Skum Ottoman Cube

Skum Ottoman Cube


Prop fødderne op, tilføje et stænk af farve til dit værelse, og få nogle ekstra lagerplads ved at købe en skum osmanniske terning.

Fordele ved en Foam Ottoman Cube

Osmannerne, typisk kendt som små stykker af møbler, hvorpå du hvile dine fødder mens tilbagelænet i en stol, kan tjene flere roller i din bolig. En af de mest alsidige skammel typer er skummet skammel terning. Den ekstra skum polstring skaber et behageligt hvilested for dine fødder, og kan også fungere som et ekstra sæde til gæster. Terningen form giver mulighed for skjult lagerplads og puffer giver mulighed for at tilføje farve, tekstur og mønster til din udsmykning ordningen.

Design Opportunity

Osmannerne fås i en bred vifte af stoffer, herunder pels, microsuede og ruskind, og tuftede og glat læder, blandt andre typer. For dem med traditionelle smag, elegante mønstre eller mørkt læder supplere et sofistikeret ordning. Microsuede fungerer godt med næsten alle indretning og fås i en række farver. Lyse farver, for eksempel, ville være ideel til et barns værelse.

Lagerplads

Du sandsynligvis har flere fjernbetjeninger til dit TV og andet elektronisk udstyr samt tv-guider, aviser og blade eller andre genstande, der ender fortrængning dine ende tabeller eller sofabord. I stedet for at lade rod at opbygge, hvorfor ikke gemme dem væk? Opbevaring ottomans giver dig mulighed for at skjule disse væsentlige elementer, mens du stadig holde dem i en god beliggenhed. Du kan også gemme ekstra tæpper, puder og brætspil, afhængigt af størrelsen på din terning fodskammel.

Ekstra siddepladser og andre anvendelser

Når du har en fest, du vil være sikker på gæster har steder at sidde. For uformelle arrangementer, gæster ofte aborre på pejsen arne eller endda sidde på gulvet. Men hvis du har en skum skammel eller to, kan gæsterne nyde en komfortabel sæde. En anden anvendelse til din skammel er som et sofabord. Hvis din stue er for lille til en standardstørrelse sofabord, overveje at tilføje en stilfuld bakke på toppen, så du har et sted at sidde drikkevarer eller snacks.

Lav din egen osmanniske

En enkel, kubik skammel er ikke så svært at gøre selv. Køb seks, to tommer tykke træplader, der er omkring 16 "firkantet. Nail fem af dem sammen til en boks, der er åbent i den ene ende. Sand og male eller plette en farve som du ønsker. Bor huller til hjul, hvis det ønskes , og skru dem fast. Placer en skum firkant på sjette stykke træ og wrap med stof. Fastgør skum og stof ved hæftning stoffet på undersiden af ​​brættet. Tilføj blokering inde i kuben at lade låget til at sidde i placere, og derefter dække med polstret låg.

Hvor kan jeg købe

Hvis du foretrækker at købe din skum fodskammel terning i stedet lave din egen, er her en række muligheder:

  • Overstock.com
  • CNS Sofaer
  • inmod
  • Design Public