kroppen er ikke sulter af essentielle næringsstoffer og samtidig beskyttet mod at blive ramt af flere sygdomme. En lav-kulhydrat kost er blevet en hurtig løsning til at forebygge fedme og hjælpe overvægtige mennesker tabe sig, da det øger stofskiftet. Kosten er også kendt at behandle kronisk træthedssyndrom, epilepsi hos børn, diabetes og polycystisk ovariesyndrom. En lav-kulhydrat hjælper også til at bevare skønheden, da det forsinker cellulær ældning ved at reducere stress på kroppen og kontrol insulin niveauer også. Således at vedtage en lav-kulhydrat kost er en pakke plan, der bevarer skønhed sammen med slanke krop.

Adskillige lav kulhydrat kost entusiaster, at en fedtindtag understøtter produktion af høj testosteron niveauer, der er afgørende for muskel vinde og fedt tab. Men forskerne siger, at vægttræning, mens på en lav-kulhydrat kost kan være uhyre ødelæggende for hormon niveauer. Selvom fedtindtag er med til at producere høje testosteron niveauer, lav kulhydrat kost og tunge udøver tidsplaner ikke går hånd i hånd. Forskere specifikt ikke foreslå en lav-kulhydrat diæt for spillere og sportsfolk, men for almindelige mennesker denne diæt mulighed har vist sig at være ganske enkelt fantastisk at reducere nogle pounds.